Şimdi Ara

World War Z 2 (????) | Brad Pitt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
7
Favori
7.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Görünüşe göre Brad Pitt'in Dünya Savaşı Z'de savaştığı zombiler, savaştığı son zombiler değilmiş. Yapımcı firma Paramount Pictures, World War Z'nin gişede gösterdiği 536,5 milyon dolarlık başarıdan ötürü World War Z için bir devam filmi yapmaya karar verdiler. Film Amerikada ilk açılışını 66 milyon dolarla yapıp bu kadar hızlı yükselince yapımcı firmanın devam filmi fikrine kapılması kaçınılmaz olur zaten.

Paramount'un yöneticisi Rob Moore'un açıklamasına göre stüdyo çoktan ikinci film için hazırlıklara başladı. Filmin yıldızı Brad Pitt ise hem yapımcılığını hem de başrolünü üstlendiği filmin ikincisinde tekrar seve seve rol alacaktır gibi görünüyor.

4 Ekim 2013
    Marc Forster Dünya Savaşı Z 2 Filminin Kamera Arkasına Geçmeyecek!

Dünya Savaşı Z filminin gişedeki başarısından sonra yapımcılar tarafından ikinci filmin geleceği açıklanmıştı. Bununla birlikte oyuncu ve senaryo arayışlarına giren yapımcılar, filmin yönetmeni tarafından yapılan açıklamayla hayal kırıklığına uğradılar.

İlk filmin yönetmeni olan Marc Forster, World War Z 2 filminin yönetmen koltuğunda olmayacağını açıkladı ve bunun nedeniyle ilgili olarak herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bununla birlikte yapımcılar arasında yer alan Brad Pitt "Öncelikli olarak bir senarist bulmamız gerekiyor. Bir sürü fikrimiz bulunuyor ve bu fikirleri bir araya getirmemiz gerekiyor" dedi.

11 Aralık 2013
    World War Z’nin Devam Filmi Yönetmenini Buldu

Geçtiğimiz yaz vizyona giren ve dünya çapında $540 milyon kazanarak önemli bir başarıya imza atan World War Z, zombi filmlerini aksiyon sineması ve felaket filmi anlatısıyla harmanlayarak gişeye oynamış ve amacına da ulaşmıştı.

World War Z, muhtemel gişe başarısı da düşünülerek ucu açık bir biçimde noktalanmış, filmin yıldızı Brad Pitt’in de devam filmi için gönüllü olmasıyla yeni bir World War Z filmi için yapım şirketi düğmeye basmıştı.

Marc Foster’ın gönülsüz olmasıyla yönetmen arayışına girildiğini daha önce duyurmuştuk. Bugün gelen haberlere göre World War Z’nin devam filmini geçen yıl tsunami dramı Impossible’ı yöneten Juan Antonio Bayona’ın yöneteceği açıklandı.

22 Mayıs 2015 - Sinemajor
    World War Z 2'nin Gösterim Tarihi Açıklandı!

2013 yılında vizyona giren World War Z'nin devamından yeni detaylar geldi. Başrolünde Brad Pitt'in yer aldığı World War Z, 540 milyon doların üzerinde gişe geliri elde etmesinin ardından ikinci filmin de geleceği açıklanmıştı.

Brad Pitt'in World War Z 2'de yeniden karşımıza çıkıp çıkmayacağı henüz kesinleşmese de yapımcı koltuğunda oturacağı netleşti. Universal Pictures'ın finanse ettiği filmin vizyon tarihi de şirket tarafından açıklandı. Steven Knight'ın ikinci film için senaryoyu kaleme alacağı belirtilirken, filmin vizyon tarihi 9 Haziran 2017 olarak açıklandı.

Max Brooks'un romanından sinemaya uyarlanan hikayenin devam filminde nasıl ilerleyeceği ise merak konusu.

13 Ocak 2016 - FilmLoverss
    Juan Antonio Bayona, World War Z’nin Devam Filmini Yönetmeyecek!

Max Brooks’un World War Z: An Oral History of the Zombie War romanından 2013 yılında sinemaya uyarlanan World War Z, sıkıntılı geçen yapım süreciyle adından söz ettirmişti. Filmin yönetmeni Marc Forster ile filmin başrol oyuncusu Brad Pitt arasında tartışmaların çıkması, yazılan senaryoyu beğenmeyen yapımcıların üç senarist değiştirmesi, yapım şirketi tarafından senaryodaki son bölümlerin yeniden çekilmesi ve bunların sonucunda filmin bütçesinin artmasıyla Word War Z sinema gündemini uzunca bir süre meşgul etmişti. Ortaya çıkan bu tabloya rağmen filmin gişesi bir hayli yüksek oldu ve 2013 yılının en kârlı filmlerinden biri olarak akıllarda yer etti. Bu durum da haliyle devam filmi için kaçınılmaz bir faktör oldu ve film vizyona girdikten sonra yeni filmin hazırlıklarına başlandı. Eastern Promises, Locke gibi filmlerin senaristliğini üstlenen Steven Knight, devam filminin senaryosunu yazmak üzere yapım şirketiyle anlaştı. Bu sırada Marc Forster ise ilk filmin yapım sürecinde deneyimlediği sıkıntılar nedeniyle devam filminde yer almayacağını açıkladı. Bu haberin üzerine yapım şirketi yeni bir yönetmen arayışına girdi. Uzun uğraşlar sonucunda The Orphanage ve The Impossible gibi filmlerle tanınan İspanyol yönetmen Juan Antonio Bayona, Word War Z’nin devam filmini yönetmeyi kabul etti. Filmin hayranları açısından memnun edici olan bu durum, geçtiğimiz günlerde düşen bir haberle tersine döndü. Çünkü yapımcı şirket tarafından yapılan açıklamada Juan Antonio Bayona, Word War Z’nin devam filminde yer almayacak.

