Şimdi Ara

Henry Cavill doymuyor: Şimdi de Red Dead Redemption 2'nin filmini istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henry Cavill doymuyor: Şimdi de Red Dead Redemption 2'nin filmini istiyor

Son yıllarda oyundan uyarlama dizi ve filmlerin bir hayli popülerleştiğini söylemek gerek. Şu anda saymakla bitmeyecek olan birçok oyunun dizi veya film projesi geliştirme aşamasında. Geçtiğimiz günlerde de popüler oyuncu Henry Cavill başka bir uyarlamayı oyuncuların aklına soktu.

Red Dead Redemption 2 Uyarlaması

Geçtiğimiz günlerde röportaj veren popüler oyuncu Henry Cavill, Red Dead Redemption 2'nin bir filme uyarlanmasının gzüel olabileceğini söylerken böyle bir olası yapımda da başrolü oynamak istediğini söyledi. Kendisi de oyunu oynamaya yakın zamanda başlamış ve gayet beğenmiş. Red Dead Redemtipn 2'nin film uyarlamasını görmek de gayet güzel olabilir ancak senaryo kısmıyla biraz oynamak gerek. Şu an için resmi bir duyuru veya plan olmadığını da belirtelim.

Ayrıca Bkz.PS Plus abonelerine Ocak 2022’de verilecek ücretsiz oyunlar sızdırıldı

Henry Cavill, Superman rolü ile birçoğumuzun tanıdığı bir oyuncu oldu ve ardından Witcher ve Sherlock Holmes gibi ikonik karakterleri canlandırdı. Şu anda Mass Effect dizisinin başrolü olacağına dair ciddi söylentiler var. Kısaca Henry Cavill'ı oyun oynayan insanlar yakında zamanda daha birçok kez görecek.

Kaynak:https://comicbook.com/gaming/news/henry-cavill-wants-red-dead-redemption-2-netflix-movie-tv-show/

• Kusura bakmasın ama Witcher dizisinde bariz kasıntı oynuyor kendisi. Witcherlar şişeden iksir içerken, kendisi protein tozu içiyor mübarek. Gitsin UFC spikerliği felan yapsın.
    Ayrıca Red Dead Redemption filmi çekilecekse eğer, net bu adam gibi mimik oyuncusu oynamalı.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Daniel_Day-Lewis
  • rdr 2 tam filmlik oyun ya. ama özen gösterilmesi lazım en az 8/10’luk olması lazım.

• RDR2 nin tek kötü tarafı hikayesidir. Onun dışındaki herşey güzeldir oyunda.

• Kusura bakmasın ama Witcher dizisinde bariz kasıntı oynuyor kendisi. Witcherlar şişeden iksir içerken, kendisi protein tozu içiyor mübarek. Gitsin UFC spikerliği felan yapsın.
    Ayrıca Red Dead Redemption filmi çekilecekse eğer, net bu adam gibi mimik oyuncusu oynamalı.

tr.wikipedia.org
    Daniel Day-Lewis - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Daniel_Day-Lewis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 23 Aralık 2021; 16:59:34 >

• Umit_22 kullanıcısına yanıt
    Ciddi iyi oyunculuk idi.

• witcher leş gibi dizi sırf siyahi oynayacaz diye çok kötü ruhsuz bi dizi haline getirmişler

• Witcher dizisinin tek güzel bir yanı var o da Henry Cavill. Resmen diziyi tek başına sırtlıyor. Başarılı ve yetenekli bir oyuncu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir ara mass effect dizisinde oynamak istiyordu bence western gitmez bu adama

Mübalağa yapmışsın ama katılıyorum. Npcden hallice oyunculuk ile olmuyor.

Zaten vahşi batı türünde efsane filmler var iken çok iyi bir rdr filmi.. bilemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anlıyorum tam para basma zamanın, kaptırdın rüzgarı gideceksin elbet

AMA

Sen kiiiim Arthur'u canlandırabilmek kim be yiğidim.

Hayır bi de koyarlar yanına Dutch'ı muhteşem oynayan bir oyuncu, o adamı bile aşağı çeker sahneleri kabız edersin, yapma

Seni konuşmaları az aksiyon filmleri kurtarır. Oralardan pek ayrılma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 23 Aralık 2021; 22:57:23 >
  • Adam herkesin hayalini yaşamaya çalışıyor bence. Düşünsenize bayılarak oynadığınız oyunun başrolünü siz oynuyorsunuz. Muhteşem bir başarım bence. İyi, kötü oyunculuğu başka bir konu. Onun gözünden bakarsak bence güzel. Elinden geleni yapıyordur kendince.

