Şimdi Ara

Bosna Hersek'de üniversite okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam aleyküm arkadaşlar, burada olmamın sebebi Bosna'da üniversite okumak isteyen arkadaşlar varsa onlara yardımcı olmak. Çoğunuz neden yardım ediyorsun bunun altında birşey mi var diye düşünebilir, veya yurtdışı eğitim danışmanı yada başka biri olduğumu düşünebilirsiniz, ancak değilim. Ben Bosna Hersek'de üniversite okuyan sıradan birisiyim ve sizden hiç bir çıkar yada beklentim yok. Eğer biraz araştırarsanız göreceksiniz ki yaklaşık 4 sene önce yurtdışında üniversite okumaya karar verdim. Foruma yazdım ancak herkes bir çıkar peşindeydi. Benden hemen para koparmaya yada oraya gittiğimde benden bi şekilde para tırtıklamaya çalışıyorlardı. Kısaca hiç kimse doğru düzgün yardım etmedi ve herkesin çıkar peşinde olduğunu gördüm ve tek başıma yürümeye karar verdim. Birçok zorluk çektim ama yoluma devam ettim. Eğer maddi durumunuz çok iyi değilse, ailenizi çok fazla zor duruma sokmadan yurtdışında okumayı düşünüyorsanız ve Bosna'yı araştırdıysanız, orada okumak istiyorum diyorsanız özel mesaj atın. Foruma çok fazla giremiyorum, ama elimden gelen yardımı hiç bir beklentim olmadan yapmaya çalışacağım. Kötülükleri bitiremeyiz ama iyilikleri çoğaltabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanview41 -- 19 Temmuz 2017; 16:23:3 >

• Nerde ne okuyorsunuz tavsiye eder misiniz bosnada okumayı?

Artıları, eksileri ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Isveç'te üniversite okumak
    7 yıl önce açıldı
    Brezilya'da üniversitede okumak.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.