Şimdi Ara

BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
662
Cevap
16
Favori
42.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MONGUÇ

Bose ses sistemlerinin ayrıcalıklı bir ses farkı bana göre yok.Sadece çeşitli üretimleri vardır.Piyasada bose kadar iyi ses veren ses sistemi markaları var.Zevk ve alıcısına göre değişir diyorum.

Tonguç bey tavsiyeniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Bose markasını müzik ile eşleştirmek doğru Olmaz düşüncesindeyim. Gerçek stereo müzik dinleyicilerinin hiç birisi Bose markasını tercih etmiyor ve önermiyor. Fakat kanımca bazı deneyimlerimden yola çıkarak sinema konusunda dinamik yapısı ve kompakt tasarımı ile ciddi bir alternatif olarak düşünülmeli. Bu şu demek değildir ki o fiyat yapısında daha iyisi yok, beklentiye bütçeye psikolojiye göre bile değişkenlik gösteren bir konu olduğunu düşünmekteyim. Ben Paradigm Monitor 11 kullanan birisi olarak o hacimde hoparlörü seyrederken bile keyif alıyorum. Bu da işin içinde psikolojik etkenleri de göz ardı etmemem gerektiğini düşünüyorum.

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Bence microlab önerir Tonguç bey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: MONGUÇ

Bose ses sistemlerinin ayrıcalıklı bir ses farkı bana göre yok.Sadece çeşitli üretimleri vardır.Piyasada bose kadar iyi ses veren ses sistemi markaları var.Zevk ve alıcısına göre değişir diyorum.

Tonguç bey tavsiyeniz nedir

Eray bey tercih sana kalmıştır.Kaç watt,kaç metrekare,amacına göre değişir.Ses işi kişiden kişeye göredeğişse de,yüksek bass seslere önem verenler bence ses kulağından uzak varlıklar olabilir.Bose ve diğerlerini,aynı watt üzerinden abartmıyan bir tipim.Fiyatları sadece markaları.Aynı watt üzerinden gidersek bu böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavera71

Bence microlab önerir Tonguç bey..

Sen ne öneriyorsun önden buyur ?
  • MONGUÇ M kullanıcısına yanıt
    Valla ben evde snopy kullanıyorum  BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu

Tam bir ses bombası, ama microlab bence daha iyidir heralde.

Bu bazen bozuluyor o zaman da şunu kullanıyorum evde, tavsiye ederim. Quake marka

BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavera71 -- 18 Ocak 2018; 22:18:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mavera71

Valla ben evde snopy kullanıyorum  BOSE Sinema Ve Müzik Sistemleri Genel Konu

Tam bir ses bombası, ama microlab bence daha iyidir heralde.

Bu bazen bozuluyor o zaman da şunu kullanıyorum evde, tavsiye ederim. Quake marka

E iyi işte.Daha ne ? Sana Mıcrolab veya edıfıer öneriyorum ki,fazladan para bayılma diye :((

• MONGUÇ M kullanıcısına yanıt
    Valla hiç anlayamamışım Tonguç bey sağolun, hemen gidip microlab alcam bugün.
  • 2. sistemim olan Acoustimass 6 kullnılacak oda kalmadığı için satılıktır ilgilenen arkadaşlar özelden yazarak detay alabilir . tşkler
  • İhtiyaç fazlası Acoustimass 3 satılıktır. (Sub ve 2 cube-beyaz) 1000 tl
  • BOSE ACOUISTIMAS 15 imi satıyorum,ilgilenenler PM atabilir
  • 2015 yılından bu yana Bose Companion 50 kullanıyorum, çok memnunum.. companion kullanan kaç kişi var başka ?
  • Merhaba arkadaşlar. Buradan nacizane işin üstatlarına bir sorum olacak. Ben yakın zamana kadar müzik dinlemeyi hobi haline getirmemiş biriydim ama, son zamanlarda bir müzik dinleme merakı belirdi. Bose markasının hoparlörlerine sempati duydugum için de bütçeme uygun ikinci el bose lifestyle powered system hoparlör aldım. Bunlar kendinden anfili 30 watt gücünde hoparlörler. Siz nasıl yorum yaparsınız bilmem, ama sesi hoşuma gitti hoparlörlerin. Ancak bas ve tiz için ayrı bir çalısma yapılmamış bu hoparlörlerde galiba ses sadece tek bir kanaldan çıkıyor. Bunlara sub taktırabilirmiyim,eger takıliyorsa hangi subwooferı takayım? Görüşlerinizi merakla bekliyorum.

• Kimseden cevap yok mu?

• Arkadaslar cok memnun oldugum ses sistemim bir hafta calisiyodu 1 hafta calismiyodu son 1 senedir.
    gecenlerde tamamen calismayi birakti ve 1 aydir calismiyor.

1.sizce sorun neyde olabilir ?
    2.istanbulda bu aletten kim anlar ?

Urun modeli Bose Solo TV

• yargisiz_infaz Y kullanıcısına yanıt
    Lifestyle ler de genelde sub var diye kalmış aklımda ?

Tam model nedir ürünü bir incelemek lazım.
  • Modeli bose lifesyle powered speaker sistem
    Resimlerden gördüğüm kadarı ile Sub girişi barındırmıyor, muhtemelen gerek yok ama seçim müzikten ziyade Pc veya tv için daha uygun olmuş sanki müzik de, sinema ve tv işinde de kullanabicek olmamızı düşünürsek başlangıçiçin fena değil sonuçta bose ama direk müzik odaklı bakarsak çok doğru bir tercih sayılmaz
  • keyman2 kullanıcısına yanıt
    Ben daha çok müzik dinlemek için aldım. Tabi daha önce güzel bir ses sistemine sahip olmadığım için, kaliteli bir hifi sistemden müzik dinleme fırsatım da olmadı. Ancak m2tech dac ile birlikte kaliteli kaynaktan müzikler dinliyorum ve hoparlörlerden çıkan sesin kalitesinin şaşırtıcı olduğunu düşünüyorum. Müzik dinleme noktasında, genelde bose marka hoparlörler, yeni küp hoparlörlerin sinema odaklı olarak üretilmesinden dolayı olacakki eleştiri almış. Ancak bu speakerlar sanırsam müzik dinlemek için üretilmişler ve üretim yıllarıda 15 20 sene öncesine ait. Hatta ilk üretildiği tarih 1989 bunların. Sterio müzik mantığıyla üretildiği için fena sesi yok diyebilirim. Tabi uzman bir dinleyici tarafından dinlense daha iyi anlaşılır sterio müzik kalitesi.
    Kısmen size katılmakla birlikte Bose bose dir yatsınamaz kabul görmüş bir markadır.
    Ses sonu olmayan bir derya her zaman daha iyiysini üreten sistemler olacaktır beklenti sınırlarınız içerisinde kalıyor ise zaten keyifle dinleyin bazen çıktayı fazla yükseklere taşımakta iyi degildir mesele keyif almak, İyi günlerde kullanın fazla da kafanızı karıştırmaya gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.