Şimdi Ara

BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
15
Favori
42.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bose seviyorsanız güzel bir sistem gibi duruyor, Beklentiyi iyi belirlemek lazım paket sistemler için gayet ve gayet başarılı bir sistem ama yüksek kalite hifi ürünlerle karşılaştırmak büyük hata olur.
    Şu an tv de acoustimass-6, Kef Q seri front olmak üzre Denon 19xx AVR ile 7.1 kullanıyorum gayet memnunum,
    Sadece bose benim kulak zevkime göre en iyi pio ile çalıyor ama bu tamamen kişisel bir durum kulak zevkine göre bir AVR ile mec etmek önemli gerçekten çok farklı saundlar elde etmek mümkün zira
  • keyman2 kullanıcısına yanıt
    Gecenlerde lifestyle home 600 dinleme firsatim oldu. Resmen hayran kaldim sesine tabiki fiyati oldukca pahali idi.halan arastirmaktayim. Yorumunuz icin tesekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor911 kullanıcısına yanıt
    Bose yeni modellere teknoloji ilave etti ama ses olarak değişen bir şey yok alın bir acoustimass xx bir seri birde fazla güçlü olmayan bir avr sadece AVR alırken güncel ihtiyacınız olacak teknolojilere dikkat edin ve arzu ettiğiniz ses tarzına göre marka tercih edin kafi.

Ortalama ikinci elde 3.000 tl ila 10.000 tl arasında istediğiniz kaltede ses elde etmek mümkün, Fiyat aralığı ise tamamen teknolojik beklenti ile alakalı yoksa 3-5.000 e biter çok rahat
    acoustimass 10 v. Seriyi bugün gördüm ama dinleme firsatim olmadi. Hoparlöründe yenileme olmus büyütmüsler sanirim. Birde buna avr gerekicek dogru.

Önceden yamaha rxv 775 modelini kullanıyordum. Farkli yada aynı marka model ve 1-2 adim daha yüksek bir avr bakmaliyim galiba.

Ama sizin söylediginiz iyi bir fikir geldi bana. Bende frontlari b&w diger taraflari acoustimass yapabilirim 7.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spor911 -- 19 Aralık 2017; 22:52:35 >
  • spor911 kullanıcısına yanıt
    Yamaha hayli renkli ve sert çalan bir cihaz en azından benim tecrübe ettiklerim öyle idi, Eğer bu sesi seviyor iseniz aynı marka tercih edilebilir ama ben kişisel olarak bose nin sesini hayli tok ve yüksek sub lu buluyorum ben daha çok renkli sesleri severim ama yamaha kadar sert olmayacak bana aslen pio çuk oturuyor mec ederken bose ile.
    Birde teknoloji ve görsel i hitap etmese de ses olarak sony avr gerçekten keyifli hele baslarda
    özetle toparlamak gerekirse siz b&W deseviyorsunuz sanki pio size de uyacak gibi ve evet 7.1 güzel oluyor b&w güzel bir secim olur
  • sakgoz79 kullanıcısına yanıt
    Güzel paylaşım (:

Degerli yorumlariniz için teşekkürler :)

• Bugun bir mediamarkta bose acoustimas 10 gordum. Ustunde 6500 fiyat etiketi vardi. Gorevliye teshir fiyatımi diye sordum 0 yok elimizde teshir de 5000 tl dedi. Simdi 3 sorum var.

1- elimde biraz eski bir anfi var. Sherwood bunla sikinti yasarmiyim.

2- teshir olmasi sorun yaratirmi? Merkez hoporlorun onunde yirtilma vardi kosesinde ve hoporlorler kirli gozukuyor.

3- bu fiyata deger mi? Bose hoporlorlerin sinema permormansini cok begeniyorum. Elimde pure aquistisc 5.0 hoporlor sistemi ve shereood anfi var. Ses den memnundum aslinda ama sinema konusunda merkex hoporlor performansindan memnun degilim. Bir de cok buyuk. Eşimin soylenmesinden dolayi bir suredir salonda soundbar kullaniyorum. Sistem diger odada yatiyor. Salona bose koyup netflix ve ps 4 de kullanmak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Bugun bir mediamarkta bose acoustimas 10 gordum. Ustunde 6500 fiyat etiketi vardi. Gorevliye teshir fiyatımi diye sordum 0 yok elimizde teshir de 5000 tl dedi. Simdi 3 sorum var.

