Şimdi Ara

BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
15
Favori
42.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim, Ürünü aldığınızda sizde yorumlarınızı eklerseniz alacak arkadaşlara referans olur.
  • Tabi eklerim, şimdi fiyat araştırmalarına başladım en kısa zamanda sonlanır ins.
  • Acoustimass® 10 sistemim var.... bu sisteme CineMate® 1 SR bağlanır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

Acoustimass® 10 sistemim var.... bu sisteme CineMate® 1 SR bağlanır mı ?

Maksad nedir ? Ve sanmıyorum orjinal şeklinde baglayıp verim almak zor gibi geldi, Tabi detay incelemedim.
  • Bose® Solo TV Sound System

Hakkında bilgi ve tecrübesi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknbjk

Bose® Solo TV Sound System

Özellikle bu sistemi fazla incelemedim kullanan bir iki arkadaş gördüm fakat onlarda konuya hayli uzak kablo karmaşası v.s yok diye almışlardı, Merak ise sizin bu sistemi ne maksatla tercih etiğiniz yönünde aklınızdakileri aktarırsanız belki farklı bir alternatif de getirme durumu söz konusu olur.

Bu arada şahsi fikrim, Minimum Cinemate gibi sistemlerin tercih edilmesi ve daha randımanlı olacağı yönünde.
  • Normalde paradigim 100 kuleler var fakat center yok ve tv seyrederkende sürekli sistemi acmıyorum. Genelde cocuklar seyrediyor. Center olarakta vestel in o tek bi kolonları vardı onu kullanıyorum ama çok berbat bir şey. O yüzden bose aklıma takıldı. Cinemate serisinide diğer tv de kullanıyorum ondan çok memnunum.
  • Pardon, Cinemate konusunda imzanız dikkatimden kaçmış.
    Ben bose nin randımansız ürün yaptığını pek görmedim ama F/P olarak bu ürün cidden pahalı, Bose ye göre bile diye düşünüyorum.
    Eğer 2. bir cinemate düşünmüyor iseniz bu aralar GS 3 2 1 ler hayli makul rakkamlara mevcut piyasada bence alternatif olabilir, F/P oranında hayli yüksek olacağı kesin bence.

Tabi kendi tercihimi sorarsanız ben Acoustimass 6 ve orta karar bir AVR yi her daim yeglerim ki o şekilde kullanıyorum, Arka bağlantıları sorun ediyorsanız, Kablosuz aparat mevcut malumunuz, Böylece hem tv hemde Bd hemde ps3 gibi cihazlarda sorunsuz ve keyifle kullanıyorum.

Sanırım SL2 die bir apara olması lazım kablosuz için .
  • Arkadaslar hepınıze selamlar. Uzun suredır kararsız kaldıgım bır konu vardı ve erteleye erteleye nıhayet onumuzdekı hafta ıcı anfı olayını halletmıs olacagım. Onumuzdekı hafta Almanya saturn magazalarından Pionner VSX922 K modelını alacagım. Esasında hedef Onkyo'nun TX NR616 modelıydı ama suanda stokta gorunmuyor. Acıkcası evde kullandıgım Denon avr1311 modelını gelıstırme adına Bose Ac. 15 serisi ile kullanmayı dusunuyorum. Sizce yukarıdakı pionner modeliyle mevcuttakı denon'a gore cok buyuk farklar alır mıyım? Esasında oradakı fıyatlara buraya gore cok uygun oldugu ıcın, paraya da kıyıp cok daha ust bır modelde alablırım. Pionner 270 euro gıbı bır rakama gelecek. Zaten elımdekı anfıyede musterı buldugum ıcınde 200-300 tl'ye upgrade etmıs olacagım. Ancak 800 euro cıvarı onkyo'nun txnr818 modelıde mevcut stoklarda. Acıkcası hıcbır anfıyı test etmedım ve cok bılgım yok. Son kez sızın yonlendırmenızle, bır tercıh yapma gayretındeyım. Bunun yanında ılerleyen zamanlarda muzık amaclı olarakta, kule tıpı hoparlorlerıde sısteme dahıl etmeyı planlıyorum. Hepınıze cok tsk.

