Şimdi Ara

Bosslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz bossları ks olmadan nasıl kesiyosunuz bi kaç gün önce zombilerin orda atilla çıkmıştı direk daldım atillaya ben vurmaya başlayınca herkez ks yaptı kutu bana düştü ama ks oldugu için unique item çıkmadı cafedekiler ks olursa unique item çıkmaz dediler siz nasıl kesiyosunuz ks olmadan bossları?????

• Alakası yok şansın varsa ks ister olsun ister olmasın farketmez şans varsa çıkar
  • Öyle ks flan o işler yaş drop koyulmussa çıkar isterse tüm el morad dalsın.Sen yine alırsn
  • etrafta kimse yoksa ztn kolay varsada normalden yazıp rica edersin lutfen ks yapmayın kesicem die anlayan anlar anlamayan insan deildir ztn ks yapanlarıda anlamıyorum sanki kutu sana duscek canını yarılamısım gelir biri ks yapar ben atak keserim onu yatırır sonra devam ama neye yarar 25-30 attila kesmisimdir bugune kadar sadece pp cıktı
  • anlamıyolarki ölceklerini bile bile yinede ks yapıyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidussnake

anlamıyolarki ölceklerini bile bile yinede ks yapıyolar

o anki pskoloji iste yada kıllık olsun:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidussnake

anlamıyolarki ölceklerini bile bile yinede ks yapıyolar

ewt
  • adam lar kendilerini düşünüolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLo_1905

Öyle ks flan o işler yaş drop koyulmussa çıkar isterse tüm el morad dalsın.Sen yine alırsn

Öyle değil işte Ks warsa Item çıkma ihtimali düşerr ...
  • atmayınnnnnnnnnnn ks ıle ıtemın hıcbır alakası yok arkadaslar drop konulduysa duser konulmadıysa dusmez
  • boss droplu yada dropsuz gelir ilk dustugu zaman kutusu dolu yada boştur
    o yuzden isterse 10000kişi ks yapsin drop alirsin yada alamazsin

soyle dusun boss eventlerde gelen bosslara herkez daliyor ama drop cıkıo yada cıkmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: l4mifl

boss droplu yada dropsuz gelir ilk dustugu zaman kutusu dolu yada boştur
    o yuzden isterse 10000kişi ks yapsin drop alirsin yada alamazsin

soyle dusun boss eventlerde gelen bosslara herkez daliyor ama drop cıkıo yada cıkmıyo

sen nerden biliyosun droplu indiini
    ayrıca burda herkes tecrubelerine dayanarak soyluo bana bugune kadar boss keserken ks yapıldıgında unique hic bisey dusmedi high class itemde dusmedi
  • benim görüşüm ks yapılan bossun drop ratesinin düştüğü yönünde...yinede unique item çıkabilir ama çıkma ihtimali azalır bence ks yapılınca yine de bilmiorum ama benim görüşüm bu
  • KS ÇOK OLUYOR ANDREAMDA 2 ASAS SAMMAYA 2 ŞER DRAİN ATTIK % 10 CANIN ANCA GÖTÜRMÜŞÜZDÜR AMA ÖYLE BİR KS VARDIKİİ KUTU BİZE DÜŞTÜÜ ÇIKAN BAŞ BAŞ BAŞ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.