Antares Luferson, El Morad Castle Level 35 Magician Spell, Scorpion Scythe 50 6,903 =================================================== Attila Luferson, El Morad Castle Priest Pendant 85 26,895 ================================================== Bach Colony Zone Ring of Life 65 13,356 ==================================================
Barkirra Colony Zone Sword of Beast, Fang of Barkirra 60 864 ==================================================
Barrkk Colony Zone Tooth, Barrk Tooth 55 792 ==================================================
Bishop Colony Zone Ring of Magic 60 10,890 ==================================================
Bone Collector Colony Zone Skull Hammer 60 10,890 ==================================================
Snake Queen Eslant Amulet of Curse, Amulet of Strength, Amulet of Dexterity, Amulet of Intelligence, Amulet of Magic Power, Amulet of Health, Elemental Necklace, Crystal Necklace, Iron Necklace, Amulet of Goddess, Blue Dragon Necklace, Red Dragon Amulet, Black Dragon Necklace, Green Dragon Amulet, White Dragon Amulet 100 150,000 ==================================================
Talos Eslant Belt of Life, Mana Belt, Fire Belt, Ice Belt, Lightning Belt, Crystal Belt, Iron Belt, Bronze Belt, Glass Belt, Belt of Strength, Belt of Dexterity, Belt of Intelligence, Elf Belt, Belt of Curse, Skeleton Belt, Harpy Belt. 140 120,000 ==================================================
Troll King
Bronze Earring, Silver Earring, Gold Earrin, Crystal Earring, Platinum Earring, Elf Earring, Secret Silver Earring, White Silver Earring, Agate Earring, Opal Earring 110 179,250 ================================================== ARKADASLAR USTTE BOS"LARIN NICKLERI ALTINDA DROPLARI ALTINDA CIKTIGI YERLER ONUN ALTINDA LWL LERI ONUN ALTINDA HP LERI
daha önce verilmişti ve sitede var zaten bu ama bilmeyenler olabilir yinede saol
eet buna benzer bişi verilmişti ama bu daa ayrıntılı olmuş Emeğe Saygı
Üff ağlıcam ya bana boss deme son 4 gündür kestiğimiz bossları sırayla sölim Samma=>bişey yok Dragon Toothe=>bişey yok Troll King=>bişey yok Harpy Queen=>Harpy tüyü:D Snake Queen=>Bişey yok Shaula=>ßişey yok Dragon Tooth=>Bişey yok Shaula=>Priest impact:DD 1 saat öncede NeverMore Clanıylada Harpy Queen kestik=>Harpy tüyü
ßu kdr adam gibi bi uniqie yok yani
ßende demin atares Le hyde kestim pes pese sansa :D ikisindende bise cıkmadı
eslantta da SQ var dı da korktum dalmadım
Bosslar Ve Dropları olarak konu başlığını değiştirirsen daha çok ilgi çekiceğini düşünüyorum
daha önceden verilmişti ama yinede görmeyenler için güzel bi konu
YA BANANE KARDEŞİM.RESİMDE KOYSAN FARKLI OLUR.YOKSA ZATEN BUNLARIN HARİTALARI VAR ARKA SAYFALAR DA .
AYRICA O KEKURİKAKA SADECE ORDA DİLL 5 FARKLI YERDE ÇIKIOOOOOOO
keşke cıkış vakitlerine yazsaydın
ahh ahh çeşit çeşit kesmek nasip olmadı asassinime Hack yedi gitti Bir tek Dragon Tooth kesebilmiştim
quote:
Orjinalden alıntı: killdevil
keşke cıkış vakitlerine yazsaydın
cıkış saatlarini şu şekilde bulabilirsin elmorad castle ve luferson için söylüyorum genel olarak yağmur başladığında boss düşer yukarda yazılı olan yerlere bakarsan sırayla mutlaka bi tane denk gelir tabi bulana kadar kesmezlerse bide czde bulunan bosslar için şöyle bi taktik var onuda SenS arkadaşımızın açmış olduğu CZ DE BOWL TAKTİĞİ başlıklı topicte bulabilirsin SenS sayesinde bi kere samma kesmiştim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme