Şimdi Ara

BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
15
Favori
42.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay iyi toplantı olmus eski dostlar nasılsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    eraycelik80 selam, Arada denk geldik öyle senden ne haber, Büyüyormu kız nasıl gidiyor babalık.
  • keyman2 kullanıcısına yanıt
    Babalık çok zor üstat. Birde hastalığı vardı yeni yeni aldığımız tedbirler ile geçiyor

Kız geldi ben focal alto ütopya aldım valla daha bir kaç saat ancak dinledim bi aman vermiyor bize annesiyle birlikte sinema tarafınızda güzelleştirdim çok iyi bir masif sehpa aldım ve ayrıca güzel akustik bas tuzakları ve panellerde geldi her şey çok güzel oldu ama maalesef zaman yok ütopyanın centerini ABD den almayı düşünüyorum peşine birde master sound yada asr alıp uzun bir süre çekilecek geriye plak topluyorum bi süre sonra çok iyi bi plap var kafamda onu en sona saklıyorum. Çünkü analog işi zor bi iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 16 Aralık 2013; 22:37:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Kesin öyledir dünyanın en büyük sorumluluklarından biri neticede, Allah acil şifalar versin çocuktur olacak elbet ama dediğin gibi dikkatli olmakta büyük fayda var.

Ooo hayırlı olsun güzel hop ve bir o kadar da bütçe istiyor iyi günlerde kullan, Dinlemek kolay malzeme eve girdikden sonra gerisi kolay
    E dekorasyon senin işin eminimki harika olmuştur.

İlave etmek istedim analog işi aslen zor değil de kötü yanı her şeyin mutlaka bir üst daha iyi modeli markası bi şeyi var ve çıkmaya devam ediyor dibi delik bir durum kısır döngü kendine bir limit koymaz isen adamı boğar üstelik de gereksiz yere çünkü bir yerden sonrası sadece ego dur kalite büyük oranda oturmuştur iş detaylara dönmüştür bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 17 Aralık 2013; 1:17:20 >

• Bende bose IE2 kulaklık var. Bu kulaklığı kullanan başka kimseler varmı? Varsa yorum yazabilirler mi?

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    QC15 i uzun sure kullandım klasik bose ses kalitesi eğer maksad pc ye veya ps3 gibi cihazlara bağlamak ve belirli ve tatminkar seviyede müzik dinlemek film izlemek ise fazla fazla yeterli idi.
    Fakat önce müzik ve üst kalite kulaklık ise özel ampli ile felan dinlenen asla o cizgide degiller.
  • Konu güncellensin
  • nerelerdeydiniz epeydir sesiniz soluğunuz çıkmıyordu.
  • Arkadaşlar selam,

Kısa süre önce bose acoustimass 10 ıı serisi ile kullandığım Cartel marka receiverimi değiştirdim ve Pioneer vsx-d1011 serisi receiver aldım. Sizlerinde bildiği gibi Bose nin bu serisi pasif bir subwoofer'e sahip. Daha önceki receiver'imde aktif bir subwoofer sesini aratmayacak şekilde bas sesler alırken, Pioneer'den aynı bas sesini alamadım.

Bu konudaki engin görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkürler

BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu

• Ayarlarda speaker size selection gibi birşey varsa center, front ve rear hoparlörleri large seçerek dene. Sonuçta pasifler ön arka ve center'dan besleniyorlar. küçüklere birşey olur diye korkmana gerek yok zaten pasifteki crossover onlara düşük frekansları göndermez.
  • receiver'ın manuelinde 37. sayfada açıklanıyor:

http://docs.pioneer.eu/Manuals/VSX_D1011_S_ARB7264_manual/GetPDF.ashx

hepsini large ve subwoofer'ı da no yaparsan olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Let -- 28 Mart 2014; 15:22:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Bende bose IE2 kulaklık var. Bu kulaklığı kullanan başka kimseler varmı? Varsa yorum yazabilirler mi?

