Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.549
Cevap
279
Favori
620.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: extremely

ozaman Helly hansen dene

http://www.zizigo.com/h...gn=cpa&utm_content=6430

http://www.zizigo.com/h...rce=go&utm_content=6430

knaster modeli su geçirmez

Eyvallah hocam tavsiye icin cok sagol inceleyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.outdoorhaber.com/chiruca-anso-goretex-trekking-botu-incelemesi-editorun-secimi/

geçen sene bu ay harley davidson botlarımı satıp bu ürünü almıştım.
    iyi ki de almışım çok memnunum. istanbulda oturuyorum kışın konforlu bir şekilde geçiyor bu botlarla...

outdoor botlar tercih sebebi olmalı, teknik özellikleri incelenip alınabilir. ancak fiyatlar uçmuş.
    300-400-500 ler havada uçuşuyor anasını satayım.

outdoor botlar için de diğer ürünlerde olduğu gibi decathlon diyeceğim.
    ucuz ve ihtiyacınıza göre botları burada bulacağınıza eminim...

• 7
    misal bu ürün... pek estettik değil ama yolda bırakmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

Ayakkabıcıyım istediğiniz soru ve markayı sorabilirsiniz.

Cat botlarım var ayaklarımı üşütmüyor ama ağırlar bazen koşmam gerekince yeterince hızlı koşamıyorum tnf çok övüyorlar alsam pişman olur muyum daha hafiftir muhtemelen ama ayaklarımı üşütür mü çok üşümemek öncelik benim için ama tnf hız ve üşümemeyi bir arada garanti edecekse alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

7
    misal bu ürün... pek estettik değil ama yolda bırakmaz...

denediniz mi bu ürünü hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

Ayakkabıcıyım istediğiniz soru ve markayı sorabilirsiniz.

Hocam grisport nasıl marka? Diğer outdoorculara göre fiyatları daha düşük. Gritex diye kendi teknolojilerini kullanıyorlar.
  • benden size incliner;
    1.kışlık bot ile kar boyu ayrıdır. goretex astarlı su geçirmez bir bot karda su alabilir/ alır.
    2.vibram taban çok serttir, sağlamlık esastır, rahatlık geri plandadır, rahatlık arayan kauçuk tabana baksın. (örneğin salomon un alt modelleri vibram iken gtx kodlu modellerinde kauçuk tabanlar görürüz.
    3.nortface in mont ve polarları efsanedir ancak ayakkabıları da güzel, hem şehirli duruyor hem de profesyonel, üzmeyecek ürünler.

kışlık outdoor alışverişi yapacaklar kadıköydeki k2 outdoor a bakabilirler, ben tüm alışverişlerimi oradan yapıyorum...

• Arkadaşlar ben özel ders veriyorum, dolayısı ile haftada pek çok eve girip çıkıyorum. Koku yapmayacak ve kış boyu idare edecek bir bota ihtiyacım var. Harleylerim var, şu an idare ediyor. Deri ağırlıklı olduğu için koku problemi de pek olmuyor. Outdoor tarzı olanlar spor ayakkabı gibi olduğu için koku yapar diye uzak duruyorum, siz ne önerirsiniz?

• Selamlar,

Ekimin son ve kasım'ın ilk haftası son derece yağmurlu şehirlerde gün boyu yürüyüş yapıyor olacağım. Fiyatı aşırı uçuk olmayan ve şehir içi yürüyüşe uygun su geçirmez bot öneriniz var mı?
  • Wolverine bot almıştım seneler önce, hala giyiyorum. Tavsiye ederim sıcacık tutuyor ve kolay kolay su geçirmiyor. Ağır biraz, ama gideri var.
  • LawlietRyuzaki kullanıcısına yanıt
    karlı havada veya buzda kaymamak için hangi tip-taban botları almalıyım?
  • çoğu kişi duymamıştır bu markayı ama, hanwag markası , çok kaliteli goretex ayakkabıları var, tr'de hep botları var, outdoor'ları da güzel, ağır ama
    CampSaver
    Browse Our Selection of Hanwag Footwear for Men & Women | Backpacking Boots, Hiking Shoes & Casual Wear for Less — 70 products / 942 models
    http://www.campsaver.com/brand/hanwag?gclid=CPiIo67KvMgCFQsTGwodl28M4w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 12 Ekim 2015; 13:01:17 >

• Bana da takım elbise altına giymelik bot lazım, bana kalsa columbialarımla dağ taş giderim ama öğrencilik dönemleri bitti, klasik bir şeyler gerekli önerisi olan var mı?

• LawlietRyuzaki kullanıcısına yanıt
    Kauçuk tabanlı yarım kışlık ne önerirsiniz uygun fiyatlı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Highland Creek Bot sağlam gözüküyor deneyen kullanan varmı arkadaşlar 79 TL gayet uygun fiyatı şekli şemalide iyi

• Dockers deri bot aldım ancak ön kısımları kırılıyor nedeni nedir acaba kırılmaması için şu çizgi çizgi olan yerleri Nasıl çözebiliriz sağ ayağımdaki daha çok kırılmış durumda
    urun.n11.com
    2019 Erkek Bot Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/erkek-bot/kahve-dockers-erkek-bot-5322-219430-P79934303

• lanet olsun o timberland botlara.. bir dönem o süet hardal rengi timberland modası bi çıktı
    eyvah eyvah.. benimde var timberland botlarım.. ama süet değil aslada süet ayakkabı ve bot
    almam süet pişmanlıktır yazlıktır modadır görüntüdür benim için.. çabuk kirlenir ve dayanıksızdır..
    çok az kullanılmış koyu kahverengi 250 ye aldığım botlarımı bile satıyorum.. nefret ediyorum artık..
  • RequiemForAsaw R kullanıcısına yanıt
    bütün ayakkabılarda kırılma olur ayak ucuna bastığın anda..
    düz taban ördek gibi yürüyemeyiz ki..
  • Islak zeminde kaymamak için anladığım kadarıyla vebram taban olmaması gerekiyor. Diğer türlü kauçuk taban ayakkabılarda fiyatları yüksek oluyor.

• Sentetik taban ne oluyo iyi mi kötü mü ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.