Şimdi Ara

BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
15
Favori
42.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aydın beyi yanlis anladınız bahsi gecen stereo sistemleri iyi bilen bir arkadas kendisi bose gibi sistemleri bırakın dilemeyi eve bile sokmaz kullandığı hoparlörleri atastirin anlarsınız

www.goldenear.com
    Tower Speakers: Triton Towers Overview | GoldenEar Technology
    http://www.goldenear.com/products/triton-series

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Aydın beyi yanlis anladınız bahsi gecen stereo sistemleri iyi bilen bir arkadas kendisi bose gibi sistemleri bırakın dilemeyi eve bile sokmaz kullandığı hoparlörleri atastirin anlarsınız

http://www.goldenear.com/products/triton-series

Hocam yanlış anlaşılacak birşeyde demedim ama

• Forumda birçok arkadaş 5.1 sistemlerle iyi derecede Müzik performansı almaktalar 5.1 sistemle iyi müzik dinlenmez diye birşey yoktur.Sistemin 5.1 olması iyi müzik dinlemeye engel değildir tabiki bu sistemin kalitesiyle doğru orantılıdır..

valla ben arkadaşın bu yazdığına göre yorum yaptım... diğer yazdıklarımda arkadaşların verdiği linke göre yazılmıştır ...
  • ubtatto U kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen neyi nasıl anladın bilmiyorum ama.Evinde sinema sistemi kurulu olanlar büyük ihtimal benim gibi ikinci bir sistem olarak Stereo kurmaya yerleri olmadığından evin durumu odanın durumu müsait olmadığından ellerindeki zaten üst seviye yada ona yakın sistemlerinin stereo performanslarını artırmak için ciddi mablalar harcayarak müzik kalitesini yükseltmeye çalışırlar ben zaten sinema sisteminin bir üst seviye Stereo performansı olur demedim iyi derecede müzik performansı alınır dedim zira alanlarda var.Belkide bu bahsettiğim sistemleri görmeden dinlesen vay be ne biçim stereo sistem kurmuş adamlar dersin sonra bir bakarsın 5.1 sistemin iki kule Hop.ları çalıyor ve bunlara bağlı iyi ekipmanlar falan filan.Hocam sana Bose ile mutlu mesut dinletiler ama milletin elindeki sistemleride Bose zannetme....

• url=http://hizliresim.com/oAZymo]
     BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu
    [/url]

Buda 5.1

Sence sinema disinda stereo olmaz mı
    Dostum

• tabiiki olur dostum ama senin sisteminin de fiyatı ucuz değildir? benim söylemek istediğim şeylerden biride bu zaten sisteminin boyutuna bir bak birde am15'in boyutuna bir bak
    zaten bose'yi seninde dediğin gibi evinde fazla yer kaplamadan kaliteli bir hop.sistemi kurmak isteyenler tercih ederler,zaten daha öncede belirttim bose kalitesinde başka hop'larda
    var diye ama boyutlar ele alındığında bose gerçekten birçoğuna göre az yer kaplayan bir sistemdir yoksa paran ve yerleştirecek alanın da varsa illa bose alacaksın gibi bişey
    demiyorum ama yine üstüne basa basa şunu belirtirim ki dijital bir amfiyle stereo olarak müzik dinlendiğinde hiçbir zaman eski sistem amfilerin verdiği ses tınılarını alamazsın
    bu yüzden 5.1 sistemlerle kaliteli müzik dinlenmez zaten yapılış amaçları farklı! sen o front hoparlörlerini birde güzel bir özelliklede eski stereo amfiyle besle o zaman dinlediğin
    müzikten daha fazla zevk alırsın,birde şu olay var müzik dinlerken beklentin ne , ne tarz müzik dinlersin? bilemem her hoparlör markasını bırakın modeli bile her müzik türü
    için değildir aslında mesela bose am serisi daha çok tok baslı 4 ile 16 khz tiz frekanslarından hoşlanan middle seslerin daha altta olduğu şekilde bir ( kısacası pop müzik ) dinleyenlerin
    tercih edeceği seridir ama pop tarzı dinleyen birine gidipte 901 serisi önerebilirmiyiz? aslında hiçbir hop.markası ve modeli tüm müzik türleri için değildir ama insanlar ortalama
    bir denge beklediğinden naturel sese bakmıyorlar.mesela kimi için bir hoparlör ne kadar tizli çalıyorsa o kadar iyi bir hoparlör oluyorken kimi içinde ne kadar bass'lı çalıyorsa o kadar
    iyi hop. oluyor.kimse sesi naturel olarak enstrümanların kayıt esnasında yapılmış olan kayıdına sadık kalarak çalıp çalmadığına önem verdiğini sanmıyorum ( prof. dinleyiciler hariç )
    bose mühendisleri senelerdir birçok modelini bu algıya göre oluşturuyorlar ...

