Şimdi Ara

World War Z 2 (????) | Brad Pitt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
7
Favori
7.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk film akıl doluydu hani her şeyi düşünmüşler. ikinci filminde iyi olacağını düşünüyorum.
    -yapımcı brad pitt se sorun olmaz.

ilk filmde, evin çatısında zombiyle kapıştıktan sonra, binanın öbür ucuna gidip eğer dönüşürüm hesabıyla içinden sayıp, hani dönüşürsem düşüp öleyim mantığı çok iyiydi.
  • Gelsin gelsin Brad reyiz her türlü izlenir.
  • süper olur
  • Sevindirici haber.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

ilk film akıl doluydu hani her şeyi düşünmüşler. ikinci filminde iyi olacağını düşünüyorum.
    -yapımcı brad pitt se sorun olmaz.

ilk filmde, evin çatısında zombiyle kapıştıktan sonra, binanın öbür ucuna gidip eğer dönüşürüm hesabıyla içinden sayıp, hani dönüşürsem düşüp öleyim mantığı çok iyiydi.

Akıllı bir düşünceydi. Eğer çatıda zombiye dönüşseydi, ailesinin şansı kalmazdı.

• Güzel haber. Filmi çok beğenmiştim. 3 gün üst üste izledim

• Severek izledim çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

Güzel haber. Filmi çok beğenmiştim. 3 gün üst üste izledim

Aynen. Benim de içimden filmi yeniden izlemek geldi, ama izleyeceğim daha çok film olduğu için birkaç ay sonra, filmi biraz unutunca yeniden izlemeye karar verdim. O yüzden, yine zombili bir film olan 28 Days Later filmini indiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 19 Eylül 2013; 17:31:19 >
  • Fimin bitişinde belliydi zaten devam filmi geleceği. Konu sonuçlanmıyordu. Eğer gişede tutarsa daha çok film çıkar bence bu konudan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

Fimin bitişinde belliydi zaten devam filmi geleceği. Konu sonuçlanmıyordu. Eğer gişede tutarsa daha çok film çıkar bence bu konudan.

$536,897,680 hasılat yapmış daha mı tutmasın ?
  • İlk filmin yönetmeni Marc Forster devam filminde yok.

#Screenrant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 3 Ekim 2013; 23:06:41 >
  • Buradaki zombiler bir acayipti daha güçlü, atak!
  • Evet aslında en etkileyici ve dikkat çeken yönüydü zombilerin diğer zombi filmlerindeki gibi salak salak etrafa bakınıp ağar ağar yürümeleri bu filme de yoktu aksine güçlü, hızlı ve atak ve zor ölmeleri filmin heyecanını fazlasıyla arttırıyordu. ben çok beğendim.

Birde 2007 yılı 28 Weeks Later filminde de aynı heyecan var..

• Filmin ilk yarısındaki gibi olursa harika olur, inanılmaz bir tempo ile başlayıp slow bitmişti film.

Bu arada sanırım 198 milyon dolar gerçek değil, çünkü devam fragmanı bile çekilmez o hasılat ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşük_Baglanti -- 4 Ekim 2013; 2:56:30 >
  • İlk film çok güzeldi gerçekten ancak 2. film konusunda bazı korkularım var çünkü ilk filmde konu belliydi bir heyecan vardı acaba zombileri durdurmanın yolubu bulabilecekmi diyorduk kendimize... büyük ihtimal ikinci filmdede sadece kalan zombileri süpürme üzerine olucaktır bunun dışına çıkarlarsa batırırlar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Filmin ilk yarısındaki gibi olursa harika olur, inanılmaz bir tempo ile başlayıp slow bitmişti film.

Bu arada sanırım 198 milyon dolar gerçek değil, çünkü devam fragmanı bile çekilmez o hasılat ile.

198 milyon dolar filmin sadece Amerikada elde ettiği hasılat. Filmin toplam hasılatı 536,5 milyon dolar. Ayrıca, şu an filmin Amerikadaki hasılatı 202,3 milyon dolar olmuş.

Edit: İlk mesaja filmin toplam hasılatı eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 4 Ekim 2013; 9:08:16 >
  • Marc Forster Dünya Savaşı Z 2 Filminin Kamera Arkasına Geçmeyecek!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 22 Mayıs 2015; 20:13:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Filmin ilk yarısındaki gibi olursa harika olur, inanılmaz bir tempo ile başlayıp slow bitmişti film.

198 milyon dolar filmin sadece Amerikada elde ettiği hasılat. Filmin toplam hasılatı 536,5 milyon dolar. Ayrıca, şu an filmin Amerikadaki hasılatı 202,3 milyon dolar olmuş.

Edit: İlk mesaja filmin toplam hasılatı eklendi.

198 milyon! dunya hasilati bukadar olan seri filmler hatta daha dusukler bile var.

• Muthis bir filmdi. Devaminin çekilecek olmasina sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Gayet güzel bir düşünce zombi filmleri arasında en sevdiğim 2.film olmuştu birincisini zaten herkes biliyor

1. zombi filmi ney abi. arkadaş baş harfi R demiş. benim aklıma da gelmiyor. I am legend falan mı? ismini alabilirmiyim filmin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.