Şimdi Ara

BOSH WAW 28560TR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aşırı uzun olmamak kaydıyla vereceğini sanmıyorum. Önemli olan çamaşırları uygun programlarda yıkayıp cinslerine göre ayırmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu makineyle ilgili 3 gündür tecrübem ve kullandığım programlara göre yorum yapmak gerekirse makinenin yıkamsı güzel deterjan lekesi falan bırakmıyo çamaşırlar mis gibi yumaşacık çıkıyo. Devri ne olursa olsun 800 ü geçmedik. Pamukluda 800, mixte 600, gömlekte 400 vede hepsinde kolay ütüleme seçili. Bazıları beğenmemiş ama bence kolay ütüleme işe yarıyor gibime geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mix programı normalde 4 kg fakat biz diyelimki 6 kg attık süreye ekleme yapar mı. Maksat makineye zarar vermemesi açısından keşke ekranda yüklediğimiz kiloyu gösterseymiş.

• krasavchik K kullanıcısına yanıt
    Programın kapasitesini aşmanız makineye bir zararı olmaz
    Programın kapasitesini aştığınız zaman makine ek süre ekler süreyi uzatır.
    Ancak gene de optimum sonuçlar almanız için program kapasitesini aşmamanızı öneririm

• Teşeklür ederim demekki biz hiç kapasiteyi aşmadık hiç ek süre eklemedi hatta pamuklu programında düşürüyo mesela bugün 1.35 dakikaya indi

Rica ederim. Valla bende hep ek süre ekliyor

• Mix programını çok beğendik renkliler için harika süresi güzel bir saat on dakika falan kıyafetler yıpranmaz diye düşünüyoruz

Az kirli yarım dolulukta renkli çamaşırlar için gerçekten dediğiniz gibi güzel program. Bu makinede koyu renkli kot programı yok ama mix programında da koyu renkli kot yıkanabilir

• Hala memnunmusunuz bu makinadan¿

• Bosch waw28760 bosch waw28560 bu ikisi arasında fark nedir bilen var mı
  • SAMET/ kullanıcısına yanıt
    waw28760 da aktif oksijen sistemi var çamaşırları havalandıriyormus bende yeni gördüm.Daha güncel bi model

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazpanyol-61

waw28760 da aktif oksijen sistemi var çamaşırları havalandıriyormus bende yeni gördüm.Daha güncel bi model

Leke çıkarmaya mı yarıyor çalışma mantığı tam olarak nedir acaba

• SAMET/ kullanıcısına yanıt
    Hayır. Çamaşırlara iyonize hava veriyor kötü kokuları önlüyor.

• Arkadaşlar bu makina Almanya üretimi mi
  • xbr kullanıcısına yanıt
    Waw way was ile başlayan kodlu makineler Almanya diğerleri Türkiye uretimidir

• Makineyi dün Bursa İhsaniye Bosch mağazasından Ablamlar için satın aldık 2250TL nakite.Bilmiyorum iyi mi,gerçi nette bir miktar ucuza satan yerler vardı ama yüzyüze bir mağazadan almayı tercih ettik.Bugün itibariyle makinanın kurulumu yapıldı.Makina Almanya üretimi.Electrolux Cdw ile bunu arasında kaldık.Bosch tercih etme sebebimiz ise daha önceki makinamız Bosch Maxx for Kids serisiydi.2009 yılında alınmıştı.5kg'lık..Özellikle şuan evde 4 yaş altı 3 tane bebek olması sebebiyle yaklaşık 4 yıldır makina günde en az 3 sefer çalışıyordu ve bu pazar günü en sonunda bozuldu.Bu yoğun çalışma temposuna dayanması sebebiyle tercihimiz Bosch oldu.Servis te 500TL masraf çıkarınca yaptırmayıp mecburen bu makinayı alma yoluna gittik.İlk izlenimi miz çok sessiz olması,özellikle sıkma esnasında çarpma sesi yok denecek kadar az.Ayrıca suyuda eski makinaya göre baya sessiz alıyor.Birde 220TL ekstra ücret ödeyerek garantisini 7 yıla çıkardık.Motor garantisi ise 10 yılmış.Servis ayrıca makinada 2 adet beyin olduğunu ve adedinin 400TL olduğunu söyledi.Garantiyi uzattığımıza memnun olduk.Size danışmak istediğim konular ise hızlı yıkamayı sürekli kullanmanın bi zararı olur mu acaba.Yada hızlı yıkama normal yıkama gibi iyi yıkar mı.Sıkma devrini kendisi otomatik mi ayarlasın biz mi yapalım.Veya başka tüyolar varsa sevinirim.

Hayırlı olsun, iyi bir makine ve garanti uzatmanız iyi olmuş bosch da parçalar çok pahalı bilindiği gibi bir arızada yeni makine parası da isteyebiliyorlar.

Sorduğunuz soruya gelince kısa programdan kasıt mix prpgramı ise özellikle renklilerde ve koyu renklilerde bunu kullanmanızın bir sakıncası yok, aşırı kirli çamaşır ve tam kapasite ile bu programı kullanmazsanız iyi sonuçlar alırsınız. Beyazlar için pamuklu veya allergy plus ı tercih edebilirsiniz. Sıkma devrini de ihtiyacınıza göre ayarlarsanız daha iyi olur çünkü yüksek devirler çamaşırları fazla kırıştırıyor. Bundan dolayı eğer kurutma sorununuz yoksa 800-1000 devir ideal, ama eğer daha çabuk kurumasını isterseniz 1200-1400 ü kullanabilirsiniz. Çamaşırların fazla kırışması dışında bir sıkıntı olmaz.

• batu25 kullanıcısına yanıt
    Öcelikle güzel dileğiniz için teşekkürler....Açıklayacı cevaplar için çok sağolun.Söylediklerinizi not aldım.Ayrıca birde Sessizi mod var onu denediniz mi acaba performansı nasıl çünkü mağlum çok çocuk olunca gecede yıkama yapılabilir.Sağolun
    Rica ederim, gece modunu denedim sanıldığı gibi sessiz bir mod değil normal yıkamada ne yapıyorsa aynısını yapıyor sadece program sonunda çamaşırlar beklerken kırışmasın diye kırışık açma uyguluyor diye hatırlıyorum, ya da en son sıkmayı parçalı yapıyordu tam net hatırlayamadım.

• batu25 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah anladım çok sağolun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.