Bildirim
****Boss Cıkma Saatlerii****
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bossun çıkma saatini öğrenmek için ne zmn kesildiinide bilmen lazım keslidii saate spawn süresini eklicen ahanda sana çıkma saati -
başlıgı degiştir bence alkası yok konunun -
SErver res atıldığında bosslar düşer . kesildikten sonra 6 saat sonra tekrar düşer Bu yeni Res atılana kadar sürer iyi bosslar iyi droplar :=))) -
Sen bilsen söyler miydin.Ne güzel sen kesiyon geliyo bi mage pillar atıyo kenara cekiyo seni yatırtıyooo ooo ben bilsem hayatta söylemem -
yaf onu bılmek cok zor sansına kaderıne hep takıp etmekte cok zor salla -
belli olmuyor ........ -
alakasız herkes saatleri bulucan sanıyor ama yok bence kobu başlığını değiştir -
DAHA ÖNCE AÇILDI BU TOPİC CEVABI ORDA -
lvl 20 iken önümde kekurikaka çıkmıştı tek attı şimdi lvl 45 atak 1150 keserim heralde -
quote:
Orjinalden alıntı: BrightDaggers
lvl 20 iken önümde kekurikaka çıkmıştı tek attı şimdi lvl 45 atak 1150 keserim heralde
lvl: 45 1150 atack ? -
bu sabaha karşı saat 4.30gibi kekurikekukaka çıktı çıplak kestim hiç gidesim yoktu ama ölesine bi bakim dedim kekury ringimiz oldu -
bosun ne zman çıkacağı belli olmaz ama atillayı kaçta kestiysen o saatten sonra 8 saatten sonra çıkar
örnek:8:40 da kestiysen 16:40 da çıkar vsvsvs
-
quote:
Orjinalden alıntı: danqrew2
bosun ne zman çıkacağı belli olmaz ama atillayı kaçta kestiysen o saatten sonra 8 saatten sonra çıkar
örnek:8:40 da kestiysen 16:40 da çıkar vsvsvs
atilla 4 diye kalmis benim aklimda ?
-
8 saat değil miydi o ben öle biliom -
belırlı bı saatı yok lutfen uydurmayalım yok 8 saat mıs yok 7 saatmıs -
evet bencede servera res atıldığı zaman hatta bu sabah 05:30 civarı res atıldı ben dedim oh ne güzrl şimdi kekurikekukaka çıkarda keserim demiştimki uyuyakaldım:D -
quote:
lvl 20 iken önümde kekurikaka çıkmıştı tek attı şimdi lvl 45 atak 1150 keserim heralde
1-45 lwl adamda o kadar ap olmaz
2-30 lwl olsan bile kesersin
-
kesinlikle şans biz bowl da 3 saat kesintisiz dönüyoruz denk getiremiyoruz geçen bowl a girdim benim ark dedi olm lobo var koş:) o loboya dalarken dier köşedede shaula çıkmış:) gittim shalulayı ben yedim lobo yu o kısacası her şey şans bu oyunda önümüze 2 tane birden indi düşünün hoş ikisnden de noah dışında bişi alamadık ama:) -
quote:
Kılan plüss
Atma lütfen =))
Benzer içerikler
- doğum tarihi bulma programı
- chat görevleri
- anahtar görevi
- komik kullanıcı adları
- knight online yeni server 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X