B&W ye bir bak derim Sub çok özel bildiğim ama net detay bilmiyorum malesef vede KEF ve MİRAGE de incelebilir gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: keyman2
B&W ye bir bak derim Sub çok özel bildiğim ama net detay bilmiyorum malesef vede KEF ve MİRAGE de incelebilir gibi.
Abi önce stereo yu oturtmalıyım o da dehşet bütçe istiyor bakalım ondan sonra önerilerini dikkate muhakkak alıcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
eraycelik80E
kullanıcısına yanıt
Acele etme zaten, Önce Kızımızı büyüt bunlar her daim olur.
quote:
Orijinalden alıntı: zavtra
quote:
Orijinalden alıntı: eraser84
bende yaklaşık 6 aylık bose companion 5 kullanıcısıyım..
jamo i300 mü focal xs 2,1 mi derken bose c5 alıverdim..iyi de yapmışım gerçekten çok memnunum..
midler zayıf denmiş genelde ama ben aksine midleri çok başarılı buldum her şarkıda adam bana haykırıyor resmen
tizler için söylenecek bir şey yok zaten..
bass lar ise %85-90 dan sonra otomatik kısılması dışında muazzam..sistemin bana göre tek eksisi de bu
dizayn estetik az yer kaplaması ve ciddi anlamda 5+1 gibi ses verebilmesi diğer artıları..
sistemi aldıktan sonra bende untouched ve flac albumler edinmeye başladım ancak sistem kaliteli riplenmiş şarkılarda da gayet başarılı..
müzük türleri için de en az rock türü şarkıları beğendim..diğer türlerde her şey tam kıvamında..
edifier creative vs sistemlere bu sistemin yarı parasını dökenlere sesleniyorum biraz daha kıyın ve sesin hakkını verin(pc için)
kıssadan hisse bana göre pc için en iyi bir kaç sistemden biri..
Merhaba. Üründen memnun olduğunuz belirtmişsiniz zaten. Sorum şudur ki bu ürünü nereden temin edebilirim? Ayrıca bu ürüne yakın başka ne önerilebilir?
hocam 2 ay önce izmir media markt'ta görmüştüm. sıfır satışı sürüyor hala..fiyatlarda düşmüş 1.400 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam..
BOSE LIFESTYLE V 35-25 veya BOSE LIFESTYLE T 20 - 10 yurtdısından gelecek sekılde almak ısteyen olursa PM den goruselım...
netron80N
kullanıcısına yanıt
bose companion 3 series 1... 2 aydır kullanıyorum boyutlarından beklenmiyecek bir ses temizliği var.. Fakat cerwin vega'dan hala vazgeçemediğim için satıyorum isteyenler pm atabilir :)
Herkese merhabalar. Uzun bır sure once Bose'u tercıh etmek adına sızlere danısmıstım ve cok dogru 1 karar verdıgımı zaman gectıkce tekrar anladım. Forumda yardımcı olan tum arkadaslarıma, tekrar cok tesekkur edıyorum.
Bose acoustimass 15'ıme Pionner 922K serisi yenı anfımı baglayarak, ses kalıtesınde belırgın oranda farklar gordum. Acıkcası uzun yıllarca bu anfı benım ısımı gorebılecek gıbı gorunuyor. Oylekı sadece fılm seyretme ve PS3 amaclı bu sıstemı kullanıyorum ve bana fazlaca yetıyor. Sıstemımle ılgılı 1 kac sorum olacak, sayet cevaplayablırsenız cok sevınıırm.
1- Pionner anfıye otomatık ses kalıbrasyonu ve anfıyı ınternetten yazılımınu update ıslemı dısında bır ayar yapmadım. (cok fazla ayar var ve cok karıstırmak ıstemedım) Her anfıde sabıt yapılması gereken bır ınce ayar yapmak gerekır mı? Ozellıkle bu anfıye benzer 1 anfı kullancısı, temel on bılgıler ve onerıler yazablırse cok sevnırım. Channel level vs..
2- 2-3 hafta sonraya Amerıkadan extra 1 center hoporlar daha getırtıyorum. Bunu arka center olarak kullanacagım. Performansta yada fılmlerde extra bır fark alır mıyız sızce? Acıkcası sıstemın bana yettıgını soylemıstım ama hazır arkadasımda yurt dısında gelırken, 80 kusur dolara ucuz dıye satın aldım.
