Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.537
Cevap
277
Favori
619.293
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paşalı

http://urun.n11.com/trekking-ve-hiking/lumberjack-su-gecirmez-waterproof-outdoor-bot-P79773179

n11 de böyle yar :)

nasıldır sizce uzun zamandır düşeş bir bot bakıyordum uygun gibi geldi...

edit:imla

lumberjack ı ziylan grup (flo) aldıktan sonra kalitede belirgin bir düşüş var.
  • greyder ve catterpillar da çok iyidir. Cati 5 yıl kullsnfım, en sonunda su aldı, greyderde ise 3 yıldır sorun yaşamıyorum.
  • Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar decathlonlari hangi mağazada buluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

Arkadaslar decathlonlari hangi mağazada buluruz

Genelde kendi mağazalarında satış yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

valla ben babama mekap marka bir bot aldım yarı bot diyelim, içi çok rahat zaten su da geçirmiyor.
    kargo dahil 43 tl (10 tl çek kullanmıştım), kısaca şu iş ayakkabılarına botlarına bir bakın derim
    çok dayanıklı konforlu vede şık bir model bulursunuz kesinlikle. çeşit çeşit teknoloji barındırıyor bu botlar.
    ısıya dayanıklı, su geçirmez, terletmez, nefes alır, zararsız boya, metal burun, metal taban falan filan.........
    .
    .
    metro mağazalarında elime alıp incelediğimde bu botlar çok sağlam ve güzel demiştim fiyatı saçmasalak botların
    yanında gülünç kalıyordu......
    ....
    .
    ben kendime yds yada mekap bakıcam, kararımı verdim, elin oğluna 100 tlnin üzerinde para bayılmak bile büyük hata bence.

https://www.youtube.com/watch?list=UUkqISGmV4a6s7E9vx0PG1OA&v=C5gKF_QkvCo&feature=player_embedded

Mantıklı..
    Acaba hangi modeller normal hayatta giymek için daha uygun olur iş ayakkabısı konusunda bilgisi olan varsa paylaşımda bulunabilirse güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Altıpatlar

outdoor botlar çok çirkin değil mi?

Tank gibi sağlam, ama içi spor ayakkabı kadar rahat, hafif, üstelik ayaklarınızı hiç üşütmeyen rüzgar, su geçirmeyen bir bota sahip olduğunuzda açıkcası tipiyle pek ilgilenmiyorsunuz. Maden işletmelerindeki buldozerlerin tipine mi bakıyorlar sanki alırken. Botun bir amacı vardır, şekil ayakkabısı, akşam ayakkabısı değildir ki tasarımıyla çeksin. Aşırı çirkin bir model olmadığı sürece işlevine bakın. Şekil olup ertesi sene yandan yırtılan, ayağınızı buz gibi tutan, tabanı asker postalı gibi sert olan, tanesi 1,5kilo gelen botla gezip kendinize işkence ettikten sonra kaliteli bir outdoor botu kullanırsanız ben bunca sene neden beklemişim dersiniz. Türkiyede bu fiyatlarla artık outdoor botu almak varken tutup aynı paraya marka sokak botu almak saçmalık bana sorarsanız. Hatta saçmalık değil, cahillik, cühelalık..

• Arkadaşlar sağlam ve ucuz yollu (100-150 arası) siyah renk bot alıcam ama çok kalın olanlardan değil normal olsun. Bildiğiniz var mı bu tarz?
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Evet kullanıyorum, yarım boğazlı olduğundan bilek hareketinde sorun yaşamıyorum. Az da olsa pedal hissi de var. Sadece oldukça geniş ayakkabılar ama yine de genel manada ilk başta tipini görünce bunla araba sürülmez şimdi düşüncesinin aksine hiç sorun yaşamadım kış boyunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Evet kullanıyorum, yarım boğazlı olduğundan bilek hareketinde sorun yaşamıyorum. Az da olsa pedal hissi de var. Sadece oldukça geniş ayakkabılar ama yine de genel manada ilk başta tipini görünce bunla araba sürülmez şimdi düşüncesinin aksine hiç sorun yaşamadım kış boyunca.