1- elimde biraz eski bir anfi var. Sherwood bunla sikinti yasarmiyim.

2- teshir olmasi sorun yaratirmi? Merkez hoporlorun onunde yirtilma vardi kosesinde ve hoporlorler kirli gozukuyor.

3- bu fiyata deger mi? Bose hoporlorlerin sinema permormansini cok begeniyorum. Elimde pure aquistisc 5.0 hoporlor sistemi ve shereood anfi var. Ses den memnundum aslinda ama sinema konusunda merkex hoporlor performansindan memnun degilim. Bir de cok buyuk. Eşimin soylenmesinden dolayi bir suredir salonda soundbar kullaniyorum. Sistem diger odada yatiyor. Salona bose koyup netflix ve ps 4 de kullanmak istiyorum.

5000 lira o cihaza verilmez sayın forumdas

Gidip 5.0 bi focal sib alıp

Svs 2000 Sub ekleyin.

Ayni paraya o sistemin mukayese edilip tartışılıp konuşulacak tan cok öte bir sisteme sahip olun

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Focal sib diye arattigimda 5.1 sistem cikti. Tam olarak hangi modeli oneriyorsun link gondermen mumkun mu? Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Focal sib diye arattigimda 5.1 sistem cikti. Tam olarak hangi modeli oneriyorsun link gondermen mumkun mu? Tesekkurler

Doğru çıkan sistem fakat Sub i biraz zayıf olabilir diye 5.0 Sub suz alıp

Sub u svs 2000 modeli ekleyin

• Naim mu so nasil sizce daha cok muzik dinlemek icin optic tv baglantisida yapilabiliyor fakat surrond yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanbenli

Naim mu so nasil sizce daha cok muzik dinlemek icin optic tv baglantisida yapilabiliyor fakat surrond yok

Mevzu sound bar sa

Focal Yamaha bw Naim iyiler

• Naim muso 5000-6000 arasinda

Bu fiyatlarda tavsiye edebileceginiz daha iyi bir sey veya sistem var mi ?

kullanim amaci daha muzik+film %50 %50

Arastirdigim kadariyla surround icin 5000 ₺ cok dusuk bi fiyat kesinlikle tatmin etmicek

dusuncem en azindan 5.1 sistem kurabilene kadar (istedigim sistem anthem avm60 + mca 525+ Oppo 205+ mk sound 150 mkII ) iyi kaliteli bir sesle idare edebilmek

Sizce naim muso dan bu fiyatlarda daha iyisi var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanbenli

Naim muso 5000-6000 arasinda

Bu fiyatlarda tavsiye edebileceginiz daha iyi bir sey veya sistem var mi ?

kullanim amaci daha muzik+film %50 %50

Arastirdigim kadariyla surround icin 5000 ₺ cok dusuk bi fiyat kesinlikle tatmin etmicek

dusuncem en azindan 5.1 sistem kurabilene kadar (istedigim sistem anthem avm60 + mca 525+ Oppo 205+ mk sound 150 mkII ) iyi kaliteli bir sesle idare edebilmek

Sizce naim muso dan bu fiyatlarda daha iyisi var mi

Oppo elinizde bd arşivi varsa tamam da yoksa mkv ve iso ise arşiv oppo tam bi cop

MK set konusunda da bi daha düşünün

Bw cm 2 yeni seri güzel oldu o yada paradigm üst seri lere bakın

Sub olarak ta svs bakın

• Naim yerine ben olsam bw yada focal alırım

• Tesekkur ederim cevaplariniz icin Eray Bey Allah razi olsun

• Şahsi beğeni üstat benimki

Sizde deneyin beğendiğinizi alın

• Muso yerine tavsiyeniz hangisi olur

• Bose ses sistemlerinin ayrıcalıklı bir ses farkı bana göre yok.Sadece çeşitli üretimleri vardır.Piyasada bose kadar iyi ses veren ses sistemi markaları var.Zevk ve alıcısına göre değişir diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.