3- Normalde Bose'un kıtapcıgında, hoparlor duzenınde surround'lar odanın arka koselerınde (bnm salonumda 25-30 m2 arası kare seklınde) sızce tum hoporlerı tavana yakın odanın ust kose ve centerlarıda ust ortalara tavan sevılerıne koymak sesı cok negatıf etkıler mı? Yakında cocuk buyudugunde, duvar unıtesınde hoparlorlere ulasıp zarar versın ıstemıyorum:)
4- Sadece muzık dınleme amaclı olarak Bose'un 301 serılerını alsam, mevcut subwoofer ıslevını goruyor mu yoksa bagımsız mı calısyor bu hoparlorler. Son olarak bu hoparlorlerı tavsıye eder msnız? genel olarak rock/metal agırlıklı muzıklerı tercıh edıyorum.
Herkese cok tesekkurler, ıyı ramazanlar dılıyorum.
Sevgili Bose dinleyicileri ve kullanıcıları..Dinleme fırsatım olamayacağından Bose konusunda bilgi sahibi kişilerden Acoustimass® 10 hakkında bilgi almak istiyorum..Yamaha 6x 135 AVR kullanıyorum..Önlerde Wharfedale Diomand 10.7 kule ve ve 10.7 center var..Sub ise yine Yamaha..Arkalara surround amaçlı iki adet Acoustimass® 10 buldum uygun fiyatlı ikinci el temiz..Uyum sorunu olur mu olmaz mı o konuda hiç bilgim yok..Yardımcı olabilirseniz sevinirim..Saygılar..
sagondragonS
kullanıcısına yanıt
301 leri direk avr üzerinden front olarak bağlayıp AC15 frontlarını ise mevcut yerini bozmadan üst front olarak kullanın AVR buna misait bildiğim böylece mevcut Sub iş görmeye devam edecektir.
301 müzik tarzınıza göre iyi secim ve Pio ile Bose uyumu gayet başarılıdır
urdan1907
kullanıcısına yanıt
AC 10 dan kastınız sanırım sadece uydular, Eğer öyle ise tavsiyem vaz geçmeniz yönünde zira o uydular AC10 un sub üzerinden çalışmak için tasarlanmıştır bahsetiğiniz şekilde kullananlar var ama randımanı konusunda çok tatminkar olmayacaktır onun yerine Bose nin o çapda aşağı yukarı aynı boyutlarda bagımsız çalışan modelleri söz konusu onlara bakın derim 101 di galba
urdan1907
kullanıcısına yanıt
Bose yerine Diamond serisinden devam etmenizi öneririm.
Herkese merhaba öncelikle, Uzun süredir vakit bulamamıştım ama şimdi, kendime yeni bir sinema sistemi toplamak istiyorum . Daha önceki sistemim ve elimden geçen cihazlar cok sayıda olduğu için tecrübe mevcut fakat bose hiç kullanmadım. Hoparlarlör olarak daha önceki sistemimde frontlar definitive BP8 rearlar BP6 center CLR2002 ve sub PF15TL idi ve muazzam bir ses alıyodum. Receiver olarak denon 3802 , sony efsane anfilerinden DA50 serisi onkyo 939 gibi modellerde geçti elimden . Yakında evleneceğim için evime tekrar sistem kurma kararı verdim fakat, Eskisi gibi manyaklık derecesine çıkmaktan ziyade az yer kaplayan ve düşük ses seviyesinde bile low frenkasları iyi verebilecek yoğun bass zevkini yaşatabilecek sinemada cok iyi performans verebilecek (stereo müzik te iyi olmaması önemli değil) bir hoparlör sistemi istiyorum. Bu konuda aklıma takılan hep bose AC10 serisi oldu ve kafamdaki setup Bose AC10 ve onkyo TX-NR616 avr. Ama bose AC10 a vereceğim para ile aynı kalitede belkide daha iyi bir sistem kurabilirmiyim bilmiyorum. Sizlerden ricam bose ve onkyo ikilisi sizce fiyatına ve istediğim kriterlere dayanarak soruyorum yeterlimidir yoksa paramı sokağa atmış olurmuyum. Kullanan ve bilen arkadaşlar yardımcı olursa cok sevirinirim.
Herkese iyi forumlar.
Çok teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: Xaiser
Herkese merhaba öncelikle, Uzun süredir vakit bulamamıştım ama şimdi, kendime yeni bir sinema sistemi toplamak istiyorum . Daha önceki sistemim ve elimden geçen cihazlar cok sayıda olduğu için tecrübe mevcut fakat bose hiç kullanmadım. Hoparlarlör olarak daha önceki sistemimde frontlar definitive BP8 rearlar BP6 center CLR2002 ve sub PF15TL idi ve muazzam bir ses alıyodum. Receiver olarak denon 3802 , sony efsane anfilerinden DA50 serisi onkyo 939 gibi modellerde geçti elimden . Yakında evleneceğim için evime tekrar sistem kurma kararı verdim fakat, Eskisi gibi manyaklık derecesine çıkmaktan ziyade az yer kaplayan ve düşük ses seviyesinde bile low frenkasları iyi verebilecek yoğun bass zevkini yaşatabilecek sinemada cok iyi performans verebilecek (stereo müzik te iyi olmaması önemli değil) bir hoparlör sistemi istiyorum. Bu konuda aklıma takılan hep bose AC10 serisi oldu ve kafamdaki setup Bose AC10 ve onkyo TX-NR616 avr. Ama bose AC10 a vereceğim para ile aynı kalitede belkide daha iyi bir sistem kurabilirmiyim bilmiyorum. Sizlerden ricam bose ve onkyo ikilisi sizce fiyatına ve istediğim kriterlere dayanarak soruyorum yeterlimidir yoksa paramı sokağa atmış olurmuyum. Kullanan ve bilen arkadaşlar yardımcı olursa cok sevirinirim.
