Şimdi Ara

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers (Doğu Konferansı Yarı Final Eşleşmesi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
0
Favori
5.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes Ray'den birşeyler bekliyor. Hadi bakalım içimde bi his var bu maç işe yarıyacak gibi geliyor bana.
  • İlk çeyrek bitti. 13-18 Celtics. Yalnız Ray Allen yakında looser olarak anılmaya başlanır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

İlk çeyrek bitti. 13-18 Celtics. Yalnız Ray Allen yakında looser olarak anılmaya başlanır...

Ray Allen 12 dakika, 0/1 FG, 1 top kaybı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLoRiN82

quote:

İlk çeyrek bitti. 13-18 Celtics. Yalnız Ray Allen yakında looser olarak anılmaya başlanır...

Tek şut kullanıp sokamaması değil problem. Hemen siniyor. Allen ve Lewis ikilisinden Allen'ı daha çok tutardım ama Lewis meğer daha faydalıymış...
  • oldu olası sinirlenir zaten herseye. özellikle bowen-allen eşleşmeleri çok komik oluyordu onlar kendi kendilerine maç yaptıklarını zannediolardı bi ara seattle iyiydi 3-4 sene once. boston alır gibi cok istekliler
  • Ray bu takımda durmaz bence. PP varken şutöre ihtiyaç duymuyorlar. Zaten şut da kullanmıyor Ray, arada pas falan atıyor yoksa boş boş geziniyor.

Murat Kosova da soruyor; Ray Allen nerede? Ah Allen ah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Behram -- 18 Mayıs 2008; 23:37:21 >
  • bu ne mücadele ya kaan ve murat bile imalı utah-orl serilerinden sıkıldılarını ifade ettiler litvanyadan yunanistan a yalnız eddie house yi hiç böyle görmedim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oLoRiN82

quote:

Tek şut kullanıp sokamaması değil problem. Hemen siniyor. Allen ve Lewis ikilisinden Allen'ı daha çok tutardım ama Lewis meğer daha faydalıymış...

Tabii canım.. Zaten o sinmesi sonucunda bu istatistikler ortaya çıkıyor.

• Hadi lan Lebron
  • Bana mı öyle geliyor yoksa PP çok mu şut kullanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: @li behr@m

Bana mı öyle geliyor yoksa PP çok mu şut kullanıyor?

Bu şekilde kullanacaksa kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum...

İlk yarıda 26 sayı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @li behr@m

Bana mı öyle geliyor yoksa PP çok mu şut kullanıyor?

bırak da kullansın

ray ray hayata küsmüş gibi

garnett de neden en iyi savunmacı ödülüne layık olduğunu bütün playofflar boyunca gösteriyor
  • Müthiş bir maç oluyor..işte play off maçı bu..yerlere atlayacaksın bir rebound için dirsekler yiyeceksin vs vs..

Yanlız Boston çok daha istiyor maçı..Lebronu iyi savnuyorlar iyi savundukça lebron kötü tercihler yapıyor diyemeceğim çünkü takımda başka tercih yok..Lebron 50atarsa cavs maçı alır anca..
  • ilk yarıyı pierce 50-40 önde bitirdi lebron karşısında.. tam anlamıyla lebron-pierce maçı oluyor. lebron 23 sayı, pierce 26 sayı attı. onun dışında en skorer perkins 6 sayı.. pierce yanında kg yine fena oynamadı. baya bir rebound çekti. eddie house müthiş gayretli. onu böyle görmek hakkaten çok zor. önce topu baya bir kovalayıp, yere atlayarak 2 sayı hazırladı, ondan sonra west ile yerde kapıştı. baya bir gaz vermişler..cavs de lebron dışında katkı gelmedi. lebronun en büyük yardımcısı ılgauskas bile 0 sayıyla tamamladı. ray allen rezil oynamaya devam ediyor. top eline değmiyor, kullandığı şut sayısı 2 ve 2 sayısı var. ne bir çaba ne bir gayret, toptan kaçıyor adam. bunun yanında ribaund ve asisti de yok. 1 de top kaybı yapmış. neyseki pierce toparladı. takım olarak iyi gidiyor boston, detroit-boston finali gözükmeye başladı.
  • Lebron 15 adımla turnike atar,Garnett şık bi futbol hamlesiyle topu çalar,gelen geçen Lebron'a vurur,Lebron çizgiye basar ama hakemler nerede belli değil
    bu kadar kötü maç yönetimi her zaman görülmez keyfini çıkarmaya bakalım,baya eğlenceli oluyor

Boston maça hakim gibi görünüyor ama Cavs hala maçta iddialı durumda,Lebron'da her ne kadar takımını oyunda tutsada Cavs hücumlarının içine ediyor
  • inşallah pierce a bişi olmaz en son sekiyodu soyunma odasına giderken!
    eğer bu şekilde oynarsa 50sayı atar bu maçta!

bu arada rondoyu nie oynatıyo bu rivers anlam veremiyorum.house oynasa hep daha iyi adam hemde şutör yani
    rondo gibi 3lük özürlüsü başka guard varmı hatırlamıyorum şuan
  • Diğerleri de sayı atsın birazcık ya. Garnett'i göremiyoruz hücumda.

Gerçi PP sıcakken atabildiği kadar atsın. Gerisini diğerleri halleder
  • quote:

Orjinalden alıntı: @kii

bu arada rondoyu nie oynatıyo bu rivers anlam veremiyorum.house oynasa hep daha iyi adam hemde şutör yani

rondo nun topa daha iyi baskı yapıp savunmada çok daha fazla gayret göstermesi ayrıca eddie ye göre çok daha hızlı olması gibi unsular etkili olabilir mi

eddie daha yeni röportajı vardı hayatta en sevmediğim 3 şeyden biri savunma diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

quote:

Orjinalden alıntı: @kii

rondo nun topa daha iyi baskı yapıp savunmada çok daha fazla gayret göstermesi ayrıca eddie ye göre çok daha hızlı olması gibi unsular etkili olabilir mi

eddie daha yeni röportajı vardı hayatta en sevmediğim 3 şeyden biri savunma diye

rondo hızlı fln ama şut atamıyor.eğer house oynarsa pierce'a ve kgye gelen 2li sıkıştırmalarda paso 3 atar!
    ama işin savunma tarafında house kötü bi savunmacı değil ama savunma yapmıyor orası ayrı bi konu

• evet çok kullanıyor ama çok da atıyor 8-15 ile oynuyor PP.bu arada maçın ilk yarısında da görüldüğü üzere boston farkı 10 civarında(bu fark lebron'un performansına göre artabilir de) tutup rahatlıkla kazanıcak.bu oyun düzeniyle bir de bekleneni veremeyen oyuncularla cleveland'ın maçı alması imkansız gibi birşey.

garnett de önce tenis oynar gibi blok yaptı sonra da futbol oynar gibi top çaldı.ilki tamam da ikincisi biraz abartı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pence46 -- 19 Mayıs 2008; 0:16:42 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.