Teknolojik zevkime yenik düşerek 2 yıldır kullandığım z2300 yerine daha kaliteli bir 2+1 aramaya başladım.Bose markasını dışarda dinleme ve görme fırsatı bulduğum zamanlarda herzaman beni etkilemiştir ama bu süre max 5 dakikayı geçmediği için tam olarak karar vermek istemiyorum.Genellikle pcde ve lcd tv ile kullanacağımı düşünürsek sizce ne kadar mantıklı bir seçim olur? Çoğu arkadaş kesinlikle o parayı haketmiyor diyebilir şimdiden bu yorumlara açığım
Ses konusuna önem veren biri olduğumdan amacım max ses kalitesini yakalayarak güç olarakta beni mahçup etmeyecek uzun süre kullanabileceğim bir ürün almak.Alırsam ciddi sayılabilecek bir miktar para ödeyeceğim için açıkcası pişman olmak istemiyorum.Baktığım iki model var bunlar Bose Companion 3 ve Bose Companion 5.Birbirleri ile arasında dahili ses işlemcisi dışında kalite olarak ne gibi farklar var bilmiyorum.Kullanan yada tavsiye edecek olan arkadaşlar nedenlerinide belirtirlerse çok mutlu olurum.Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
güzel cihazlar ama türkiye fiyatları ne yazıkki çok fazla.
quote:
Orijinalden alıntı: rap_üstad
bumudur yani
quote:
Orijinalden alıntı: sergio_53
quote:
Orijinalden alıntı: rap_üstad
bumudur yani
sert bir ses karakteristiği vardır.sinema ve oyunda çok daha verimli olduğu ortada.kulakların alışması için belli bir süre gereklidircomp 5 usp bağlantısı sayesinde ses kartı gerektirmeksizin başarılı bir ses sunacaktır.her iki üründe piyasanın iyi cihazlarından olsada fiyat farkı yüzünden tercih konusunda kararsız kalmaya sebep olmaktadır.size daha uygun fiyatlı önerebileceğim ürün kolayda bulunabilmesi açısından creative t3 tür