Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.532
Cevap
277
Favori
618.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belirtmekte fayda var sanırım. o fiyatlar € değil £ 4.54 ile çarpıp hesaplamanız gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivb

Belirtmekte fayda var sanırım. o fiyatlar € değil £ 4.54 ile çarpıp hesaplamanız gerek

Yukarıda para birimi seçimi var hocam. Ben euro yapıp bakıyorum fiyatlara. Ama fiyatlar yine de iyi gibi geldi bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o-raiser kullanıcısına yanıt
    o ayrıntıyı atlamışım :) "must go" seçenekleri uygun gelebiliyor. Burada bir ara ayakkabı fiyatı ne olursa olsun gümrüğe takıldığını ve vergi aldıklarını yazmışlardı. Eğer o durum düzeldiyse mantıklı seçenekler var

Şu ürün oldukça hoşuma gitti ve fiyatı uygun gözüküyor.

• yokmu sole kumas pantalon altinda siritmayacak su gecirmez bi bot

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sikayet edilmistir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

Konu sikayet edilmistir..

belki ihtiyacı olan vardır,rahatladınmı

• Geçen sene çok fena kış olduğu için bu sene sürekli bot aldım.Yds askeri bot da dahi.Giyemem dedim ama çok rahat.

• quote:

Bende şikayet ettim

Sebep :Konuda herhangi bir firsat mevcut değil

Cevap :Şikayetinizde işlem yapılacak bir durum görülmemiştir/bulunamamıştır. Teşekkür ederiz.

Şikayet ettigimde konuda hiç paylaşım yoktu. Zaten sıcak firsat olsa konu açılır bizde faydalaniriz ama böyle anakonulari sürekli takip etmek zorunda değiliz. Zaten şimdiğe kadar yazılan yorumlardan kaç tanesi sıcak firsat ki? Hepsi muhabbet bu tür konular forumun kalitesini düşürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Bende şikayet ettim

Sebep :Konuda herhangi bir firsat mevcut değil

Cevap :Şikayetinizde işlem yapılacak bir durum görülmemiştir/bulunamamıştır. Teşekkür ederiz.

Şikayet ettigimde konuda hiç paylaşım yoktu. Zaten sıcak firsat olsa konu açılır bizde faydalaniriz ama böyle anakonulari sürekli takip etmek zorunda değiliz. Zaten şimdiğe kadar yazılan yorumlardan kaç tanesi sıcak firsat ki? Hepsi muhabbet bu tür konular forumun kalitesini düşürüyor.

aynen yav , adamın bot ihtiyacı var, konu açıyor

• [BOT FIRSATLARI 2024-2025]

Kim ne derse desin bir tane kaptım.

Konuda link bulunuyor ! Gereksiz yere şikayet edip konudan faydalanan üyelere mani olmayın ! @mahmut716 @MarcusAntonius@omnis10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 7 Ekim 2015; 11:12:32 >

• Smoch kullanıcısına yanıt
    ben şikayet etmedim, ama bari konu sahibi arkadaş senin yaptığın gibi fırsat linki paylaşsa
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi zaman bulunca açacağım makaralı yay firsatları konusunu

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

ben şikayet etmedim, ama bari konu sahibi arkadaş senin yaptığın gibi fırsat linki paylaşsa

Konu sahibi arkadaş @zibidi gonzales " arkadaşlar malum kış geliyor bot fırsatlarını paylaşalım bu başlık altında " diye yazmış ve söylediği gibi başlık altında insanlar linkler resimler ve bilgiler paylaşmışlar bu sizce yeterli değil mi ?

Şahsen ben konudan bir adet bot alarak faydalandım. O yüzden konuyu açan arkadaşın link paylaşıp paylaşmamasının bir önemi yok. Burada kimse kimsenin sıcak fırsat uşağı değil. Konuda link yoksa silin gitsin. Böyle bir mantık olamaz. Onca insanın emeği ve paylaşımı sayfada yer alıyor. Bot arayan aradığını bulabiliyor. Bu yüzden konuyu şikayet etmenin bir mantığı yoktur.