• Cutscene'leri atlamıyorsanız RDR2 film gibi oyun zaten. Niye tekrar filmi yapılsın ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaş bu da hayatında ilk defa oyunlara başladı galiba. Hangi oyunu oynasa bunun filmi yapılsın ben bunu canlandıracağım kafasında. Kardeş bir yavaş ol kendine gel. Bir de direkt RDR2 demiş he. E bunun 1. oyunu da var. Mass Effect de istiyor he vay be! La iyi ki Half Life 2 oynamamış bu adam! Witcher denen SWJ'lerle içine edilmiş dizinin 2. sezonunu ittire ittire anca bitirebildim. Gerçekten rezaletti. Ama dizinin krtiğini yapmayacağım. Burada Henry Cavill'in oyunculuğuna bakacağız. İnanılmaz abartılıydı. Karakter sanki bir film/diziden değil de tiyatro sahnesinden gibiydi. Heykel gibi durmalar, kasıntı kasıntı hareketler. Valla zaten dizi kötüyken bunu da görünce kusasım geldi. Gül gibi evrenin içine sıçmışlar. Neyse.

RDR2'ye gelelim. Diyelim ki filmi yapıldı. Bana biri anlatsın RDR2'nin filmi yapılsa ismi dışında klasik Western filmlerinden ne farkı olacak? Kayda değer farklı bir senaryosu mu var? Hayır. Atmosfer? O da zaten filmlerde verildi, açın herhangi bir Western filmi izleyin. Ayrıca oyunun kendisi zaten film gibi. Zaten size sunduğu oyun atmosferi değil, film atmosferi. Yani filmi yapılsa film oyunun atmosferini vermeyecek çünkü oyun atmosferi diye bir şey yok, zaten film gibi o. O yüzden anlamsız. He güzel bir şey yapılacaksa yapılsın adının RDR olup olmaması önemli değil. İsmi RDR de olsa bir Western filmi olacak, RDR olmasa da. Eyyorlamam biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artur Morgan'nı tek bi kişi oynar. Oda Tom Hardy.
    O kalın sesiyle çuk oturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayguncifci -- 24 Aralık 2021; 9:16:46 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Henry Cavill eski hayatinda nerd ve gamer birisiydi. Superman'i canlandirmadan once genel olarak surekli WoW oynayan ve anti sosyal olan birisiydi. Hatta superman rolu icin aradiklarinda neredeyse kaciriyormus o sirada WoW'da raid yapiyormus. Superman'den sonra acildi, The Witcher falan derken oyunlara zaman bulamamasi normal, eski hayatina donmesi zaten imkansiz. Rdr2 yi oynamaya yeni basladi, oynamak icin gec kaldigini da belirtti zaten. Oyun film/dizilerinde oynamak istemesi normal eski hayatindan dolayi.

Keanu Reeves nasil oyuncular tarafindan asiri sevilmeye ve goz onunde tutulmaya basladiysa aynisi Henry icin yasaniyor su an ve Henry bu durumdan memnun. Guzel bir makyaj ile mukemmel bir Arthur cikar Henry'den ama Rockstar film/dizi yapmaya yakin bakar mi bilmiyorum.

• Tamam ama her bir oyunu bitirdiğinde şunu da ben canlandırmalıyım bunu da ben canlandırmalıyım demezsin. Henry Cavill doymuyor: Şimdi de Red Dead Redemption 2'nin filmini istiyor Zaten işin doğasına aykırı. Her karakteri herkes canlandıramaz, her oyunun filmi olmaz olsa da oyundan bir adaptasyon olduğunu hissettiremez. Oyuncu, farklı farklı oyun-film adaptasyonlarında aynı adamı görmek istemez. Yapaylaşır. Zaten Aktör de yüzünü eskitir bıktırır. Demek istediğim bu.

Daha önce ünlendiği filmler olsa da Keanu Reeves Matrix (1999) filmiyle parladı, Cyberpunk 2077 ile değil. Yani onu seven zaten daha öncesinden seviyordu. Tabi Z kuşağı sonradan tanımış olabilir.

RDR'nin filmi olsa da olur olmasa da. Çünkü işlenmemiş farklı bir tema sunmuyor zaten. Olursa isim hakkını sömürmekten, gamer söğüşlemekten başka bir şey olmayacak. Olursa da Henry Cavill'in başrollerde yer almasını istemem açıkçası. Vahşi Batı dediğinde kirli, pasaklı, çirkin adamlar olmalı. Biscolata reklamından fırlamış manken gibi yakışıklı, kaslı, temiz yüzlü adamlarla western işi yürümez, eğreti durur. Ben böyle düşünüyorum.

• Henry Cavill'ın oyunculuğunu beğenmeyen gitsin ilyas salman izlesin Henry Cavill doymuyor: Şimdi de Red Dead Redemption 2'nin filmini istiyor 

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

İlyas Salman'ın nesi var , gayet de iyi oyuncu.

• koçari K kullanıcısına yanıt

Biliyorum masustan diyorum Henry Cavill doymuyor: Şimdi de Red Dead Redemption 2'nin filmini istiyor 

Cunku bunlar model, aktor degil. Son zamanlarda dikkat edin ya modeller ya sarkicilar oynuyor filmlerde, aktor falan kalmadi.

Cara Delevingne, Zendaya, Hailee Steinfeld vs. kadin olanlari. Erkek olanlari da Henry Cavill falan iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 24 Aralık 2021; 22:16:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.