• Bendeki ilk seridir ve İrlanda üretimi. Siz ciddi olarak arayıştaysanız, biraz araştırma yapın öncelikle son serileri kimse fazla tutmuyor, Çin'de üretildiklerinden. Ayrıca seriler arası pek bir fark bile yok subwoofer tasarımı dışında. Uydular mesela hep aynıdır.

Son olarak benim ilanımda 2800TL ama ciddi bir indirim yapabilirim, o yüzden bir araştırın ve bana yazabilirsiniz özelden...

• En son cikan bose ac15 İİİ yi cidden 2350 tl ye çok zor Sattim berbat Allah'ın cezası bir sub ve cop tenekesi uyduları elden çıkardım da keyf aldım sinemadan

Tipe bak yaw

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Üstad o ne öyle ya İhlasın elektrikli sobası gibiİlk bakışta aklıma o geldi kışın iş yerlerinin vazgeçilmeziydi bir zamanlar

• evt bu konuda sizinle hemfikirim zaten bose markasını bu çin üretimi serileri mahvetti bende ilk dinlediğimde inanamamıştım taklit falan sanmıştım doğrusu zaten bass modüldeki hoparlörlerde eskisi gibi kutunun içinde değil altında yani tasarımınıda değiştirdikleri gibi sesinide eksi yönde çok kötü bulmuştum bu seriler için bende bose sisteme para vermem doğrusu kendi adını lekelemiş oldular bu çin üretimleriyle inşallah bir ders olurda eski kalitelerine dönmeyi akıl ederler.. eğer sesini kötü bulan arkadaşlar bu kasa am serileri için söylüyorlarsa kendilerine tamamen katılıyorum bu sisteme bu kadar para vereceğime logitech z5500 alırım hiç değilse o kadar para harcamam doğrusu!
  • quote:

En son cikan bose ac15 İİİ yi cidden 2350 tl ye çok zor Sattim berbat Allah'ın cezası bir sub ve cop tenekesi uyduları elden çıkardım da keyf aldım sinemadan

Tipe bak yaw

Bence tipide güzel ve çok başarılı bir sub.

• quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

En son cikan bose ac15 İİİ yi cidden 2350 tl ye çok zor Sattim berbat Allah'ın cezası bir sub ve cop tenekesi uyduları elden çıkardım da keyf aldım sinemadan

Tipe bak yaw

Bence tipide güzel ve çok başarılı bir sub.

Insalah alır kullanır sınız

• Değerli hocam Bose AM 15 seri 1 ve seri 3 ü ylllarca kullanmış biriyim.
    Sattım ama kötü olduğu için satmadım üst seviyelerde sinema sistemi aldığım için sattım,Bose'yi satmamın nedeni asla memnuniyetsizlik değildi.Acoustimass 15 bana göre gayet başarılı sinema sistemidir.

