Şimdi Ara

Bose Companion 5 Speaker System Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar Arkadaşlar ben bu ses sistemini kafaya koydum epeyde bi araştırdım . Evde 6+1 Creative Ses Sistemim Var Ama Müziklerde Randıman Alamıyorum O Yüzden 2+1 Düşündüm ve Bose Companion 5 Speaker System almaya karar verdim . Bu Sistem Türkiye de 1000 ile 1200 ytl civarı arasında ama ben ABD den yarı fiyatına getirtmeyi düşünüyorum tanıdık sayesinde.." Ses Sistemini Dinleyip Duyan Gören Varsa Mjslarını Esirgemesin Lüfen "

Birinci sınıf multimedya seçeneği olarak sunduğumuz yeni BOSE COMPANION 5 multimedya hoparlör sistemi oyunları, müzik dinlemeyi ve film izlemeyi seven bilgisayar kullanıcılarına sesin onları çepeçevre sardığı, heyecan verici bir deneyim yaşatıyor. Tek bir basit USB bağlantısıyla, sadece görünür olan iki hoparlörü ve gizli
    TrueSpace® surround dijital ses işleme ünitesi, ses deneyimini doğrudan bilgisayar kullanıcısının çevresine yayarak göz önündeki sadece iki hoparlörle canlı surround ses benzeri bir deneyim yaşatır
    Dijital 5.1 audio playback sistemi müziğin, oyunların, filmlerin ve 5.1 sistemiyle şifrelenmiş diğer materyallerin sesini güçlendirir
    ABD patentli entegre sinyal işleme teknolojisi, ton dengesini düşük seslerde bile otomatik olarak ayarlar ve bu sayede müzik tüm ses seviyelerinde doygun, derin baslarla gerçeğe benzer bir şekilde üretilir ve diyaloglar kulağa doğal ses olarak gelir
    Aktif elektronik dengeleyici bütün frekanslarda ses çıkışını dengeler ve tüm ses dilimlerinde doğal ses tonu dengesi ve netlik sağlar
    Sıkıştırma devreleri istenmeyen ses bozulmalarını engeller ve bu sayede müzik yüksek seslerde bile doğallığını kaybetmez
    ACOUSTIMASS® ünitesinin teknolojisi net, dolgun basları seste duyulabilir düzeyde bir bozulma olmadan verir.
    Bu sayede ACOUSTIMASS ünitesi küçük zarif hoparlörlerde performans kaybına yol açmadan dinleme alanında herhangi bir yere saklanabilir
    Dual girişler, sistemin bir bilgisayar, taşınabilir CD çalar, MP3 çalar ya da başka bir ses cihazından bağımsız olarak ya da aynı anda kullanılabilmesini sağlar
    Kablolu kontrol podunda ses kumanda düğmesi, kulaklık fişi ve taşınabilir MP3 çalar gibi ikinci bir kaynak için bağlantı bulunmaktadır
    Manyetik korumalı uydu hoparlörler monitörle girişime yol açmaz veya manyetik ortama zarar vermez
    Hoparlörler en iyi ses performansını elde etmek için eğimli ayaklara önceden monte edilmiştir ama gerekirse ayaklar sökülebilir
    Kurulum için USB bağlantı noktasından bağlantı yapmak yeterli olup ses kardı yükseltmesine, ekstra donanım ya da adaptörlere gerek yoktur
    İki uydu hoparlör: herbiri 13,4 x 6,3 x 6,3 cm
    İki uydu hoparlör iki uydu hoparlör standlı: herbiri 14,7 x 22,5 x 9,7 cm
    ACOUSTIMASS ünitesi: 17,2 x 21,7 x 42,5 cm
    Kumanda podu: 6,3 cm (çap) x 2,8 cm (yükseklik)

• Arkadaşım sana tek cümle söylüyorum ve bu seti mutlaka al diyorum.Bu seti daha önce bir kere dinleme şansım oldu ve çok şaşırmıştım.Mükemmel kaliteli ve net bir sesi var.Ben de digitürk kutusuna bağlamak için bu seti almak istiyorum ama kafamda 1-2 soru var.Şöyleki bu set usb girişli ve kendi dahili ses kartı var.Digitürk kutusundaki stereo çıkışdan uygun kablo ile aşağıdaki resimde işaretlediğim yere giriş yapsam nasıl olur diye düşünüyorum?

