Şimdi Ara

BOSE Mİ?? JBL MI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba ben iki tane setin arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim logitech i satıp ikisinden birini alıcam

1-Bose Acoustimass® 10

2-Jbl Scs 200

bose 5.1 jbl 6.1 ses sistemleri ikisinide dinleyen varsa yorumları bekliyorum bu arada ikisininde fiyatı neredeyse aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pita_Pita -- 30 Mart 2006; 15:25:21 >

• bu sorunu sorulması bile ayıp, tabikide "JBL"
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigbog

bu sorunu sorulması bile ayıp, tabikide "JBL"
    quote:

Orjinalden alıntı: zigbog

ancak çoğu arkadaş bose de çok süper diyo
  • Bunlar arasında dağlar kadar fiyat farkı vardı yaw, bose neredeyse iki katıdır.
    Bose'lar bu fiyata nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shebumi

Bunlar arasında dağlar kadar fiyat farkı vardı yaw, bose neredeyse iki katıdır.
    quote:

Orjinalden alıntı: shebumi

Bunlar arasında dağlar kadar fiyat farkı vardı yaw, bose neredeyse iki katıdır.

Acoustimass® 10 modeli 1500 ytl falan jbl de 1250 ytl falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigbog

İkisininde fiyatlarının aynı olduguna eminmisin.

Aynı siteden alınmıs fiyatlar (JBL i 1.000 YTL ye bulmak mumkun)

BOSE ACOUSTIMASS 10 ----- 2.221.060.000 TL
    JBL SCS 200-6 ----- 1.244.000.000 TL

Dinlemedim ama jbl sadece ust frekanslarda daha iyi sonuc verebilir gibi gorunuyor.
    Cunku yuksek frekans hoparloru var.
    Bose de direkt ve yansıyan ses uzerine kurulu oldugu icin daha cevresel, zengin ses uretir.
    Birde bosenin baslardaki basarısı tartısılmaz.

Yer sorunu yoksa bose 10 fiyatına frontları yer tipi olan jbl ev sinema sistemi kurulabilir. Boyle bir jbl sistemde SCS 200-6 gibi paket bir sistemden cok daha basarılı olur.

Bu iki urun arasında fiyatına bakmazsak performans olarak bose 10 daha one cıkan bir urun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 30 Mart 2006; 15:47:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarahal

İkisininde fiyatlarının aynı olduguna eminmisin.

Aynı siteden alınmıs fiyatlar (JBL i 1.000 YTL ye bulmak mumkun)

BOSE ACOUSTIMASS 10 ----- 2.221.060.000 TL
    JBL SCS 200-6 ----- 1.244.000.000 TL

Dinlemedim ama jbl sadece ust frekanslarda daha iyi sonuc verebilir gibi gorunuyor.
    Cunku yuksek frekans hoparloru var.
    Bose de direkt ve yansıyan ses uzerine kurulu oldugu icin daha cevresel, zengin ses uretir.
    Birde bosenin baslardaki basarısı tartısılmaz.

Yer sorunu yoksa bose 10 fiyatına frontları yer tipi olan jbl ev sinema sistemi kurulabilir. Boyle bir jbl sistemde SCS 200-6 gibi paket bir sistemden cok daha basarılı olur.

Bu iki urun arasında fiyatına bakmazsak performans olarak bose 10 daha one cıkan bir urun.

Alıntıları Göster
    Pita_Pita bu fiyatlar nerede hocam ?

Ben geçen hafta baktığımda bose'lar 2000YTL üzeriydi..JBL'de 1000YTL'nin biraz altında olması lazım ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech x540 mı yoksa x530 mu ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shebumi

Pita_Pita bu fiyatlar nerede hocam ?

Ben geçen hafta baktığımda bose'lar 2000YTL üzeriydi..JBL'de 1000YTL'nin biraz altında olması lazım ..

Alıntıları Göster
    ya demekki türkiyede fiyatlar farklı ben fiyatı siteden almıştım herneyse bose nin sesini dinledim jbl e takar logitech ide 600 ytl ye alıcı buldum da ha doğrusu kerizi buldum fiyat eşleşiyo yarın gidip alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Pita_Pita

ya demekki türkiyede fiyatlar farklı ben fiyatı siteden almıştım herneyse bose nin sesini dinledim jbl e takar logitech ide 600 ytl ye alıcı buldum da ha doğrusu kerizi buldum fiyat eşleşiyo yarın gidip alıcam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Pita_Pita

dunaynin her yerinde bose acousmastics10, jbl scs200 den cok daha pahalidir.
    al sana amerika fiyatlari:

jbl scs200 --- 250 dolar
    bose acoustimass 10 --- 900 dolar

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut_x

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aykutx ne oldu klipsch pro media. s750 ye geri dönmüşün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibi

Alıntıları Göster
    Bende öyle biri gider biri gelir Şaka bir yana klipsch i yönetim kurulunda olduğum ve gönüllü hekim olarak çalıştığım bedensel ve zihinsel engelli çocuklar vakfına bağışladım.Bol bol ps2 oynuyo afacanlar
    quote:

Orjinalden alıntı: tibi

• quote:

Bende öyle biri gider biri gelir Şaka bir yana klipsch i yönetim kurulunda olduğum ve gönüllü hekim olarak çalıştığım bedensel ve zihinsel engelli çocuklar vakfına bağışladım.Bol bol ps2 oynuyo afacanlar
    quote:

Alıntıları Göster
    gercekten çok iyi yapmışsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: tibi

Alıntıları Göster
    saolasın.
    quote:

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aykut_x

quote:

seni gerçekten kutluyorum tüm insanlar keşke böyle olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Pita_Pita

quote:

Orjinalden alıntı: aykut_x

quote:

seni gerçekten kutluyorum tüm insanlar keşke böyle olsa

Alıntıları Göster
    bose ile jbl i aynı keseye koyanlar utansınnnnnnnnn BOSE dunyada tekk alcaksan sasmaa

• quote:

Orijinalden alıntı: burky

bose ile jbl i aynı keseye koyanlar utansınnnnnnnnn BOSE dunyada tekk alcaksan sasmaa

Alıntıları Göster

şaka değilmi bose nin dünyada tek olduğu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burky

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: burky

Neden utansınlar? Çok mantıksız. 6 ve 9 nisan arasında proshow fuarı var, muhtemelen jbl´in
    pro sistemleride gelicek, gidip bir dinlemenizi tavsiye ederim.
    bose ise belli frekanstaki seslere eyilim gösteren ve bütün frekanslara sadık kalmayan cihazlar yapıyor bence ve çok pahallı, Z5500 üstünde yer alacak yegane sistemler hi-fi sistemlerdir, Frekans aralıkları belli olan sistemler en azından.
    Parçaları tek tek almanı öneririm JBL northridge ve uygun fiyatlı wharfedale incelenmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Cappalo

quote:

Orjinalden alıntı: burky

Neden utansınlar? Çok mantıksız. 6 ve 9 nisan arasında proshow fuarı var, muhtemelen jbl´in
    pro sistemleride gelicek, gidip bir dinlemenizi tavsiye ederim.
    bose ise belli frekanstaki seslere eyilim gösteren ve bütün frekanslara sadık kalmayan cihazlar yapıyor bence ve çok pahallı, Z5500 üstünde yer alacak yegane sistemler hi-fi sistemlerdir, Frekans aralıkları belli olan sistemler en azından.
    Parçaları tek tek almanı öneririm JBL northridge ve uygun fiyatlı wharfedale incelenmeli

Alıntıları Göster
    bose bence o fiyatı haketmiyor bnce o fiyatlara biraz daha ekleyerek çok daha gzl sistemler kurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: chef1119

bose bence o fiyatı haketmiyor bnce o fiyatlara biraz daha ekleyerek çok daha gzl sistemler kurulur.

Alıntıları Göster
    Ben her zaman JBL'e para harcarım bu ikisi arasında kalsam...Çok para harcamak kaliteyi yakalamak değildir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon_Rider

Ben her zaman JBL'e para harcarım bu ikisi arasında kalsam...Çok para harcamak kaliteyi yakalamak değildir...

Alıntıları Göster
    Bose pahalı tabi ama

Konu kucuk boyutlarda olsun, goze batmasın, boyutunun ustunde max performans versin derseniz alternatifsiz bir secim. Hatta yeni nesillerde kup ler dahada kuculdu. Profiloda bose bayinde gorebilirsiniz.

Akustik acıdan iyi yerlestirilmis Bose yi ilk gorup dinleyen ve saskın bakıslar icinde kalan insanların sayısı cok fazladır. Cunku cıkan sese gore insanın gozu daha buyuk kolonlar arar ve o minik kuplerden geldigine inanamaz. Bu etkiyi kac marka verebiliyorki. İste parayı bu teknolojiye veriyorsunuz. Ses fiziksel bir olaydır, hoparlorde boyutlar kuculdukce performansda aynı olcude azalır, bu performansı korumak isin zor kısmıdır.
    Bose de bu zor yolu secip bu konuda uzmanlasmıstır.

Fiyat/Performans olarak bakıldıgında iyi secim olmayabilir
    Boyut/Performans olarak gayet iyidir.

Bu secim meselesi. Aynı fiyata yada az fark eklenerek daha iyi sonuclar veren sistemler tabiki alınabilir.
    Tabi boyutlar buyur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 31 Mart 2006; 12:54:17 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.