Şimdi Ara

BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
15
Favori
42.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mesela Lifestyle® V25 ev eğlence sistemi ya da Bose® Lifestyle® 235 almak ıstedınız dıyelım. bunu sadece kolon olarak satmıyorlar ya da onermıyorlar. komple set olarak baska avr olarak gercek perfonmansı alamazsınız dedıler.
  • KMLSNY kullanıcısına yanıt
    Üstad, Müzik dinleme tarzınıza uygun ise mükemmel bir seçimdir belirli seğment,de.Özellikle genelde elektronik müzik seviyor iseniz
  • wisemanman W kullanıcısına yanıt
    Genel olarak katılıyorum ama Bose kendi sitesinde Onkyo öneriyor bildiğim ben Onkyo hariç diğer bir çok AVR nin bir çok modeli ile denedim Bana göre Sony ve Pioneer gerçekten çok etkili sonuç verdi. Özetlemek gerekir ise, Mutlaka kendi Ampli leri ile güzel ve uyumlu çalıyordur ama malesef Bose nin AVR ye denk gelecek bir modeli yok o sebeple uyumlu olacak bir avr ile konbinlenebilir.
  • keyman2 kullanıcısına yanıt
    Başka avr ıle kullanılmaz demıyorum. tabı kı kullanırsın ama genel olarak set halınde cıkan sıstemlerı o sekılde kullanmak gerekıyor. mısal sadece holarlor olarak cıkardıgı modellerde dedıgınız dogru Onkyo onerıyor olabılır ama benım bahsettıgım kombıne sıstemlerde sadece kolonları almak sorunu cozmuyor. mısal bende Harman kardon Amfi var ve dedım ki bose alayım bunun ıcın. aradıgımda ogrendım bunu. kendı dvdsi ile sesi gercek anlamda verebılıyormus ve sesı ıslemesı farklıymıs sanırım. bununla ılgılı bır yazı ;

Lifestyle® 48 Seri III DVD ev eğlence sistemi film, müzik ve hatta CD koleksiyonunuzla ilgili fikirlerinizi değiştirecek. Medya merkezinde dijital olarak 340 saate kadar müzik depolayabilir ve bir DVD/CD oynatıcıya sahiptir. ADAPTiQ® ses kalibrasyon sistemi odanızı analiz ederek Lifestyle® sisteminizi daha iyi performans gösterecek şekilde ayarlar.
    Odanızın kendine has özellikleri vardır. Sisteminizin de.

Lifestyle® 48 III DVD sisteminin gizli güzelliği, müzik ve filmlerden basit şekilde zevk almanızı sağlayan Bose® teknolojisinde yatar. Duyduğunuz sesi etkileyen boyut, şekil, dokular ve diğer elemanlar gibi faktörleri içeren ana odanızla başlayın. Yalnızca Lifestyle® DVD sistemlerinde bulunan ADAPTiQ® sistemleri, odanızı analiz etmek, ve sonra Lifestyle® sisteminizi sorunsuz, yüksek kalitede performans için ayarlamak üzere geliştirilmişlerdir.

Mobilyaları, hoparlörleri veya herhangi bir şeyi, olabilecek en iyi sesi elde etmek için oda içinde taşımanıza gerek yok. Yalnızca oda içinde beş farklı dinleme noktasında oturmanız yeterli, ADAPTiQ® sistemi otomatik olarak gerekli ayarlamaları yapacaktır.

Dijital DJ'inizle tanışın.

Değerli ama hantal CD koleksiyonunuzu düzenlemenin zorluğunu bir düşünün. Lifestyle® 48 III DVD sistemi, 340 saate kadar müzik depolayabilen eşsiz Bose® teknolojisi ile bunu ortadan kaldırır. uMusic® akılllı (playback) müzik sistemi "Özel DJ'iniz" aslında sizin müziğinizi dinler ve tercihlerinizden öğrenerek sevdiğiniz parçaları seçer. CD aramaya veya hangisini dinleyeceğinizi karar vermeye çalışmaya son. Hangi ruh halindeyseniz, uMusic® sistemi dinlemek istediğiniz şarkılarla hazırdır.

