Şimdi Ara

Boss Tiat tan Goruntuler Lvl 85 - Gracia Final

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gecen uykusuz bir gecenin ardından boss tiat tan sizler bir kac goruntu aktarmak istedim, ozetle,

-en az 35 kisi olunması gerekli giris icin
    -her parti icin mutlaka cardinal
    -buff icin diger charlar
    -oyuncunun agırlıgı %80 i gecmemeli yoksa 34 kisi onu bekliyor
    -24 saate tek bir giris hakkı

oncelikle inanılmaz zor bir yer diyebilirim. mobb lar cok agresig ve cok guclu, en buyuk boss a gidebilmek icin inaılması guc engellerin asılması gerekli.
    içeriye ilk giriste yum bufflar silindigi icin hemen buff alınması gerekli ve hızlıca ilk koridoru temizleyip ordan derhal cıkılması gerekli. yoksa hepiniz olursunuz. eger bir koridorda cok fazla kalırsanız duvarlardan sizleri olduren mobb lar cıkıyor. ben tiat a gidis esnasında fotolar aldım yeni yerleri merak edenler icin onları eklemeye calısıcam,

• goruntu 2

• goruntu 3

• server hangi server orjınalden mı yoksa prıvate varmı iyi bi harbı final server makyajlanmıs Gracia2 istemıoruz.Mesela bu resımler hangı serverdan..
  • cumcum,
    burası white-eagle.http://www.white-eagle.com.pl/
    makyajlı bir server degil. server offical server ile aynı anda upgreade ediyor sistemlerini. memnunmusun diye sorarsan memnunum,
    benim oynadgım yer 2000x, dusuk rate icin malesef zamanım yok,
  • AA bılıorum o server i veysel dıye cok sevdıgım abım orda oynuyordu ...
    Azrail isimli charını bana vermıstı orda oynamam için ama server bana fazla ucuk gelmıstı..
  • Evet tanıyorum kendisini, ve baskalarıda var tabii turk olarak,
    2000x ucuk bir yer, donateli bir cok kisi oynuyor cunku,
    donate olararak +20 set ve silah alabiliyorsun ve 3 tanede diger charlardan skill secebiliyorsun.
    Burayı yoneten kisiler surekli oyuncular ile kontakt halindeler, eger bir sey cok istenir ise anket yapılıyor,
    sonuca gore yenilik sisteme entegre ediliyor. Eger kendi ortamını yaratabilirsen vakit guzel geciyor. Ben kendi yasımdaki
    kisilerden olusan bir grubun içerisindeyim (35) guzel zaman geciyor, keyifli oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • multiskillin güzelmiş bu arada stucksub mı server*
  • Ne zamandan beri acık bu server?
  • sanki l2 nin iyice şeyine şey kaçırdılar gibime geliyor bufflara skillere goruntulere bakınca hic oynayası gelmio insanın
    fun serverlar l2 gelecegi icin bence hic iyi degil :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: TehRedFlag

sanki l2 nin iyice şeyine şey kaçırdılar gibime geliyor bufflara skillere goruntulere bakınca hic oynayası gelmio insanın

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: l2players

goruntu 2

For frodo :D:D:DD yarildim
  • quote:

sanki l2 nin iyice şeyine şey kaçırdılar gibime geliyor bufflara skillere goruntulere bakınca hic oynayası gelmio insanın

katılıorum abi cok fazla özellik falan oldu birisin buna dur demesi lazım :D ben en son bi hellbounda girdim çözemedim çok zor anca pwp server oynarım oda highrate 1000x 2000x :P
  • Partidaki adamlar sanirim nuker. Vampiric rage + dance vampire neden almiyorlar gracia 2de nukerlerde vr efect kullaniyor [yada bug ]
    Aoe dmg alan vuracaksin O Zaman olme gibi durumunuz fazla olmaz
    partiye 1tane tank alip symbol defans neden kullanmiyorsunuz ?
    Skilleri gorene kadar helal olsun 1tanesin paylastigin icin tesekkur ederim dicektim. multiskil servermis:(
    Ama genede bunun gibi paylasimin icin tesekkur ederim.En azindan basi bos bilgiler veya parti degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 2 Temmuz 2009; 21:06:37 >
  • Selam,
    Oncelikle daha oncede dedigim gibi burası fun server, diger arkadaslarda l2 ye cok fazla ozellik eklendigini soyluyorlar ve haklılar.
    Offical server dan S80 ve S84 setlerin nasıl yapılacagını gordugumde baya bir soke olmustum. Final a upgreade edilse bile herhalde normal bi kullanıcı cok ama cok uzun bir sure bu item ları elde edemez. Onceki l2 surmlerine bakıldıgında partinin oneminin cok buyuk oldugu bir gercekti, simdi bunu biraz daha genislettiler clan ve ally le birilkte hareket edilmesi gibi ornegin. Ornegin bir parti malesef yeterli olmuyor tiat a gidis icin. Bu boss a gidinceye kadar en az irili ufaklı 20 boss ta kesiliyor ve eminimki l2 final ın en onemli yeri olucaktır drop icin. Bir de sunu soylemek gerek, attrubute leri mutlaka silah ve zırha eklenmesi gerekli, tabi S80 ve S84 icin. L2 final da mage ler biraz daha iyi durmda diyebilriim.

Ornegin benim char in biraz ozelliklerini anlatayım, S84 +20 bir set ve silah var, 3 extra skill var, parry stance,arcana agility,soul guard, ve tum forgotten scrool lar var, ornegin Enlightenment adında bir fs var 20 saniye icin sph yi terminator e ceviriyor, asagıdaki goruntude gorebilirsiniz ,

Son olarak bir de Seed of Infinity adında yeni bir yer daha var zamanım olursa onuda yeni bir baslıkta acicam,

• quote:

kesinlikle katılıyorum 6 ayda bir patch çıkara çıkara iyice bozdular açıkçası c4 ten sonra bozulmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CüNeYt788 -- 3 Temmuz 2009; 13:13:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.