Şimdi Ara

BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
16
Favori
42.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar BOSE Lifestyle® T20 ev eğlence sistemi veya Lifestyle® V35 ev eğlence sistemi kullanan yada dinleyen duyan varmı nasıldır?paylaşımda bulunabilir mi saygılar?
  • Marmara forum saturn'de teshır bolumunde, deneme sansın olur hocam.
  • KMLSNY kullanıcısına yanıt
    kullanmadım ama hepsını dınleme sansım oldu ıkısıde fılm ıcın ust duzey ses alabılecegın v35 te ayrı ayrı odalar hatta evlerde tek kumanda ıle kontrol edebılecegın acaıp sıstemlerdır
    http://www.tamsaatinde.com/Lifestyle-V35-Ev-Eglencesi-Sistemi,PR-1009974.html
    fırmadan goksel beye ulasısanız sıze demo sansı sunar ve acaıp keyıf alırsın
  • Herkese Merhaba
    Elimde Bose Acoustimass 7 serisi var.Bunlari Pioneer vsx 410 ile yaklasik 10 yil (yada daha fazla) once kullaniyordum.Tekrar hayata dondurmek niyetindeyim fakat ne yaparsam yapayim nasil baglarsam bagliyayim kesinlikle o insanin icini hoplatan ses kalitesini yakaliyamiyorum.
    Acaba reciver artik omrunu doldurmus olabilirmi?Baska bir reciverlada deneme sansim yok.Speaker lar arizalana bilirmi ?
    Degerli gorus ve tavsiyelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
    Saygilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyhnsr

kullanmadım ama hepsını dınleme sansım oldu ıkısıde fılm ıcın ust duzey ses alabılecegın v35 te ayrı ayrı odalar hatta evlerde tek kumanda ıle kontrol edebılecegın acaıp sıstemlerdır
    http://www.tamsaatinde.com/Lifestyle-V35-Ev-Eglencesi-Sistemi,PR-1009974.html
    fırmadan goksel beye ulasısanız sıze demo sansı sunar ve acaıp keyıf alırsın

Yaklaşık 10 yıl Bose Kullandım...Halada Sterep hoparlörü olan 701 i kullanıyorum...Acoustimas 15 seri 1 ile başlamıştım ve Acoustimass 15 seri 3'ü dahi severek kullandım.Hiçbir zaman seste bana hayal kırıklığı yaşatmadı mükemmel sinema efekti üreten subwoofer'i var uydular zayıf olsada.

Lakin ne göreyim V35'in fiyatı 14 BİN-15 BİN TL....Herkesin affına sığınarak...Ohaaannes diyorum...Ya gerçekten distribütör firma tam yamyam arkadaş kimse kurura bakmasın Amerika fiyatını geçtim Avrupa fiyatı 2.500-2.700 Euro iken 15 BİN TL neyin nesi arkadaş ya

O paralara ne sistemler kurulurda para bile artar üstüne..Üstüne basarak vurguluyorum malzemesi iyi değilmiş vs.bilmem ne ben sese bakarım ve BOSE kötü ses vermez lakin o kadar parada verilmez.atlar Avrupa'ya giderim kutusuz ağırlığı V35'İn 20-22 kg...Bavulla çantamla alır gelirim....14.15 BİN ne ya

evet malesef güzel ülkemde fıyatlar cok fahıs =)) bu kadar fark ıle tatıl bıle yapılır )))
  • gayet basit aslinda beyler 2.el alacaksınız hoperlorun iyi oldugnu duyan cebi saglam abiler aliyor bi seklide bi kac sene kullanıp satiyor ben bose 701 bose ac10 ve enson bose ac16 bunların hepsini ikinci el aldim temiz olduktan sonra sıfırına o paraları vermeye deymez o zaman turkiye sartlarında mantikli fiyatlara geliyor ben ac16 ları 6 uydusu dahil 6 ayagı orjinal kabloları ile 2500 tl ye aldim hatta ucuza aldim die sevindim ama 2000 tl ye ayaksız satan birinide gordum ayni gun satildi urun..... güzel sistem bende str-dn1020 ile kullanıyorum gercekten mukkemel
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodonblood

gayet basit aslinda beyler 2.el alacaksınız hoperlorun iyi oldugnu duyan cebi saglam abiler aliyor bi seklide bi kac sene kullanıp satiyor ben bose 701 bose ac10 ve enson bose ac16 bunların hepsini ikinci el aldim temiz olduktan sonra sıfırına o paraları vermeye deymez o zaman turkiye sartlarında mantikli fiyatlara geliyor ben ac16 ları 6 uydusu dahil 6 ayagı orjinal kabloları ile 2500 tl ye aldim hatta ucuza aldim die sevindim ama 2000 tl ye ayaksız satan birinide gordum ayni gun satildi urun..... güzel sistem bende str-dn1020 ile kullanıyorum gercekten mukkemel