Ve onları neredeyse her yerden dinleyebilirsiniz. Bose® bağlantısı ev ağı teknolojisi 14 ek odada ve hatta dış mekanda dahi kaliteli sese imkan verir. Uyumlu Bose® ürünlerini ekleyerek, aynı Lifestyle® sisteminden iki farklı ses kaynağına erişimin yanı sıra, her odada bağımsız ses kontrolünün de keyfini çıkarın.

Odanızı surround sesle doldurun, ekipmanla değil.

Lifestyle® 48 DVD III sistemi, gerçeğe yüksek benzerlikte ses sağlamak üzere ödüllü Jewel Cube® hoparlör takımı dizileri'ne sahiptir – yalnızca 11,4cm yüksekliğindedir. Bunlar en küçük ve güçlü hoparlörlerdir, ve size kendi boyutlarının birkaç katı büyüklükteki hoparlörlerden umduğunuz sesi sağlarlar. Ve derli toplu bir yatay merkez hoparlör, düz panel ekranlarla iyi bir uyum sağlarken diyalogları ekrana kilitler.

Patentli Acoustimass® modülü aksiyon sahnelerine hayat veren ve müziğe tamlık katan düşük notaları yeniden seslendi.

• quote:

Lifestyle® 48 DVD III

Ses ve görüntü sistemlerine meraklılar arasında hala DVD seyreden kaldı mı acaba? Merak ediyorum
    Blu rayleri eskittik 4K ları beklerken üstelik

Salona projeksiyon projemi hayata geçirebilirsem benim emektar plazmayı oturma odasına koymayı planlıyorum. Bu durumda küçük olan ve yakın mesafe izleme/dinleme ortamı için bir bose sistemi alsam mı diye de düşünüyorum.
    Amam DVD li olmasın lütfen

• aticus3 kullanıcısına yanıt
    bı bak bakalım bosenın bluray lı sıstemı var mı? ondan sonra konus. ayrıca dvd ıcın degıl ses sıstemı ıcın konusuyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wisemanman -- 4 Temmuz 2013; 16:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Genel olarak katılıyorum ama Bose kendi sitesinde Onkyo öneriyor bildiğim ben Onkyo hariç diğer bir çok AVR nin bir çok modeli ile denedim Bana göre Sony ve Pioneer gerçekten çok etkili sonuç verdi. Özetlemek gerekir ise, Mutlaka kendi Ampli leri ile güzel ve uyumlu çalıyordur ama malesef Bose nin AVR ye denk gelecek bir modeli yok o sebeple uyumlu olacak bir avr ile konbinlenebilir.

Bose'nin onkyo ile satılasıda ilginç kendi sitelerinde bence kar marjları iyi olduğundandır yoksa onkyo ile kullanmış bir olarak şahsen ben beğenmemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KMLSNY kullanıcısına yanıt
    ıste kullanıcının farkı burda cıkıyo zaten. deneme yanılma yontemi.
  • ama hersey bır yana lifestyle® 235 in ses gucune hasta olmuştum. yani o kadar guclu ve net bır sese sahıptı kı ımkanım olsa onu kesınlıkle alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

quote:

Lifestyle® 48 DVD III

Ses ve görüntü sistemlerine meraklılar arasında hala DVD seyreden kaldı mı acaba? Merak ediyorum
    Blu rayleri eskittik 4K ları beklerken üstelik

Salona projeksiyon projemi hayata geçirebilirsem benim emektar plazmayı oturma odasına koymayı planlıyorum. Bu durumda küçük olan ve yakın mesafe izleme/dinleme ortamı için bir bose sistemi alsam mı diye de düşünüyorum.
    Amam DVD li olmasın lütfen

Ben o projeyi gerçekleştirdim salona taşıdım projeksiyon + perde = neden bu zamana kadar beklemişim dedim=-)
    Pio eer kuroyu oturma odasına aldım hoşta oldu.
    Bazen diyorum AM 15 i satmayıp kuro'ya mı tekrar kursam oturma odasınada:-))

• quote:

Orijinalden alıntı: wisemanman

bı bak bakalım bosenın bluray lı sıstemı var mı? ondan sonra konus. ayrıca dvd ıcın degıl ses sıstemı ıcın konusuyoruz

sen de haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

quote:

Orijinalden alıntı: wisemanman

sen de haklısın

İşte bu sebeple başka AVR diyorum, Bu gibi bir sürü eksi daha söz konusu bu manada,En güzeli Acoustimass Series bir şeyler alıp uygun bir avr ile kombinlemek.
    Life seri bencede çok güzel ama detay kullanımda malesef yetersiz kalıyor özellik olarak ses olarak zaten laf söyleyen taş olur

• aticus3 kullanıcısına yanıt
    Pio 921 ve Bose AC 6 süper iş gçrür tecrübe ile sabit ben şu an küçük odaya aynı şekilde kurdum gayet tatminkar sterio ya geçince fazlası fuzuli ve egosal geldi bana
  • wisemanman W kullanıcısına yanıt
    +1
  • Tamam bose iyi ama abartmamak lazım neler var piyasada aynı fiyat ayda biraz üstüne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Tamam bose iyi ama abartmamak lazım neler var piyasada aynı fiyat ayda biraz üstüne

ACoustimas10 ve 15 için konuşuyorum o fiyat aralığında alınabilecek en güzel paket sistemlerden biri bana göre. Fazlasıyla iş görüyor ve üzerine düşeni yapıyor.
    Neticede apartman dairesinde yaşıyoruz.

• Siz beğeniyorsanız ne ala güzel günlerde dinleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Eray tabiki haklısın o manada degil zaten yazılanlar, Boyut v.s paket sistem olarak bakmak lazım yoksa, Deveden büyük Fil var her daim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Eray tabiki haklısın o manada degil zaten yazılanlar, Boyut v.s paket sistem olarak bakmak lazım yoksa, Deveden büyük Fil var her daim.

Hanımlardan dolayı fili alamıyoruz eve malesef hem Kucuk hem hi end bi hemde al benili bir 5.1 bakıyorum sub d clas olmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

bende yaklaşık 6 aylık bose companion 5 kullanıcısıyım..

jamo i300 mü focal xs 2,1 mi derken bose c5 alıverdim..iyi de yapmışım gerçekten çok memnunum..

midler zayıf denmiş genelde ama ben aksine midleri çok başarılı buldum her şarkıda adam bana haykırıyor resmen

tizler için söylenecek bir şey yok zaten..

bass lar ise %85-90 dan sonra otomatik kısılması dışında muazzam..sistemin bana göre tek eksisi de bu

dizayn estetik az yer kaplaması ve ciddi anlamda 5+1 gibi ses verebilmesi diğer artıları..

sistemi aldıktan sonra bende untouched ve flac albumler edinmeye başladım ancak sistem kaliteli riplenmiş şarkılarda da gayet başarılı..

müzük türleri için de en az rock türü şarkıları beğendim..diğer türlerde her şey tam kıvamında..

edifier creative vs sistemlere bu sistemin yarı parasını dökenlere sesleniyorum biraz daha kıyın ve sesin hakkını verin(pc için)

kıssadan hisse bana göre pc için en iyi bir kaç sistemden biri..

Merhaba. Üründen memnun olduğunuz belirtmişsiniz zaten. Sorum şudur ki bu ürünü nereden temin edebilirim? Ayrıca bu ürüne yakın başka ne önerilebilir?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.