güzel söylemişsinizde internet dışında deneyip alabileceğimiz bir yer var mı, 39-40 giyiyorum genelde denemeden almam. Bulunduğum il Hatay nerede satılıyor bu tip ürünler Keen revel önermişsiniz mesela ben daha denk gelmedim öyle bir şeye.
  • Hitlerin Bıyığı kullanıcısına yanıt
    decathlon marka değil ürünleri satan mağaza adı
    http://www.decathlon.com.tr/
  • Kışın günlük kullanıma uygun outdoor bot varsa ben ondan almak istiyorum. Mağazalarda falan bakarken dağcılık trekking falan yazdığı için kategorisinde açıkcası korkuyorum outdoor bot almaya ama alan kaymayan, üşümeyen, nefes alan tipide yamru yumru olmayan bot varsa outdoor a geçmek istiyorum.
  • Bu model hoşuma gitti. Aramızda kullanan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

güzel söylemişsinizde internet dışında deneyip alabileceğimiz bir yer var mı, 39-40 giyiyorum genelde denemeden almam. Bulunduğum il Hatay nerede satılıyor bu tip ürünler Keen revel önermişsiniz mesela ben daha denk gelmedim öyle bir şeye.

Valla ben eskişehirde yaşıyorum, sizin hatayda gidip bakabileceğiniz mağazayı ben nerden bilebilirim değil mi ama?

Denemek istiyorsanız outdoor mağazalarında bulursunuz bu tip ürünleri. Hatayda outdoor mağazası var mıdır varsa nerede vardır onu araştırmak da size kalmış. Aklınızda bulunsun spor ayakkabı mantığı var günlük ayakkabı numaranızın 1 ya da 1,5 boy büyüğünü alırsanız tam oluyor. Misal 41 giyiyorsanız 42,5 alın.

• MVP24 kullanıcısına yanıt
    İnce profilli outdoor ayakkabısı arıyorsanız merrell'lere bakabilirsiniz, muadilleirne göre daha ziyade spor ayakkabıya benzer yapıda olurlar. Ancak tam kışlık outdoor botlarının kalın yapılı olması normaldir içinde 200-400gram arası izolasyon malzemesi bulundururlar ki -25 gibi derecelere kadar sıcak tutsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Bu model hoşuma gitti. Aramızda kullanan varmı?
    http://www.koraysporkosu.com/reebok-kosu-ayakkabi-one-gtx-lite-m40902

Hocam o para verilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: gsserhat

quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Bu model hoşuma gitti. Aramızda kullanan varmı?
    http://www.koraysporkosu.com/reebok-kosu-ayakkabi-one-gtx-lite-m40902

Hocam o para verilmez.

Doğru söylüyorsun o para verilmez fakat ondan da düşük fiyatlı kışın giyebileceğim ve hafif bir ayakkabı bulamadım. 2 haftadır bakınıyorum mağazalarda. 500'ler 600'ler uçuşuyor. Yinede en uygunu giyip denediğim hoşuma giden bu var.

• Hevesinizi kirmak gibi olmasin ama. Reebok un goretex bir modelini kullandim gecen sene. Kisi atlatti sonra perte cikti. Kasimda aldim martta Çöp tenekesinin yanina biraktim gitti. İki tekindede en az 3-4 yirtik ve acilma oldu.

Ama ekstra belirtmem gerek 1 kez yanlislikla (yanlis ayakkabi) annem tarafindan camasir makinasini atildi 😁. O yuzden tamamen bundanda kaynaklanmis olabilir. Spxshop a ve markafoniden mammutun ayakkabilarina bi bakin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsserhat -- 11 Ekim 2015; 14:47:28 >
  • bu güm optimumda birkaç mağaza baktım,cat marka 300-350 scoter 150-200 arası güzel botlar vardı.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.