Şimdi Ara

Boşta olan site ve potansiyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 2 kelime bir site buldum şuan

Sahibi yok . Bu sitenin yapıp yapamıyacağını satılıp satılmıyacağını neye göre anlayabiliriz.

Şimdiden teşekkürler...

• Bilgisi olan yok mu ?
  • Ne site adı var, ne senin yapacağın site içeriği hakkında bilgi.. Nasıl bir cevap bekliyorsun ki?

Evet elinde sihirli küre olanların cevaplarını bekliyoruz

Şaka bir yana; siteye iş yaptıran domainden ziyade içeriğidir. qawsdefghjklk .com diye bir adres güzel içerikle süper iş yapabilir. Ama posta .com gibi bir adres bile içerik olmazsa istediğin verimi vermeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firsatgayet.net

Ne site adı var, ne senin yapacağın site içeriği hakkında bilgi.. Nasıl bir cevap bekliyorsun ki?

Evet elinde sihirli küre olanların cevaplarını bekliyoruz

Şaka bir yana; siteye iş yaptıran domainden ziyade içeriğidir. qawsdefghjklk .com diye bir adres güzel içerikle süper iş yapabilir. Ama posta .com gibi bir adres bile içerik olmazsa istediğin verimi vermeyecektir.

anladım amaç değil araç olmalıdır diyorsun
    Bir de hocam site ismi versem ben alamadan diğer arkadaşlar alacak

Ekleme : demek istediğim tam olarak domain alış-verişi yaparken siteyi alacak kişinin kıstası ne oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karargah66 -- 19 Şubat 2013; 2:32:22 >

• Bazen elindeki projeye göre domain seçersin, bazen de senin gibi bulduğun güzel ismin üzerine proje kurmaya kalkarsın.
    Kıstasın içini doldurup dolduramayacağın olmalıdır. Yani isim sana göre çok iyi olabilir ama içini dolduramayacak ve 1-2 yıl sonra vazgeçeceksen hiç girme.. Paranı zayi etme..
    Yok ben bunun içini doldururum diyorsan gir tabii ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: firsatgayet.net

Bazen elindeki projeye göre domain seçersin, bazen de senin gibi bulduğun güzel ismin üzerine proje kurmaya kalkarsın.
    Kıstasın içini doldurup dolduramayacağın olmalıdır. Yani isim sana göre çok iyi olabilir ama içini dolduramayacak ve 1-2 yıl sonra vazgeçeceksen hiç girme.. Paranı zayi etme..
    Yok ben bunun içini doldururum diyorsan gir tabii ki..

bunu alırım sonra bir başkasına satarım diyorsam peki ?
  • Satış potansiyeli varsa zaten düşünme al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karargah66

Öncelikle herkese iyi forumlar...

Sahibi yok . Bu sitenin iş yapıp yapamıyacağını satılıp satılmıyacağını neye göre anlayabiliriz.

Şimdiden teşekkürler...

Google arama trendlerinden popülaritesini kontrol edebilirsin. :) Arama trendleri için şurayı, domain için tavsiye olarak şurayı ziyaret edebilirsin. İyi forumlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rıhtım79

quote:

Orijinalden alıntı: karargah66

Öncelikle herkese iyi forumlar...

Sahibi yok . Bu sitenin iş yapıp yapamıyacağını satılıp satılmıyacağını neye göre anlayabiliriz.

Şimdiden teşekkürler...

Google arama trendlerinden popülaritesini kontrol edebilirsin. :) Arama trendleri için şurayı, domain için tavsiye olarak şurayı ziyaret edebilirsin. İyi forumlar dilerim.

Teşekkürler hocam

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.