Siz bossları ks olmadan nasıl kesiyosunuz bi kaç gün önce zombilerin orda atilla çıkmıştı direk daldım atillaya ben vurmaya başlayınca herkez ks yaptı kutu bana düştü ama ks oldugu için unique item çıkmadı cafedekiler ks olursa unique item çıkmaz dediler siz nasıl kesiyosunuz ks olmadan bossları?????
Alakası yok şansın varsa ks ister olsun ister olmasın farketmez şans varsa çıkar
Öyle ks flan o işler yaş drop koyulmussa çıkar isterse tüm el morad dalsın.Sen yine alırsn
etrafta kimse yoksa ztn kolay varsada normalden yazıp rica edersin lutfen ks yapmayın kesicem die anlayan anlar anlamayan insan deildir ztn ks yapanlarıda anlamıyorum sanki kutu sana duscek canını yarılamısım gelir biri ks yapar ben atak keserim onu yatırır sonra devam ama neye yarar 25-30 attila kesmisimdir bugune kadar sadece pp cıktı
anlamıyolarki ölceklerini bile bile yinede ks yapıyolar
quote:
Orjinalden alıntı: solidussnake
o anki pskoloji iste yada kıllık olsun:)
quote:
Orjinalden alıntı: solidussnake
ewt
adam lar kendilerini düşünüolar
quote:
Orjinalden alıntı: CeLLo_1905
Öyle ks flan o işler yaş drop koyulmussa çıkar isterse tüm el morad dalsın.Sen yine alırsn
Öyle değil işte Ks warsa Item çıkma ihtimali düşerr ...
atmayınnnnnnnnnnn ks ıle ıtemın hıcbır alakası yok arkadaslar drop konulduysa duser konulmadıysa dusmez
boss droplu yada dropsuz gelir ilk dustugu zaman kutusu dolu yada boştur o yuzden isterse 10000kişi ks yapsin drop alirsin yada alamazsin
soyle dusun boss eventlerde gelen bosslara herkez daliyor ama drop cıkıo yada cıkmıyo
quote:
Orjinalden alıntı: l4mifl
boss droplu yada dropsuz gelir ilk dustugu zaman kutusu dolu yada boştur o yuzden isterse 10000kişi ks yapsin drop alirsin yada alamazsin
soyle dusun boss eventlerde gelen bosslara herkez daliyor ama drop cıkıo yada cıkmıyo
sen nerden biliyosun droplu indiini ayrıca burda herkes tecrubelerine dayanarak soyluo bana bugune kadar boss keserken ks yapıldıgında unique hic bisey dusmedi high class itemde dusmedi
benim görüşüm ks yapılan bossun drop ratesinin düştüğü yönünde...yinede unique item çıkabilir ama çıkma ihtimali azalır bence ks yapılınca yine de bilmiorum ama benim görüşüm bu
KS ÇOK OLUYOR ANDREAMDA 2 ASAS SAMMAYA 2 ŞER DRAİN ATTIK % 10 CANIN ANCA GÖTÜRMÜŞÜZDÜR AMA ÖYLE BİR KS VARDIKİİ KUTU BİZE DÜŞTÜÜ ÇIKAN BAŞ BAŞ BAŞ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme