Şimdi Ara

Bot alacaklar için Fiyat/performans ürünü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle çok kar yağan yerlerde yaşayanlar için ideal. Ben aldım bir çift yağmur yağsa da denesem diye bekliyorum

http://www.decathlon.com.tr/Arpenaz-Snow-200-Erkek-Kar-Botu-Kahverengi,PR-36042.html

70 liraya gerçekten çok iyi. Beni tek rahatsız eden tarafı pek rahat değil. Zaten botların çoğu rahat olmaz. Belki de spor ayakkabıdan geçtiğim için öyle gelmiştir. İç kısmı gayet güzel. Ayağınızı sarıyor. Ayağınız hiçbir şekilde botun içinde oynamıyor. Her yerden destekleniyor.

Bu arada Quechua aslında gayet kaliteli outdoor malzemeleri üreten bir firma ancak Türkiye'ye yeni giriş yaptığı için pek bilinmiyor. Özellikle çadırları efsane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 17 Aralık 2013; 20:25:14 >

• Bot iyi güzel de,70 tl lik botun su geçirmezliğine inanmayın,yani decathlon gerçekten tam fiyat performans markası ama su geçirmezlik konusu çok ciddi bir konu,hangi miktarda suyu hangi miktarda geçirmiyor bu önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Bot iyi güzel de,70 tl lik botun su geçirmezliğine inanmayın,yani decathlon gerçekten tam fiyat performans markası ama su geçirmezlik konusu çok ciddi bir konu,hangi miktarda suyu hangi miktarda geçirmiyor bu önemli.

Botun markası Decatlon değil kardeş, Quechua. Decatlon satan mağazanın adı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Bot iyi güzel de,70 tl lik botun su geçirmezliğine inanmayın,yani decathlon gerçekten tam fiyat performans markası ama su geçirmezlik konusu çok ciddi bir konu,hangi miktarda suyu hangi miktarda geçirmiyor bu önemli.

Botun markası Decatlon değil kardeş, Quechua. Decatlon satan mağazanın adı.

Decathlonun markası o da.
  • quote:

Ucuz olunca güvenilmez mi oluyor acaba anlamadım ben
    http://www.quechua.com/en-GB/

Decathlon'dan geçen sene 70 liraya kısa bot almıştım ayakkabı formunda, gri.
    Hala kullanıyorum hiçbir yırtılma, açılma yok.
    Hiç de su geçirmedi çok güzel, rahatlıkla basıyorum su birikintilerine.
    Tek kötü yanı kısa olduğu için pantolonu ıslatabiliyor veya içine su alabiliyor yukarıdan.
    Ama boyunun yettiği yere kadar gayet güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 17 Aralık 2013; 20:58:26 >

• kar botları çok çok hafifler ve aslınta tam bir kış ayakabısıdır bence, su geçirebilir ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

kar botları çok çok hafifler ve aslınta tam bir kış ayakabısıdır bence, su geçirebilir ama

Valla kar suyu geçirmiyorsa normal suyu da geçirmez.

Şubatta Ordu'ya gideceğim dize kadar kar vardır şimdi orada deneyeceğim bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

kar botları çok çok hafifler ve aslınta tam bir kış ayakabısıdır bence, su geçirebilir ama

Valla kar suyu geçirmiyorsa normal suyu da geçirmez.

Şubatta Ordu'ya gideceğim dize kadar kar vardır şimdi orada deneyeceğim bakalım

kar ı o şekil düşünme, toz şekilndeki kar ile erimiş kar farklıdır, toz gibi karda su almaya bilir ama yapmurda su alabilir. yinede fiyatına göre güzel bende geçen gün görmüştüm. bence tam kış ayakabısı, adam bot alır 200 liraya ne suya sokar nede başka bişeye bunu alır yine sudan kaçınırım olur biter

• Kot pantolonla kombinasyonu nasıldır acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Tek kötü yanı kısa olduğu için pantolonu ıslatabiliyor veya içine su alabiliyor yukarıdan.

Ucuz olunca içinde kullanılan malzeme de ucuz oluyor :) hem nefes alsın ayağım terlemesin hem de su geçirmesin derseniz o ayakkabının goretex veya muadili birşey olması lazım , yani şehir içinde sağa sola gitmek için giyilir ama güvenip dağ tepeye çıkayım demeyin sakın :)

•  Bot alacaklar için Fiyat/performans ürünü

Bu var bende, boynerden 70 liraya almıştım. Fiyatlarında hata mı oldu nolduysa internette 200 küsür lira gözüküyordu.
  • 70 liraya isterse yanmayan olsun almam. Bot alıyorsam en az 3 sene giyecem o kadar dandik birşey almam.

• Timberland alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenSusLanKöylü

Timberland alın.

nereden temin edebiliriz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Ucuz olunca içinde kullanılan malzeme de ucuz oluyor :) hem nefes alsın ayağım terlemesin hem de su geçirmesin derseniz o ayakkabının goretex veya muadili birşey olması lazım , yani şehir içinde sağa sola gitmek için giyilir ama güvenip dağ tepeye çıkayım demeyin sakın :)

Evet tam fiyat / kalite meselesi.

Bu fiyata bot arayan adam zaten dağa çıkıp profesyonel kullanmaz.

Dağa çıkacak adam da burada f/p botu aramaz

Ama 70-80 TL civarına şehir içinde birkaç yıl kullanılır bu bot.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.