Orada Bot Fırsatları konusuna deniz botu resmi paylaşan goygoycuları şikayet edeceğinize yaptığınız işe bakın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 7 Ekim 2015; 11:26:28 >

• sakın alma diyorum...görüntü haricinde çok kötü...geçen sene aldım bir gün giydim ve hemen sattım...eski ilanlarıma bakabilirsin...sadece görüntü...RnB hiphop cliplerinde herkesin ayağında diye yayıldı reklam oldu herkes giyiyor ama hiç mi hiç rahat değil...tabi bu klasik modeli için...aynı markanın diğer modellerine bakabilirsin rahatlık arıyorsan...eurohiker - eurosprint tarzı modellerine bir bak çok rahatlar

numaranı bilmiyorum ama fiyatına göre çok kaliteli tavsiye edebileceğim bir bot dersen buyur buradan yak

http://www.zizigo.com/helly-hansen-knaster-3-bot-siyah-gunluk-10520?utm_source=go&utm_medium=aff&utm_campaign=cpa&utm_content=6430

http://www.zizigo.com/helly-hansen-the-forester-bot-siyah-gunluk-ayakkabi-10513-1?utm_campaign=cpa&utm_medium=aff&utm_source=go&utm_content=6430

https://www.markafoni.com/the-north-face-columbia-helly-hansen-bot/urun/13167117/?utm_campaign=reklamaction_aff_sls&utm_medium=aff_sls&utm_source=reklamaction_sls&utm_content=3534

https://www.markafoni.com/the-north-face-columbia-helly-hansen-bot/urun/13167027/?utm_campaign=reklamaction_aff_sls&utm_medium=aff_sls&utm_source=reklamaction_sls&utm_content=3534

• quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Konu sahibi arkadaş @zibidi gonzales " arkadaşlar malum kış geliyor bot fırsatlarını paylaşalım bu başlık altında " diye yazmış ve söylediği gibi başlık altında insanlar linkler resimler ve bilgiler paylaşmışlar bu sizce yeterli değil mi ?

Şahsen ben konudan bir adet bot alarak faydalandım. O yüzden konuyu açan arkadaşın link paylaşıp paylaşmamasının bir önemi yok. Burada kimse kimsenin sıcak fırsat uşağı değil. Konuda link yoksa silin gitsin. Böyle bir mantık olamaz. Onca insanın emeği ve paylaşımı sayfada yer alıyor. Bot arayan aradığını bulabiliyor. Bu yüzden konuyu şikayet etmenin bir mantığı yoktur.

Orada Bot Fırsatları konusuna deniz botu resmi paylaşan goygoycuları şikayet edeceğinize yaptığınız işe bakın..

ben şikayet etmedim
    sadece, konu sahibinin fırsat paylaşıp hatta fırsatları ana mesajda toplaması gerektiğini belirtiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: extremely

sakın alma diyorum...görüntü haricinde çok kötü...geçen sene aldım bir gün giydim ve hemen sattım...eski ilanlarıma bakabilirsin...sadece görüntü...RnB hiphop cliplerinde herkesin ayağında diye yayıldı reklam oldu herkes giyiyor ama hiç mi hiç rahat değil...tabi bu klasik modeli için...aynı markanın diğer modellerine bakabilirsin rahatlık arıyorsan...eurohiker - eurosprint tarzı modellerine bir bak çok rahatlar

numaranı bilmiyorum ama fiyatına göre çok kaliteli tavsiye edebileceğim bir bot dersen buyur buradan yak

http://www.zizigo.com/helly-hansen-knaster-3-bot-siyah-gunluk-10520?utm_source=go&utm_medium=aff&utm_campaign=cpa&utm_content=6430

http://www.zizigo.com/helly-hansen-the-forester-bot-siyah-gunluk-ayakkabi-10513-1?utm_campaign=cpa&utm_medium=aff&utm_source=go&utm_content=6430

https://www.markafoni.com/the-north-face-columbia-helly-hansen-bot/urun/13167117/?utm_campaign=reklamaction_aff_sls&utm_medium=aff_sls&utm_source=reklamaction_sls&utm_content=3534

https://www.markafoni.com/the-north-face-columbia-helly-hansen-bot/urun/13167027/?utm_campaign=reklamaction_aff_sls&utm_medium=aff_sls&utm_source=reklamaction_sls&utm_content=3534

Hocam bu botlarda çok tipsiz ama ya..

• Bilgisayara geçince ilk mesajı düzenleyeceğim gereksiz konuşanlara duyurulur

• Smoch kullanıcısına yanıt
    hafta sonu bende bakayım,ataşehirde

• harley davidson gibson lazım
  • rahatlık + tipsiz yada rahatsız + şekil

seçim senin
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.