Bildirim
Bose yeni koltuk suspansiyon sistemini tanıttı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İyice bitirin araç kullanma ruhunu aman aman iyice bunu da bitirin.
Viraj dönerken sağa sola yatmıyorsam nerede zevki ? Yakında bunlar her aracı otonom yapacaklar işte o zaman güzel bir isyan başlatacağım petrolheadlerle -
uzun zamandır müzik sistemleri dışında bişeylerle uğraşıyorlar zaten.
2007 yılı konusu
http://forum.donanimhaber.com/m_19503311/tm.htm -
Vitesin de maşallahı varmış,iyi titriyo. -
Vites kobra dansı yapıyor gece görse korkar insan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Viraj dönerken sağa sola yatmıyorsam nerede zevki ? Yakında bunlar her aracı otonom yapacaklar işte o zaman güzel bir isyan başlatacağım petrolheadlerle
Vallahi bende artık otomobillerin geleceğinden korkar oldum.
Yani bizim gibi otomobil tutkusu olan insanlar için harbiden üzücü.
Her elektrikli model vs. tanıtımı , reklamı görünce fıttırıyorum resmen.
Olmadı ilerki senelerde eski model yüksek hacimli arabalar alıp keyfini süreriz , yeni arabalarda hayır yok. -
piyasada kolay bulunsa benim araca yaptırırım -
quote:
Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45
uzun zamandır müzik sistemleri dışında bişeylerle uğraşıyorlar zaten.
2007 yılı konusu
http://forum.donanimhaber.com/m_19503311/tm.htm
Debertleme, dün Citroen c6 konusunda adama Broadway al diye ısrar eden arkadaş bu.. Isin komigi c6 ya hayran kalan birine broadway e binseydin aynı konforu ucuza kapatirdin diyen birinin bose süspansiyonu magaradan çıkarıp burada servis etmesi..
https://www.carthrottle.com/post/this-is-why-boses-witchcraft-spec-suspension-never-became-a-thing/
Şurada anlatılmış daha yakın zamanda izlemiştim, araçtaki süspansiyon sistemi ağır ve pahalı olmasından ötürü seri üretime geçmemiş azıcık ingilizce ile bu kadar anladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Elmanders
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_
Viraj dönerken sağa sola yatmıyorsam nerede zevki ? Yakında bunlar her aracı otonom yapacaklar işte o zaman güzel bir isyan başlatacağım petrolheadlerle
Vallahi bende artık otomobillerin geleceğinden korkar oldum.
Yani bizim gibi otomobil tutkusu olan insanlar için harbiden üzücü.
Her elektrikli model vs. tanıtımı , reklamı görünce fıttırıyorum resmen.
Olmadı ilerki senelerde eski model yüksek hacimli arabalar alıp keyfini süreriz , yeni arabalarda hayır yok.
Hocam aslında otomotiv sektöründe teknolojinin ilerlemesi, bizler gibi otomobil tutkunlarının heyecanını elinden alıyor gibi gözükse de sadece bizlerden oluşmayan bir trafik var :)
En basitinden yaşlanıp belli oranda reflekslerini yitirmiş sürücüler trafikten çekilmek zorunda kalıyor, birde engelli vatandaşları unutmamak gerek buraya çok fazla tipte sürücü ekleyebiliriz.
Tabi ileride olay tamamen otonoma ve bu tarz teknolojilere dönerse tuhaf olur :)
-
Aracı hiç hissetmemek yol güvenliğini azaltır, şeritten çıktığımı yada çukura düştüğümü iş işten geçtikten sonra anlayacaksam yemişim konforu... -
-
O vites kolu da nedir ya
quote:
Orijinalden alıntı: 41gokhan41
Vitesin de maşallahı varmış,iyi titriyo.
kamyonlar doluyken boyle tıtresımler oluyor. Yokus asagı frene basınca gorun siz esas.. O zmn arkadan gelen yuku tutmak için alet kontrol dısı hareketlere baslıyor. LAstikler bile cok buyuk olcude esnemeye baslıyor -
suspansıyon sıstemı cıksa guzel olurdu
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sarp sınır kapısı otopark ücreti 2024
- tekerden gelen sürtme sesi
- citroen c3 1.2 puretech motor yağı
- en çok tutulan eski model arabalar
- toyota corolla 1.33 life yorum
- volvo xc90 elektrikli
- mercedes 2024 fiyat listesi
- bmw x1 elektrikli menzil
- cupra terramar ne zaman gelecek
- phev araçlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X