Biraz gec oldu ama 10 numara ses var o kulaklıkta.rahatligi da 10 numara alır.

• selamlar
    Çok uzun zamandır Bose u takip ediyorum çeşitli tekno marketlerde ürünleri deneme fırsatım oldu ve gerçekten ben sesi konusunda tatmin oldum.
    Gelelim fiyat politakasına; Türkiye de SKANDAL. fiyat politikası var yanına bile yaklaşamıyorsunuz.
    Fiayatı düşününce aynı paraya neler alınmazki diyorsunuz ve caymaya başlıyorsunuz.
    Geçtiğimiz döenmde Dubaiye gitme fırsatım oldu ve BOSE yetkili satıcısında LifeStyle 135 soundbar denedim.
    Gerçekten inanamadım oda içersinde diğer hoparlörlerden ses geldiğini sandım. surround olarak inanılmaz başarılı geldi.
    kablo karmaşası yok dağınıklık yok ama TR fiayatı saç baş yolduruyor. 10.500TL civarı
    Dubai fiyatı ise 5.500-6.000 TL civarı idi, Yaklaşık %50 fiyat avantajı var ama yinede aynı fiyata TR de neler yapılabilir bir düşünün.
    Fakat ses kalitesi olsun kendini ispatlaması olsun aklım hep bose da...
    Yakın zamanda BOSE acoustimass 10 ile birlikte SONY STRDN 1040 almayı planlıyorum....
    buradaki yorumlar ve fikirler gerçekten faydalı paylaşıma devam lütfen
     BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu

• Bu arada BOSE VideoWave, Home Entertainment System with 46 LCD Display,
    deneme fırsatım oldu.
    Adından da anlaşılacağı gibi TV demiyorlar, Eğlence sistemi diyorlar.
    TV (ben öyle diyeceğim) ses ön planda olduğundan etrafına ustaca ve gizlice yerleştirilen hoparlörler sayesinde çok güzel ses efekti ve surround etkisi var.
    Ancak görüntü kalitesi ise bana göre rezaletti, yada uygun bir demo koyamadılar ancak ben bu ayrıntının atlanmamış olduğunu değerlendiriyorum.
    Bu konuda hiçte uzmanı olmadığı bir alana girince ses te gayet iyi ancak görüntüde fiyasko bir cihaz çıkmış ortaya.
    Dubai fiyatı bile 14.000TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. 46" için çok fazla, bu fiayata TR de çok güzel UHD alabilirsiniz hemde iyi bir marka ve 3D özellikli.
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    Sesine hayranım zaten. Tek sıkıntım kulakiçi olmaması. Fabrikada makine başında çalıştığım için izolasyonda problem yaşıyorum. Fakat sesi dediğin gibi çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Sesine hayranım zaten. Tek sıkıntım kulakiçi olmaması. Fabrikada makine başında çalıştığım için izolasyonda problem yaşıyorum. Fakat sesi dediğin gibi çok güzel.

Dostum o zaman benim yaptıgım gibi qc20 alacaksın paraya kiyip :)

Oda fazla gelir bana 300 lirayı verirken içim acıdı zaten

Bu arada hocam qc20 kullanan biri bulmuşken sorayım. qc20 uçlarını ıe2 ye takabilirmiyiz? Bi ara qc20 uçlarını ıe2de denicektim, uçlarını bulamayınca vazgeçtim.

• aticus3 kullanıcısına yanıt
    Selamlar.
    Reel hayatta işler hayli yorucu bu aralar Bu sebeple hobilerimden uzak durmaya çalışyorum fakat yazamasamda Forumu takip e devam :)

Tabi Buradaki değerli dostları da hayli özlediğimide belirtmek şart
  • bose acoustimass 6 series I takımımı satmayı düşünüyorum (ayaklıkları da var). almayı düşünen olursa pm atabilir.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.