Paramount Pictures’ın yaptığı açıklama doğrultusunda Juan Antonio Bayona, Amerika’da Ekim ayında vizyona girecek filmi A Monster Calls'a yoğunlaşmak istediği için ve Word War Z’nin devam filmine gerekli zamanı ayıramayacağını düşündüğü için projeden çekildiğini açıkladı. Yönetmenin aldığı karara saygı duyan Paramount Pictures, Juan Antonio Bayona’nın harika bir yönetmen olduğunu ve başka bir projede onunla tekrar çalışmak istediğini belirtti.

Şu an için yönetmensiz kalan Word War Z’nin devam filminde Brad Pitt tekrar kamera karşısına geçmeye hazırlanırken film Amerika’da 9 Haziran 2017 tarihinde vizyona girecek. Bakalım devam filmi ilk filmin başarısını yakalayabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 8 Şubat 2017; 19:17:45 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Merakla beklenen "World War Z 2", ilk filmin devamı niteliğinde olacak ve Brad Pitt bir kez daha ana karakter Gerry Lane'i canlandıracak. Film için resmi bir çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

İlk film, Max Brooks'un aynı adlı romanından uyarlanmıştı ve 2013'te vizyona girmişti. Film, zombi kıyameti sırasında ailesini korumak için savaşan eski Birleşmiş Milletler araştırmacısı Lane'in hikayesini anlatıyordu. Film, dünya çapında 540 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek büyük bir başarı elde etti.

"World War Z 2", ilk filmin yönetmeni Marc Forster tarafından yönetilecek. Senaryo ise Steven Knight ve Dennis Kelly tarafından yazıldı. Filmin oyuncu kadrosunda Brad Pitt'in yanı sıra Mireille Enos, David Morse ve Daniella Kertesz de yer alacak.

"World War Z 2", zombi hayranları ve aksiyon gerilim türü meraklıları için heyecanla beklenen bir film. Filmin, ilk filmdeki gerilimi ve heyecanı sürdürmesi bekleniyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gayet güzel bir düşünce zombi filmleri arasında en sevdiğim 2.film olmuştu birincisini zaten herkes biliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sevindim. ilk film izlediğim en iyi zombie survival filmlerinden biriydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: quantumfluctuations

çok sevindim. ilk film izlediğim en iyi zombie survival filmlerinden biriydi.
    güzel haber. filmin toplam hasılatıda bu ayrıca : $517,840,021

http://boxofficemojo.com/movies/?id=worldwarz.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

güzel haber. filmin toplam hasılatıda bu ayrıca : $517,840,021

http://boxofficemojo.com/movies/?id=worldwarz.htm

Alıntıları Göster
    Güzel haber.Bir zombi sever olarak beğenmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Brad Pitt sayesinde o kadar hasılat yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

Brad Pitt sayesinde o kadar hasılat yaptı.

Alıntıları Göster
    ilk filmi daha izleyemedik ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Gayet güzel bir düşünce zombi filmleri arasında en sevdiğim 2.film olmuştu birincisini zaten herkes biliyor

Baş harfl R

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

+1
  • ilk film harikaydı zombli vampirli filmleri filan sevmem ama bu film benim beğenimi kazanmıştı 2.film de nasıl olacak seneryo acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

ilk film harikaydı zombli vampirli filmleri filan sevmem ama bu film benim beğenimi kazanmıştı 2.film de nasıl olacak seneryo acaba
    Ben harbi beğenmiştim filmi.Gayet güzeldi ilki.2.si gelsin onada gideriz
  • quote:

Ben de ilk filmi daha izleyemedim, ama çoğu kişi filmi beğenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 25 Ağustos 2013; 22:16:23 >
  • quote:

quote:

Ben de ilk filmi daha izleyemedim, ama çoğu kişi filmi beğenmiş.

bizde izlesek belki begenecegiz de
  • İsabetli bir karar olmuş. Normalde zombi temalı filmleri sevmem ama bu film gerçekten iyiydi. Devam filmini merakla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seza

İsabetli bir karar olmuş. Normalde zombi temalı filmleri sevmem ama bu film gerçekten iyiydi. Devam filmini merakla bekliyorum.
    İlk filmi şimdi izledim. Film gayet güzeldi, zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım. Filmi izlemeyen varsa bence hiç izlesem mi diye düşünmeden izlesinler. İnşallah bu film de ilk film kadar güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 18 Eylül 2013; 17:43:15 >
  • quote:

İlk filmi şimdi izledim. Film gayet güzeldi, zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım. Filmi izlemeyen varsa bence hiç izlesem mi diye düşünmeden izlesinler. İnşallah bu film de ilk film kadar güzel olur.
    İlk film klasik zombi filmlerinden farklıydı. Umarım devam filmi de öyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1CFBFF3AA

İlk film klasik zombi filmlerinden farklıydı. Umarım devam filmi de öyle olur.

Alıntıları Göster
    Dursun biraz dahaca ilkini izlemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Dursun biraz dahaca ilkini izlemedim

Alıntıları Göster
    ilk filmi pek beğenmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

ilk filmi pek beğenmemiştim.

Alıntıları Göster
    Devam filminin gelmesi iyi olur ilk filmi begenmişdim
  • Gelsin izleriz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.