• KMLSNY kullanıcısına yanıt
    Size gore başarılı olabilir tabi

Fakat ben aynı dusun muyurum

Bu gayet doğal

Seven alsın tabi kim itiraz edebilir

• selam arkadaşlar satılık bose acoustimass 15 Subwoofer + 4 adet Jewel Cube + 1 adet normal cube + 3 adet duvar askı aparatı satılıktır bilginize sorunsuz tertemiz ürünler çiziksiz
  • Arkadaslar selamlar. Pionner vsx922 k anfi ıle bırlıkte bose aco. 15 ses sıstemını 1-2 yıldır keyıflı sekılde kullanıyorum. Ozellıkle muzık dınlemek ıcınde yakın zamanda bose 201 serısı hoparlorler aldım.
    Normalde bose kubık hoparlorler, center-frontlar ve surround yerlerıne, anfının arkasında baglı ve ses olması gerektıgı gıbı gayet ıı. Ancak ben bu 201 serısı hoparlorlerı 1 turlu anfıye baglayamadım. anfı 7.1 ve gerıye Surround back ve Front height bolumlerı kalıyor ve bunların 2'sınede ayrı ayrı bagladıgım halde ses alamadım. Muhtemelen kumandadan vs. gecıste yada baska 1 seyde ayar var ama 1 turlu bulabılmıs degılım. Surround back'de zone 2 felan var ve kumadan da zone 2 felan yapıyorum ama ses alamıyorum. amacım laptop'u arkadakı gırıslere baglayarak, mp3 vs. calarak muzık dınlemek. (7.1 harıcı asus ses kartıda var, bu hoparlor ısını hallettıkten sonra optıkle ses alacagım ıns) ancak dedıgım gıbı ses alamıyorum. evde yahama marka eski bir avr ona test ıcın bagladım ve oradan ses aldım ancak pıonner anfı, bnm ıcın cok karısık 1 anfı acıkcası. yardımda bulunabılceklere cok tsk.

Bunun yanında 2. bır sorum daha olacak aslında. acou 15 ses sıstemıne aıt subwoofer'dan, bose 201'lerı bagladııgmızda, extra olarak'da bas sesı alacak mıyız yoksa 201'ler tamamen bagımsız mı calısır? tsk

• Selamlar tüm Bose'cilere.cinemate gs 2 almayı düşünüyorum.kullanan arklar varmı..stereo sistemim var muzik için.sinema için alıcm.tesekkrler

• Bose Solo 15 ve
    Bose Solo 10

arasındaki fark ile bilgisi olan var mı (ebatları dışında)

Bu arada imzamdaki Bose Cinemate yi de satmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubtatto

evt bu konuda sizinle hemfikirim zaten bose markasını bu çin üretimi serileri mahvetti bende ilk dinlediğimde inanamamıştım taklit falan sanmıştım doğrusu zaten bass modüldeki hoparlörlerde eskisi gibi kutunun içinde değil altında yani tasarımınıda değiştirdikleri gibi sesinide eksi yönde çok kötü bulmuştum bu seriler için bende bose sisteme para vermem doğrusu kendi adını lekelemiş oldular bu çin üretimleriyle inşallah bir ders olurda eski kalitelerine dönmeyi akıl ederler.. eğer sesini kötü bulan arkadaşlar bu kasa am serileri için söylüyorlarsa kendilerine tamamen katılıyorum bu sisteme bu kadar para vereceğime logitech z5500 alırım hiç değilse o kadar para harcamam doğrusu!

Eğer sinema sistemi kurarken 20.000 TL'nin üstüne çıkılmayacaksa ( Ampli+ Player+ kablolar+Projeksiyon hariç) sadece hoparlörler için bu fiyat, maceraya gerek yok Bose AM 10-15 alıp kurulmalı diye düşünüyorum.Yıllarca AM 15 i kullandım.Şimdiki sistemim çok daha iyi çalıyor AM 15 ile kıyaslamıyorum bile ama fiyat olarakta uçtuk gittik.

• Bose® Acoustimass® 10 Series V System aldim daha önce canton büyüklerinden vardi adi aklimda degil yer sorunu yüzünden kaldirdim ileride tekrar kurucam. yeni sistemi kurmak icin sabirsizlaniyorum sorusu olan olursa elimden eldigi kadar cevap vermeye calisirim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.