Şimdi Ara

****Boss Cıkma Saatlerii****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu boss cıkıp duruyo bunun ne zaman hangi server da saat kacta cıktıınıı bilen varsa yazarmı lütfen vede ne zaman bvitio bu olayt onuda yazarsanız sewinirim

• bossun çıkma saatini öğrenmek için ne zmn kesildiinide bilmen lazım keslidii saate spawn süresini eklicen ahanda sana çıkma saati
  • başlıgı degiştir bence alkası yok konunun
  • SErver res atıldığında bosslar düşer . kesildikten sonra 6 saat sonra tekrar düşer Bu yeni Res atılana kadar sürer iyi bosslar iyi droplar :=)))
  • Sen bilsen söyler miydin.Ne güzel sen kesiyon geliyo bi mage pillar atıyo kenara cekiyo seni yatırtıyooo ooo ben bilsem hayatta söylemem
  • yaf onu bılmek cok zor sansına kaderıne hep takıp etmekte cok zor salla
  • belli olmuyor ........
  • alakasız herkes saatleri bulucan sanıyor ama yok bence kobu başlığını değiştir
  • DAHA ÖNCE AÇILDI BU TOPİC CEVABI ORDA
  • lvl 20 iken önümde kekurikaka çıkmıştı tek attı şimdi lvl 45 atak 1150 keserim heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrightDaggers

lvl 20 iken önümde kekurikaka çıkmıştı tek attı şimdi lvl 45 atak 1150 keserim heralde

lvl: 45 1150 atack ?
  • bu sabaha karşı saat 4.30gibi kekurikekukaka çıktı çıplak kestim hiç gidesim yoktu ama ölesine bi bakim dedim kekury ringimiz oldu
  • bosun ne zman çıkacağı belli olmaz ama atillayı kaçta kestiysen o saatten sonra 8 saatten sonra çıkar
    örnek:8:40 da kestiysen 16:40 da çıkar vsvsvs

• quote:

Orjinalden alıntı: danqrew2

bosun ne zman çıkacağı belli olmaz ama atillayı kaçta kestiysen o saatten sonra 8 saatten sonra çıkar
    örnek:8:40 da kestiysen 16:40 da çıkar vsvsvs

atilla 4 diye kalmis benim aklimda ?

• 8 saat değil miydi o ben öle biliom
  • belırlı bı saatı yok lutfen uydurmayalım yok 8 saat mıs yok 7 saatmıs
  • evet bencede servera res atıldığı zaman hatta bu sabah 05:30 civarı res atıldı ben dedim oh ne güzrl şimdi kekurikekukaka çıkarda keserim demiştimki uyuyakaldım:D
  • quote:

lvl 20 iken önümde kekurikaka çıkmıştı tek attı şimdi lvl 45 atak 1150 keserim heralde

1-45 lwl adamda o kadar ap olmaz
    2-30 lwl olsan bile kesersin
  • kesinlikle şans biz bowl da 3 saat kesintisiz dönüyoruz denk getiremiyoruz geçen bowl a girdim benim ark dedi olm lobo var koş:) o loboya dalarken dier köşedede shaula çıkmış:) gittim shalulayı ben yedim lobo yu o kısacası her şey şans bu oyunda önümüze 2 tane birden indi düşünün hoş ikisnden de noah dışında bişi alamadık ama:)
  • quote:

Kılan plüss
    Atma lütfen =))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.