• Orijinalden alıntı: sagondragon

Ben Sony ile Bose AM 15 i kullanıyorum gayet memnunum...Onkyo TX NR3000 ile kullandım olmadıPioneerde alacaksan LX serisi almalısın..VSX değil...
  • tesekkurler hocam saolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknbjk

Bose® Solo TV Sound System

Biraz geç oldu ama anca gördüm mesajı .
    Bir arkadaşım yurtdışından getirmiş. Gittim inceledim, dinledim. Elbette 5+1 gibi değil ama optik kablo kullandığınızda ses çok başarılı. Bağlantılar çok kolay. Kablo karmaşası yok. Bir tane voltaj kablosu var bir tane de ses bağlantı kablosu. Analog-digital ve optik bağlantı mevcut. En iyi ses optik bağlantı da elde ediliyor. Ses de dağılma ve bozulma yok. Özellikle konuşmalarda ses çok dolgun ve net geliyor. Müzik performansı da başarılı ancak öyle çok yoğun bas beklemeyin. Kısacası fiyatına göre gayet efektif ve pratik bir çözüm sunuyor. Kendisi Dubai'den 450 dolara almış. Elinde bir tane varmış ve 500 dolara verecek.

• herkese merhaba
    yakın bir zamanda
    gitmişten giriş seviyesi bir ses sistemi almak istiyorum.

kullanacağım sistem pioneer vsx-921k ve panasonic plasma tv. oda 22 m2

bundan kullanılmak üzere baktığım bose ürünleri şunlar;

bose 301® Series V Direct /Reflecting® Speaker System

bose Acoustimass® 5 Series III Stereo Speaker System

fiyatları tr ye göre uygun olduğundan bu 2 model üzerinde yoğunlaştım. gönül isterdiki üst modelleri alayım ancak gümrüktede problem olmaması için bunları seçtim.

bunlardan hangisi almam daha mantıklı olur? aralarındaki fiyat farkı çok fazla değil.

tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim

teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino

herkese merhaba
    yakın bir zamanda

fiyatları tr ye göre uygun olduğundan bu 2 model üzerinde yoğunlaştım. gönül isterdiki üst modelleri alayım ancak gümrüktede problem olmaması için bunları seçtim.

bunlardan hangisi almam daha mantıklı olur? aralarındaki fiyat farkı çok fazla değil.

teşekkürler!

PM ile cevaplanmıştır,

Tavsiye olarak Bose Acoustimass 6 veya 10 tavsiye edilmiştir, Hemde şiddetle, 921 ile AC ler inanılmaz uyumlu çalıyor Bose AC kullanan herkeze gönül rahatlığı ile Pio serilerini tavsiye edebilirim, Uyumları inanılmaz başarılı, Bunu Bose AC 6-10 ve 15 i bir çok marka ve model AVR ile denemiş olduğum için rahatlıkla söyliyebiliyorum.
    Hatta Pio ile sterio bile dinlenebilir hale geliyor AC lerde. 2. sırada ise kesinlikle SONY AVR lerle çok iyi çalıyor diyebilirim FakatSony lerde sinema muhteşem ama sterio başarımı aynı oranda degil.

• Bose ac 15 i pioneer 921 avr ile 20 mt odada kullanıyorum hic bir eksikliğini hissetmedim verilen paraya göre yer sıkıntınız var ise bu ürünler çık başarılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de Eray, Üstelik standar bir ev kullanıcısına göre fazla fazla yeterli ve sinemaya aşırı para bağlamak gereksiz yerine sterio yatırımı daha mantıklı bence.
  • quote:

herkese merhaba
    yakın bir zamanda

teşekkürler!

Kısaca

Muzikte daha basarılı (Daha dengeli ses verir, full range calısır)

Sinemada daha basarılı (Derin bas cevabı verir, orta ve ust band geridedir. V tipi bir ses uretir muzikal degildir)

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarahal

quote:

herkese merhaba
    yakın bir zamanda

teşekkürler!

Kısaca

Muzikte daha basarılı (Daha dengeli ses verir, full range calısır)

Sinemada daha basarılı (Derin bas cevabı verir, orta ve ust band geridedir. V tipi bir ses uretir muzikal degildir)

hocam
    peki bunlar kombin olarak birlikte kullanılabilirmi?
    yada;
    am 5 - 301-201-161 bunlar arasında kombin mümkünmüdür?

• Pioneer vsx-921k ev sinema amfisi. Siz bu cihazı sinema sistemi olarak kullanacaksanız sinema icin uretilmis aktif subwoofer lı speaker seti kullanmanız lazım. Am10, am15 vs gibi.

Am5 in sinema siseminde yeri yok zaten o stereo amaclı pasif speaker.

Digerlerini kombine kullanırsınız. Frontlara 301, rear lara 201, merkeze 161 koyulabilir. Ama sinemada subwoofer sart onun icinde ayrıca aktif bas almanız lazım. Bosede tek satılan aktif bas yok.

İlla bose olsun diyorsanız am 10 alıp muzikal cevabıda derli toplu istiyorsanız derseniz fronlara 301 leri baglayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.