Şimdi Ara

BOSS ME 25-FENDER MODERN TELE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde boss me-25 serisi bi prosesör ve fender modern player tele var ikisinin uyumu o kadar rezalet ki sanki elimde fender değil de dandik bi gitar varmış gibi ton alıyorum.prosesörde blues-r fier gibi ayrımlar var.blues moduna aldığımda bluesla alakası olmayan saçma bi ses geliyor hiç tatmin etmedi.ben bi yerde yanlış mı yapıyorum yoksa ikisinin uyumu gerçekten kötü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varbax26 -- 12 Eylül 2016; 12:54:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendi yaptığıb tonlar tatmin etmiyosa internette hazır tonlar var biraş araştırırsan pc aracılığyla prosesöre hazıe ton atabiliyorsun daha faydalı olur.(bu arada tele pedal yemez diye birşey var ne kadar doğru bilmiyorum kullanmadım ama uyumsuz olma ihtimali de var)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de Boss Me-80 var , kabin sim. etkin olmayabilir , ondan çamur gibi ses alıyor olabilirsin , benimkinde recout girişine bi jack takınca etkinleşiyordu kabin sim. , sende bir dene yine kötü geliyorsa , amfi kullanıyorsan onunla alakalıdır , amfiyle prosesörün preampı çakışıyordur , send return girişinden girmelisin amfine bu durumda , eğer kullanmıyorsan bilgisayara bağlanıyorsan , prosesöründa bir sorun olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.