14-15 bin TL çekilen bir ürünün 2 eli düşse ne kadara düşer?Yine pahalı bence.
  • Bose zaten makul fiyatlara satılsa eminim ki kullanıcıların %90 i başka sistem bakmaz sadece bizim gibi işin cılkını çıkartmaya meraklı olan %5 -10 luk bölüm diğer marka ve modellerin üst segmentlerine bakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Bose zaten makul fiyatlara satılsa eminim ki kullanıcıların %90 i başka sistem bakmaz sadece bizim gibi işin cılkını çıkartmaya meraklı olan %5 -10 luk bölüm diğer marka ve modellerin üst segmentlerine bakar.

Aynen değerli hocam maceraya girmem diyip alıcaksın Bose oturup tadını çıkaracaksın.Yoksa diğer türlü sub'dan yerinden ferekansından tutta hangi ampli'ye hatta kablolarara kadar işin içinde boğulup gideceksin,sefa olacak sana cefa... ama yinede uğraşıyoruz işte hastalık gibi birşey yapacak birşey yok.
    Üstad siz sistemin Kralını buldunuz zati
    Zaten size anca detay rutuşlar kaldı bence onlarda zamana yayılıp ufak ufak yapıldımı işin süsü lezetti oluyor zira belli bir seğmenti yakaladınızmı geriye sadece akort kalıyor oda twekler detaylarla kıvama geliyor fikrindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bermudashorts

Herkese Merhaba
    Elimde Bose Acoustimass 7 serisi var.Bunlari Pioneer vsx 410 ile yaklasik 10 yil (yada daha fazla) once kullaniyordum.Tekrar hayata dondurmek niyetindeyim fakat ne yaparsam yapayim nasil baglarsam bagliyayim kesinlikle o insanin icini hoplatan ses kalitesini yakaliyamiyorum.
    Acaba reciver artik omrunu doldurmus olabilirmi?Baska bir reciverlada deneme sansim yok.Speaker lar arizalana bilirmi ?
    Degerli gorus ve tavsiyelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
    Saygilar

Pioneer Referans serisi bir amplifier ile deneyin alacağınız neticeden çok memnun olacağınızın garantisini verebilirim.. Bir dönem Acoustimass5 series3'ü Pioneer A-757 ile kullanmıştım tabiri caiz ise ciğerlerini söküyordu acoustimass'ların ve distorsiyon da çok düşük olduğu için seste herhangi bir bozulma olmuyordu..

• quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

Bose zaten makul fiyatlara satılsa eminim ki kullanıcıların %90 i başka sistem bakmaz sadece bizim gibi işin cılkını çıkartmaya meraklı olan %5 -10 luk bölüm diğer marka ve modellerin üst segmentlerine bakar.

Aynen değerli hocam maceraya girmem diyip alıcaksın Bose oturup tadını çıkaracaksın.Yoksa diğer türlü sub'dan yerinden ferekansından tutta hangi ampli'ye hatta kablolarara kadar işin içinde boğulup gideceksin,sefa olacak sana cefa... ama yinede uğraşıyoruz işte hastalık gibi birşey yapacak birşey yok.

Kemal kardeşim, Bose tembel işi tembel. Kendimden biliyorum. Ben eski sistemimle uğraşmaktan bıkınca herşeyi satıp bose ye transfer oldum. Dünya varmış diyosun. Yaş da ilerleyince kafa fazla ses de kaldırmıyor ... Yaşaşın Boşe ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 14 Aralık 2013; 22:26:02 >

• quote:

Üstad siz sistemin Kralını buldunuz zati
    Zaten size anca detay rutuşlar kaldı bence onlarda zamana yayılıp ufak ufak yapıldımı işin süsü lezetti oluyor zira belli bir seğmenti yakaladınızmı geriye sadece akort kalıyor oda twekler detaylarla kıvama geliyor fikrindeyim.

