Şimdi Ara

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers (Doğu Konferansı Yarı Final Eşleşmesi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
0
Favori
5.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Edie House'un gecerken LeBron'a bakisi tam superdi yav, nasil bakti oyle, kovboy gibiydi valla.
  • maç biter, buraya kadarmış.. tüm cleveland'lılar mal gibi lebron'u seyrediyo

mike brown kekosu bi tane bile set çizmez mi ne işe yarar bu adam
  • konferans finalindeyiz.
  • Ya Garnett'e uyuz oldum 4 sn var yanda Ray bomboş sen 3lükten şut atıyorsun olur mu ya.

Neyse Ray Allen serbest atışları attı da gönlümdeki yerini korudu.
  • Yazık oldu Cleveland a. Neyse gel bakalım Celtics, Detroit i geçebilirsen Kobe sana basketball nası oynanır öğreticek
  • lebron atışı kaçırdı maç da burda bitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLoRiN82

konferans finalindeyiz.

yalnız play-off maçı dediğin böyle olur kıran kırana dişe dişe

kral james de bi kere daha bu ünvanı ne kadar hak ettiğini gösterdi tebrikler
  • cleveland radikal bir karar alıp şu mike brown kabızını yollasın, adam gibi bir koç alsın.. ulen lebron lebron nereye kadar, adam öldü bee..

yazık oldu krala..

neyse artık bundan sonra playoffta boston'ı destekleyeceğim.. 3 sevdiğim adam yüzüğe ulaşsın artık
  • Doc Rivers fecî bir koç. Bu takımla geçirdiği 2 seri bunu kanıtladı resmen. Pierce eğer LeBron'u dengeleyen bir performans sergilemeseydi görürdüm ben onun üzgünüz diyen demeçlerini.

Ekleme: Mike Brown da değişmeli tabii ki.

Ekleme 2: LeBron 46,48-Pierce43,41 oynamış. Geberip gidecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 19 Mayıs 2008; 1:41:53 >
  • Annemin tüm "bu çocuk (LeBron) için kazansınlar, bu çocuğun emekleri boşa gitmesin" feryatlarına rağmen maçı kazanamadı Cavs. LeBron ve West dışında herkes uyudu resmen.
  • KG, Pierce, Ray Allen üçlüsünün herbirine yüzük çok ama çok yakışır ama gönlüm hala Kobe'den yana Umarım final Lakers - Celtics olur ama iki takımı da final de çok ama çok zor maçlar bekliyor belki ikisini de göremeyebiliriz kim bilir
  • lebron 50atamazsa Cavs kazanamaz demiştim de gitmemiş o postum herhalde..Zevkli bir maçtı..Boston takım halinde daha istedi..mike Brown da bavulları topluyordur artık..
  • celticsli kardeslerimi tebrik ediyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

celticsli kardeslerimi tebrik ediyorum .

• quote:

teşekkürler hakan.

play-off da şu ana kadar izlediğim en güzel maçtı herhalde. lebron a da yazık oldu.. çok istemişti ama lebron dışında cavs takımı uyudu ve 44 sayılık performansı yetmedi. aynı şekilde pierce da coştu.. ancak boston daha ilerlemek istiyorsa allen in kendine gelmesi lazım ki hiç zannetmiyorum. pierce da her zaman 41 atamayabilir.. son olarak brown a da kocaman bir alkış. klasik bir laf ama hakikaten tecrübesini konuşturdu.. 4/4 fg, 2/2 ft 3 ü hücum 6 ribaund ve 0 top kaybı ile 0 hata ile oynadı. tüm takıma, özellikle brown a ve özellikle pierce a çok teşekkürler üstün gayretlerinden dolayı.

• yuh be 4. sayfanın ilk mesajını ben atmıştım devre arasında,elleriniz molalarda iyi çalışmış vallaolum manyak mısınız nesiniz oturup izleyin adam gibi sonra gelir yazarsınız,ne diye dk başı mesaj attınız ki

quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

ya kosova m.m yi aratmıyorsun memo kadar kafana taş düşsün ne diyeyim

quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

kosova ses tellerine sokayim, gicik herif.

quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Oha..

• quote:

DH Basketbol bölümünün yenisiyim ama bende tebrikleri kabul edeyim
  • cok kotu oldu bu ya. su an yavas yavas soktan cikiyor gibiyim ama 5 ay cavs olmayacagi dusuncesi berbat.
    en cok da lebron'a uzuldum tabii ki. ama nasil bir oyuncu oldugunu tekrar ispatladi bu gece.
    fark cift hanelere cikmisken birakabilirdi maci ama sonuna kadar savasti.
    biz iki kisiyle hucum ederken boston ray haric takim olarak hucum etti, sans da yanlarindaydi ama olan oldu artik.
    kesinlikle kadronun iyilestirilmesi lazim, boyle "one man show" bir yere kadar.
    mike brown icin zaten soyleyecek laf bulamiyorum ama macin sonunda yaptigi sey tek kelimeyle inanilmazdi. joe smith dururken ben wallace'in ne isi var orada, a akilsiz.
  • sanctus
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.