• Kardes bu sistemi dinledim d&r da dinleme şansim oldu arkadas gibi bi sefer Ama bunu dinlemek için oraya kamp kurmaya gidicektim neredese o kadar güzel öneririm ama bas konusunda z2300 kadar kadariimidir bilemem
  • peki arkadaşlar fiyatı nedir?
  • çok hoş .. şık ..güzel bi sistem tabi sesini dinlemedim ama ortalamanın baya üstündedir sanırım
  • ilginç bi şey bu hemen yarın D&R a gidip dinliycem
  • dr da deneme imkanım oldu. koskoca mağazayı tek başına müzikle doldurmuştu.
    denemek istersen ( istanbulda isen) dr cevahir alışveriş merkezinde kurulu)
    .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede güzel bir cihaz ama türkiye fiyatına deyermi maddi duruma bakar fiyat performasn olarak bence düşük
  • murat alagöz kardeşim.
    benimde abd den getirtme şansım var.
    fiyatın orada ne kadar olduğunu biliyormusun?
  • ya ha bose ha altec ha klipsch ha creative hepsi iyi üretiyor işte alın iyi olandan bi tane çok kızıyorum boyle luzumsuz aç gözlülüğünüze.Sanki sesle yatıp sesle kalkıyoruz
  • Seste sınır yok ewine 20 milyara sistem kuran da var.Bu iş zevk işi seste sınır yoktur
  • çok param olsun 100 milyara kurmassam ................... valla kurarım
  • Bu seti bende dinledim oldukça kaliteli ve dikkat çekici idi.. Şimdiden hayırlı olsun dostum..
  • güzel settir fakat çok büyük umutlar içerisinde alma.
  • İyi güzel de bu seti media markette gördüm ama dinlemedim 1200 ytl verilecek bir set gibi durmuyor bence
  • Bose ülkemize çok pahalı geliyor anlamıyorum bu işi... Neden 2 katı fiyatı...
  • Bu hoparlörlere 1200 ytl bence çok fazla kolon tipi hoparlörler ve bir stereo anfi alınır o paraya ve bundan daha iyi performans verir bence.
  • Fiyatını haketmiyor diyenler bir kere sesini dinlesinler sonra yorum yapsınlar lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

Fiyatını haketmiyor diyenler bir kere sesini dinlesinler sonra yorum yapsınlar lütfen.

kardeş fiyatı haketmiyor derken 600-700 ytl hakedebilir ama 1200 ytl vermek bence delilik ama paran varsa alınabilir bir sistem bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Z5500 500W bir ses sistemi... Woofer'ı koltuk kadar... O parayı hakediyor... Üstteki ses sisteminin woofer'ı onun yarısı kadardır... O ses sisteminin woofer'ı o parayı ediyor... Ben bu sisteminin Türkiye'deki pahalılığından söz ettim ayrıca... Yoksa eminim o 500-600 YTL yi hakeden bir kalitesi vardır...
    quote:

Orjinalden alıntı: mysite

quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Bose ülkemize çok pahalı geliyor anlamıyorum bu işi... Neden 2 katı fiyatı...

sanki z5500 ondan farklı

kalite subın boyutlarıyla mı alakalı hocam ben sana yapayım bi 200*200*200 kabin o zaman 3000 4000 ytl mi eder lütfen biraz düşünerek yazalım burda boseden bahsedioz boseden şakaya gelmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.