Sistem güzel değerli hocamda 25-30 metre karelik alanda tam randımanla kullanamıyoruz malesef daha büyük mekan istiyor,ve sesi açtıkça sistemin güzelliğini hissediyorsun ben amplide sesi yarıya kadar açabiliyorum en fazla.Memnunum ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: max-well

Kemal kardeşim, Bose tembel işi tembel. Kendimden biliyorum. Ben eski sistemimle uğraşmaktan bıkınca herşeyi satıp bose ye transfer oldum. Dünya varmış diyosun. Yaş da ilerleyince kafa fazla ses de kaldırmıyor ... Yaşaşın Boşe ...

abi Stereoda da KEF'e geçiem KEF LS 50 düşünüyorum uygun bulursam şimdilik Bose 701 ile devam ediyorum saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 14 Aralık 2013; 23:47:08 >

Üstad inanın bende çok niyetledim o sisteme ( Nuri den evvel ) Lakin benim oda o zaman 9m2 idi şimdi 15 ama bana göre 50-60-70-80 ister o sistem ki esas ses i duyulsun
    Umarım Allah ona göre bi salon nasip eder bence harika Avr konusunda haklı olabilirsiniz pre, power ister o sistem ama zamanla ufak ufak denk gelir yeterki mekan olsun
    Güle güle kullanın güzel takım kesinlikle

• Orijinalden alıntı: keyman2

Sağolasın değerli hocam,daha güzelleri bu hobiye gönül veren herkesin olsun,BOSE konusunu dağıtmadan son birşey daha söyleyip geçeyim,Sistem malum THX ama benim Amp'li THX değil ve dolayısıyla THX olarak sesini duymadım henüzMerak ettiğim hususlardan biride bu mesela.
  • Orijinalden alıntı: KMLSNY

Sağolasın değerli hocam,daha güzelleri bu hobiye gönül veren herkesin olsun,BOSE konusunu dağıtmadan son birşey daha söyleyip geçeyim,Sistem malum THX ama benim Amp'li THX değil ve dolayısıyla THX olarak sesini duymadım henüzMerak ettiğim hususlardan biride bu mesela.

Üstad benim THX deneyimlerim beni öyle Woww etkisi yapmadı fakat fark ettiği kesin, Belki çok özel bir kaç çekim yakalarsanız farklı sonuçlar doğurabilir.
    Fakat 2 yılda sinema ve sterio olmak üzre 10 dan fazla sistem kurdum sonuçta şunu çok net fark ettim ilk kural iyi bir sistem degil sisteme uygun mekanda sistemi oluşturmak, Daha düz deyimle mekana uygun sistemi seçmiyorsak sistemin %50 sinden az verim aldığımızı net söyleyebilirim şöyleki; Hemen hemen satığım sistemlerin bir çoğunu cevremden arkadaşlarım aldı ve her seferinde sesini çok iyi bildiğim kendi mekanımda uzun bir zamandır dinlediğim sistemin uygun mekanlara denk gelince çok başka çaldıklarını hayretler içerisinde dinledim. Bu sebeple uzun bir süredir içimdeki virisü kontrol ederek mekana uygun sistemlerle yetinmeye çalışıyorum. Ama ilk fırsatta büyük bir mekana sistem kurmak da hayalim.

• Sistem hiend de olsa ancak odanın akustik cevabı kadar çalabilir. Oda yeterli büyüklükte ve uygun sekildede olsa güncel yaşama göre dizayn edildiyse yine olmaz. Akustik düzenlemeler yapmak şarttır. Ideal yerleşim yapmak şarttır. En azından bazı temel kurallari uygulamak gerekir. Gelişi güzel odaya gelişi guzel yerleşim yapmakla malesef bu is olmuyor. Sistem çalmıyor yada çaldığı sanılıyor. Sıradan bir oda ile akustigi düzenlenmiş odada aynı sistem bambaşka çalar. Duyduğunuzda çok sasirirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikarahal İ kullanıcısına yanıt
    @ikarahal Defalarca deneyimleyerek dediklerinizi bizzat yaşadım, O sebeple teknik detayların yapıldığını var sayarak önce mekan büyüklügüne ve kullanım şartlarına uygun sistemden yanayım aksi halde sadece alma egomuzu tatmin ediyor oluyoruz inancındayım. Ve sözlerinize kesinlikle katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.