Bildirim
Boşta olan site ve potansiyeli
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisi olan yok mu ? -
Ne site adı var, ne senin yapacağın site içeriği hakkında bilgi.. Nasıl bir cevap bekliyorsun ki?
Evet elinde sihirli küre olanların cevaplarını bekliyoruz
Şaka bir yana; siteye iş yaptıran domainden ziyade içeriğidir. qawsdefghjklk .com diye bir adres güzel içerikle süper iş yapabilir. Ama posta .com gibi bir adres bile içerik olmazsa istediğin verimi vermeyecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: firsatgayet.net
Ne site adı var, ne senin yapacağın site içeriği hakkında bilgi.. Nasıl bir cevap bekliyorsun ki?
Evet elinde sihirli küre olanların cevaplarını bekliyoruz
Şaka bir yana; siteye iş yaptıran domainden ziyade içeriğidir. qawsdefghjklk .com diye bir adres güzel içerikle süper iş yapabilir. Ama posta .com gibi bir adres bile içerik olmazsa istediğin verimi vermeyecektir.
anladım amaç değil araç olmalıdır diyorsun
Bir de hocam site ismi versem ben alamadan diğer arkadaşlar alacak
Ekleme : demek istediğim tam olarak domain alış-verişi yaparken siteyi alacak kişinin kıstası ne oluyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karargah66 -- 19 Şubat 2013; 2:32:22 >
-
Bazen elindeki projeye göre domain seçersin, bazen de senin gibi bulduğun güzel ismin üzerine proje kurmaya kalkarsın.
Kıstasın içini doldurup dolduramayacağın olmalıdır. Yani isim sana göre çok iyi olabilir ama içini dolduramayacak ve 1-2 yıl sonra vazgeçeceksen hiç girme.. Paranı zayi etme..
Yok ben bunun içini doldururum diyorsan gir tabii ki.. -
quote:
Orijinalden alıntı: firsatgayet.net
Bazen elindeki projeye göre domain seçersin, bazen de senin gibi bulduğun güzel ismin üzerine proje kurmaya kalkarsın.
Kıstasın içini doldurup dolduramayacağın olmalıdır. Yani isim sana göre çok iyi olabilir ama içini dolduramayacak ve 1-2 yıl sonra vazgeçeceksen hiç girme.. Paranı zayi etme..
Yok ben bunun içini doldururum diyorsan gir tabii ki..
bunu alırım sonra bir başkasına satarım diyorsam peki ? -
Satış potansiyeli varsa zaten düşünme al -
quote:
Orijinalden alıntı: karargah66
Öncelikle herkese iyi forumlar...
Arkadaşlar 2 kelime bir site buldum şuan
Sahibi yok . Bu sitenin iş yapıp yapamıyacağını satılıp satılmıyacağını neye göre anlayabiliriz.
Şimdiden teşekkürler...
Google arama trendlerinden popülaritesini kontrol edebilirsin. :) Arama trendleri için şurayı, domain için tavsiye olarak şurayı ziyaret edebilirsin. İyi forumlar dilerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rıhtım79
quote:
Orijinalden alıntı: karargah66
Öncelikle herkese iyi forumlar...
Arkadaşlar 2 kelime bir site buldum şuan
Sahibi yok . Bu sitenin iş yapıp yapamıyacağını satılıp satılmıyacağını neye göre anlayabiliriz.
Şimdiden teşekkürler...
Google arama trendlerinden popülaritesini kontrol edebilirsin. :) Arama trendleri için şurayı, domain için tavsiye olarak şurayı ziyaret edebilirsin. İyi forumlar dilerim.
Teşekkürler hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X