Herkese iyi forumlar.
6 aydır ac10 kullanmaktayım pionner vsx921 amfi ile surmekteyım cok basarılı farklı akustıklerı bose da buldum daha once panasonıc 777 kullanıyordum bunun yanında profesyonel deck kurulumu yapmıs bırsurur arkadasımın sıstemlerını denedım ama bose dakı akustık ve ınce detayları hıc bır sıstemde gormedım ayrıca muhtesem muzık dınlıyorum kesınlıkle onerırım. hatta yardımcı olması ıcın bkz:http://www.tamsaatinde.com/Acoustimass-10-IV-home-cinema-speaker-system,PR-1954189.html bu sırket aradıgında kucuk bır ındırım bıle yapıyor aramızda
cyhnsr
kullanıcısına yanıt
Bilgilendirme için teşekkürler :D
Kullandığın alan kaç metre kare ? Diğer aklıma takılan 2 sorudan 1. si Bass sürücüsü ne kadar cüretkar ve tatminkar bir ses üretmekte :D 2. side front ,rear , ve center olarak cok küçük olan küplerin ne kadar güç üretebildiği malum küçük olup cok para olunca mide bulandırabiliyor :D
bir süre önce almış olduğum böse 10 - vIV satılıktır ilgilenenler pm atabilir...
quote:
Kullandığın alan kaç metre kare ? Diğer aklıma takılan 2 sorudan 1. si Bass sürücüsü ne kadar cüretkar ve tatminkar bir ses üretmekte :D 2. side front ,rear , ve center olarak cok küçük olan küplerin ne kadar güç üretebildiği malum küçük olup cok para olunca mide bulandırabiliyor :D
salon da kullanmaktayım 52 m2 bu konuda bose u almadan once cok arastırdım hatta dunyanın en ıyı sınema sıstemlerı arasında klıpsh thx serısı oldugunu tespıt ettım fakat sadece surroundlarının fıyatı 4500 tl yı gecıyor bırazda fıyat=kalıtede ortaya cıkan en ıyı sonuc benım ıcın bose oldu ama gonlunden 20.000 dustugu zaman bose u da gecersın b&w ide gecersın sorularına gelırsek 1. 2nci katta 52 m2 salonda havuzdakılerı baktıracak kadar 2. bende bu konuda acaba dedım ama sesı dınleyınce kalıteyıde alıyorsun doyumuda ozellıkle bugune kadar aldıgım fıyatına gore en ıyı ses kalıtesı bose daydı kullanan bırı olarak konusuyorum super
quote:
Orijinalden alıntı: cyhnsr
quote:
salon da kullanmaktayım 52 m2 bu konuda bose u almadan once cok arastırdım hatta dunyanın en ıyı sınema sıstemlerı arasında klıpsh thx serısı oldugunu tespıt ettım fakat sadece surroundlarının fıyatı 4500 tl yı gecıyor bırazda fıyat=kalıtede ortaya cıkan en ıyı sonuc benım ıcın bose oldu ama gonlunden 20.000 dustugu zaman bose u da gecersın b&w ide gecersın sorularına gelırsek 1. 2nci katta 52 m2 salonda havuzdakılerı baktıracak kadar 2. bende bu konuda acaba dedım ama sesı dınleyınce kalıteyıde alıyorsun doyumuda ozellıkle bugune kadar aldıgım fıyatına gore en ıyı ses kalıtesı bose daydı kullanan bırı olarak konusuyorum super
İşte istediğim cevap buydu sanırsam Zaten alıcaktım ama şimdi kesin alacağım gibi gözüküyor
Xaiser
kullanıcısına yanıt
hadı hayırlısı umarım yardımcı olabılmısımdır
quote:
Orijinalden alıntı: cyhnsr
hadı hayırlısı umarım yardımcı olabılmısımdır
Tekrar teşekkürler artık fiyat araştırmasına başladım ve ürünün sıfırı ithalatçı garantili olarak 4000 TL en ucuz bulduğum fiyat daha aşağısı yok hep yukarılarda