Şimdi Ara

BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
16
Favori
42.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Definitive Technology ProCinema 1000 Speaker System buyuk olasılıkla daha iyi sonuc verecektir.

Definitive de 25 cm bas driver daha dusuk frekanslara inecektir. Bosede 13 cm bas surucusu var.
    Definitive de fluid-cooled aluminum dome var yani daha usy frekanslara cıkabilecektir. Bosede tiz yok.
    Uydulardaki surucude 13 cm. Mid ve mid bas seslerde daha basarılı olacagıda kesin.

Kısaca Definitive cok daha genis band calısacak kapasiteye sahip. Ayrıca guc olarakda daha fazlasını verecektir. Daha muzikal calacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 11 Ocak 2013; 22:17:11 >
  • Anladım KMLSNY senin de dediğin gibi fiyatları tuzlu biraz boselerin bu da onun karşısına bir sürü seçenek çıkarıyo,dizaynı falan çok güzel ama küçücük yer kaplamıyordur hiç,hangi amfiyle kullanıyosun peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: mayers

Bende acoustimass 10 15 almayı düşünüyorum biyandan da def tech procinema 1000 var aklımda supercube 2 ile birlikte 15 mt alanda kullanıcam acoustimass bu pro bookselflerden üstünmüdür sinemada aralarında fiyat farkı da var acıkcası deger mı dıye dusunuyorum bose için

Ben bose ac 15 i satmayı düşünüyorum iki arka ayağı ve kabloları ile birlikte ilgilenirseniz konuşalım

Niye satıyorsunuz siz yeni almıştınız sanırım acoustimass 15i? Ne kadar istiyorsunuz?
  • quote:

Anladım KMLSNY senin de dediğin gibi fiyatları tuzlu biraz boselerin bu da onun karşısına bir sürü seçenek çıkarıyo,dizaynı falan çok güzel ama küçücük yer kaplamıyordur hiç,hangi amfiyle kullanıyosun peki?

Sony..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarahal

Definitive Technology ProCinema 1000 Speaker System buyuk olasılıkla daha iyi sonuc verecektir.

Definitive de 25 cm bas driver daha dusuk frekanslara inecektir. Bosede 13 cm bas surucusu var.
    Definitive de fluid-cooled aluminum dome var yani daha usy frekanslara cıkabilecektir. Bosede tiz yok.
    Uydulardaki surucude 13 cm. Mid ve mid bas seslerde daha basarılı olacagıda kesin.

Kısaca Definitive cok daha genis band calısacak kapasiteye sahip. Ayrıca guc olarakda daha fazlasını verecektir. Daha muzikal calacaktır.

Peki monitorler için vsx 921 uygun mudur ?
  • Orijinalden alıntı: mayers

Pioneer Amp'li yapacaksan VSX değilde LX serisinden seç derim şahsi fikrim...
  • Orijinalden alıntı: KMLSNY

O kadar bütçem yok malesef,denon 3806 için ne dersin ya da denon 2311
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Bende acoustimass 10 15 almayı düşünüyorum biyandan da def tech procinema 1000 var aklımda supercube 2 ile birlikte 15 mt alanda kullanıcam acoustimass bu pro bookselflerden üstünmüdür sinemada aralarında fiyat farkı da var acıkcası deger mı dıye dusunuyorum bose için

Ben bose ac 15 i satmayı düşünüyorum iki arka ayağı ve kabloları ile birlikte ilgilenirseniz konuşalım

Niye satıyorsunuz siz yeni almıştınız sanırım acoustimass 15i? Ne kadar istiyorsunuz?

Opera nin center ve rear larını alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orijinalden alıntı: mayers

O kadar bütçem yok malesef,denon 3806 için ne dersin ya da denon 2311

Bence paranı biriktir LX serisinden al derim yine..Denonda evet 3806 da alınabilir...daha altına inme bence 2... li serilerine Denon'un.
  • Selam arkadaşlar
    Bende satürn den AC 6 serisi alarak arınıza katıldım.Kullancağım oda 15 m2 dir bana hangi marka ve model anfi
    tavsiye edersiniz?Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur666

Selam arkadaşlar
    Bende satürn den AC 6 serisi alarak arınıza katıldım.Kullancağım oda 15 m2 dir bana hangi marka ve model anfi

Öncelikle hayırlı olsun.

Konu, Bose AC olunca AVR 2. planda kalıyor hemen hemen her AVR ile gümbür gümbür çalar, Sony dh520 , Pio vsx 52, v.b klasmanı randıman için yeterli ama bütçem müsait keyfime göre alırım derseniz ses rengini beğendiğiniz her cihaz olabilir.
    Buda Bose AC avantajı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Orijinalden alıntı: ugur666

Selam arkadaşlar

Öncelikle hayırlı olsun.

Konu, Bose AC olunca AVR 2. planda kalıyor hemen hemen her AVR ile gümbür gümbür çalar, Sony dh520 , Pio vsx 52, v.b klasmanı randıman için yeterli ama bütçem müsait keyfime göre alırım derseniz ses rengini beğendiğiniz her cihaz olabilir.
    Buda Bose AC avantajı.

Çok teşekkürler bahsettiğiniz anfileri inceleyeceğim bütçemde aslında çok müsait değil

• Ben dh520 ile kullandım hemen hemen aynı m2 lerde, Randımana inanamadım tabiki F/P olarak söylüyorum, Özetle bildik markaların teknolojisi yeni olan ama giriş seviyesi tüm AVR ler olabilir.
  • Güncel.....
  • ...... SATILIK BOSE ACOUSTİMASS 15 SERİ 3.....İlgilenenler PM'den ulaşabilirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

...... SATILIK BOSE ACOUSTİMASS 15 SERİ 3.....İlgilenenler PM'den ulaşabilirler..

Hayrola üstad siz severdiniz acoustimass 15 i ufukta ne var alınacak yoksa kuleye mi dönüyorsunuz ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

...... SATILIK BOSE ACOUSTİMASS 15 SERİ 3.....İlgilenenler PM'den ulaşabilirler..

Hayrola üstad siz severdiniz acoustimass 15 i ufukta ne var alınacak yoksa kuleye mi dönüyorsunuz ? :)

Hala seviyorum hocam :-) farklılık arayışı diyelim.:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizce bose lifestyle t10 nasıldır? film ps3 müzik dinlemek amaçlı kullanıcam
  • kimse yardım etmicekmi
  • Bose ses kalitesi ne ise fazla fazla alırsınız özellikle sinema ve PS3 de coşar, Elektronik müzik dinlenir ama genel olarak müzik performansı diğer perfornmansları ile mukayese edilemez daha aşagıda kalır bu kötü manasında değildir bu tip sistemler genelde, Ps3 gibi platformlar ve sinema amaçlıdır.
    Bu arada güzel ve elit bir sistemdir ben fazla ugraşmayı sevmem kaliteli güzel ve kullanışlı olsun benim için yeterli gereksiz tefferuat istemem diyenlerin tercihi olabilecek en ideal ürünlerden biri Umarım yeterli olmuştur.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.