Şimdi Ara

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers (Doğu Konferansı Yarı Final Eşleşmesi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
0
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • macı gayet tarafsız bir şekilde izliyordum ancak lebronun son 2 saniye kala soyunma odasına yönelişi cok dramatikti o anda keşke cavs bu macı alsaydı dedim
    bakalım boston kendini toparlayıp detroitle dişe diş kapışabilecek mi
  • bu maç için birçok şey söylenebilir fakat benim gördüğüm en önemli nokta lebron'un bu takımda harcandığıdır.kağıt üzerinde düşük yüzdeyle şu atıyor çok top kaybı yapıyor gibi görünebilir ama karşı takımdaki oyuncular savunmadayken lebron'a rahatlıkla üçlü hatta dörtlü sıkıştırmalar getirebiliyorlar çünkü takımda ben wallace gibi potaya asla bakmayan bir oyuncu var diğer oyuncuların kalitesi de belli bir seviyede çoğu istikrarsız.koçları da ligin en kötü koçlarından biri.sonuçta lebron da inanması zor gelse de insan olduğu için herşeyi tek başına sırtlayamıyor haliyle sonuç böyle oluyor

ekleme:tabi lebron her takımda da bu kadar bencil oynayıp da kişisel rekorlar kıramazbu kadar rahat olamaz o da ayrı mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pence46 -- 19 Mayıs 2008; 2:39:25 >
  • Hangi takimi tutsam eleniyor. Bari Lakersi tutayim da elensin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Hangi takimi tutsam eleniyor. Bari Lakersi tutayim da elensin.

Aman Yiğit yapma Ben de kimi tuttuysam elendi ama Lakers istisna tabi, hanedan onlar, bu senenin şampiyonu
  • Boston'ı ve taraftarlarını tebrik ederim.
  • İlginç bir maç.Her iki takımda tek oyuncunun eline bakacak şekilde oynadı.Koçların birbirlerine üstünlük kuracak hücum setlerinin olmayışı nasıl izah edilebilir.Koçların ikiside bu takımlar için yetersiz bence ,Boston herhalde ben kendi sahamdaki maçları alırsam nasıl olsa şampiyon olurum havasında çıkıyor maçlara sanki ama batıdan gelecek her takım bu şekilde oyun oynayan bostonu süpürür.Ray Allleni hayretler içerisinde izledim çaylak sezonunda bile bu kadar kötü maçlar çıkardı mı acaba.

Ayrıca hakemler ilk periyot sertliğe çok müsade ettiler.Lakers utah serisinde bu sertliğe izin verileseydi utah lakersi elerdi.Durum açık aslında lakes ve boston gerçekten kollanıyor ikisi arasında nba finali oynatılmak istendiği ortada.
  • -Gerçekten mükemmel bir maçtı.Ama Cleveland'da LeBron hariç(biraz da West) kimse birşey yapamadı.Bir ara maç zaten LeBron vs Pierce a dönüştü
    -Kaan abinin LeBron şutu kaçırdıktan sonra ohhh demesi süperdi
    -LeBron'ın iki çok net stepsini kaçırdı hakemler...
    -Eddie House da felaket gaza gelmiş.Özellikle LeBron üçlüğe kalkarken konsantresini bozmak için arkadan alkış yapması süperdi
  • Cavs camiasına geçmiş olsun. Bu kadroya rağmen (lebron + 11 sucks) buralara gelmekte süper tabi. Bu coachla devam etmek hata olur bence...

Detroit'in Boston'u geçeceğini düşünüyorum...
  • Maç hakikaten süperdi, uzun zamandır böyle düello izlememiştim.Hakemler LeBron'u kanatları altına alsalarda Cavs kaybetti.Burada diğer elemanlar suçlanmış ama Lebron uzun bir süre o kadar bencil oynadı ki(bilemiyorum belki koçun bir taktiği de olabilir) adamlar bir türlü maça giremediler.En kritik topta da PJB'ın tecrübesine takıldı Lebron.

The Truth her zaman farklı stiliyle özgün bir süperstar olarak çok saygı duyduğum bir isimdi.(İkili sıkıştırmaları yarmasına hastayım ayrıca).Bu maçta da klasını konuşturdu neredeyse tek başına aldı maçı.Lebron'dan korkup topu teslim ettiği pozisyon hariç hatasızdı.-gerçi bir de son anlarda pavlovic'i köşede boş bırakmıştı neyse-
  • hakemler falan diyorsunuz da pierce'in yaptigi savunmaya bir sey diyen yok. adam her savunmada ellerini dayadi lebron'a. daha ilk ceyrekte en az 4 tane boyle pozisyon var. iki tanesini calsalar macin kaderi degisecek. hakemleri gecin, boston bu seride hakemlerden oldukca yardim aldi cunku.
  • Ben son maç için konuşuyorum diğerlerini izlemedim zaten.(şu Cavs'ın farka gittiği maçın ilk yarısına bakmıştım gerçi,o maçta da hakemlerle ilgili söylenebilecek bir şey yoktu)

PP'nin ilk çeyrekteki savunması faulle karışıktı doğru,ama ilk çeyrekte olay "no blood no foul" olayıydı, hakemler hiç bir şeye düdük çalmadılar ki ikinci yarıda zaten Posey tuttu Lebron'u.

Ama gelgelelim iki adet hele ilki inanılmaz iki hatalı yürüme,çizgiye basmalar,PP'nin formasını yırtmak istemesi vs vs hep düdüksüz kaldı.

Ki zaten hakemler maçın sonucunun birincil faktörü olduğunu söylemiyorum,Lebron'un zaten her maçta kredisi var.Hakemlerden önce Lebron'un takım arkadaşlarını oyundan soğutması konuşulmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

hakemler falan diyorsunuz da pierce'in yaptigi savunmaya bir sey diyen yok. adam her savunmada ellerini dayadi lebron'a. daha ilk ceyrekte en az 4 tane boyle pozisyon var. iki tanesini calsalar macin kaderi degisecek. hakemleri gecin, boston bu seride hakemlerden oldukca yardim aldi cunku.

hakemler ilk çeyrek nasıldı öyle bunun bir standardı yokmu baştan belliydi zaten böyle olucağı

Cleveland

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.