Şimdi Ara

[BOT FIRSATLARI 2024-2025] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.558
Cevap
279
Favori
620.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cat fiyatları çok yüksek 300 TL diyorlar... Nereden ucuza bulabiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Cat fiyatları çok yüksek 300 TL diyorlar... Nereden ucuza bulabiliriz ?

konumu takip ederseniz haftaya elimizde birçok model olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

lanet olsun o timberland botlara.. bir dönem o süet hardal rengi timberland modası bi çıktı
    eyvah eyvah.. benimde var timberland botlarım.. ama süet değil aslada süet ayakkabı ve bot
    almam süet pişmanlıktır yazlıktır modadır görüntüdür benim için.. çabuk kirlenir ve dayanıksızdır..
    çok az kullanılmış koyu kahverengi 250 ye aldığım botlarımı bile satıyorum.. nefret ediyorum artık..

+1 kesinlikle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celikyusuf

quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Cat fiyatları çok yüksek 300 TL diyorlar... Nereden ucuza bulabiliriz ?

konumu takip ederseniz haftaya elimizde birçok model olacak

Orjinal mı peki ? Yoksa şu kadiköy'de satılan replika ürünler gibi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Arkadaşlar önceki sayfalarda bir sürü link paylaşmıştım gözünüzden kaçtı heralde. Ucuz mal olarak önce scooter, sonra da lafuma ve quachua bakın demiştim. İyi bir şey istiyorsanız hi tec, salomon, tnf, merrell, keen falan bakın. Daha üstü markalardan alacak adamın bu konuyla işi olmaz zaten. O zaman gezenbilir forumunda takılacaksınız.

Greyderin outdoor botlarımi yoksa scooter mi dersiniz?
    Greyder 50-60 tl daha pahalı. İndirim çeki nedeniyle sadece n11 den alacağım. Sizce hangisi daha iyi olur veya n11 de olan 200 +- bot tavsiyeniz olur mu?

Greyder outdoor tecrübesi olan bir marka değil. Ayakkabıları güzel ve kaliteli ama dayanıksız, dolayısıyla botundan da medet ummayın ve son zamanlarda fazla pahalandı. Scooter alın, ama o fiyata indirime girmiş lafumalar ve quechua bulursanız onları tercih etmeniz daha mantıklı olur.

gerçekten de öyle hocam. ilk alındığında harika duruyor botları ama 5-6 ayda.. nasıl desem yani yırtılmıyor parçalanmıyor ama salıyor sanki kendini.

3 yıl önce 200 e aldığım botlar var, hala acırım verdiğim paraya..

bu arada link atalım arkadaşlar ya :)

• MVP24 kullanıcısına yanıt
    Tarzına bağlı ister giyer ister giymezsin.Diğer soruların için :bknz. google.
  • ŞEKLİNE ÖNEM VERMEM taş gibi bot isterim diyenler YDS nin polis botlarına bakabilir. yıllarca kullanılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Arkadaşlar önceki sayfalarda bir sürü link paylaşmıştım gözünüzden kaçtı heralde. Ucuz mal olarak önce scooter, sonra da lafuma ve quachua bakın demiştim. İyi bir şey istiyorsanız hi tec, salomon, tnf, merrell, keen falan bakın. Daha üstü markalardan alacak adamın bu konuyla işi olmaz zaten. O zaman gezenbilir forumunda takılacaksınız.

Greyderin outdoor botlarımi yoksa scooter mi dersiniz?
    Greyder 50-60 tl daha pahalı. İndirim çeki nedeniyle sadece n11 den alacağım. Sizce hangisi daha iyi olur veya n11 de olan 200 +- bot tavsiyeniz olur mu?

Greyder outdoor tecrübesi olan bir marka değil. Ayakkabıları güzel ve kaliteli ama dayanıksız, dolayısıyla botundan da medet ummayın ve son zamanlarda fazla pahalandı. Scooter alın, ama o fiyata indirime girmiş lafumalar ve quechua bulursanız onları tercih etmeniz daha mantıklı olur.

gerçekten de öyle hocam. ilk alındığında harika duruyor botları ama 5-6 ayda.. nasıl desem yani yırtılmıyor parçalanmıyor ama salıyor sanki kendini.

3 yıl önce 200 e aldığım botlar var, hala acırım verdiğim paraya..

bu arada link atalım arkadaşlar ya :)

Geçen yıl 150 TL'ye Greyder outdoor bot aldım şu kısa olanlardan. Su geçirmiyor, sıcak tutuyor, günlük kullanıma da gidiyor. Şahsen tavsiye ederim.

• Amerika dan getirttiğim Timberland 7630a botum ayağıma bi numara küçük geldi 44,5 No / 10,5 us. Normalde 44 giyiyorum ama bu bot 43 giyenler için iyi olur gibi geliyor. Botu satsam mı yoksa kalıba mı sokup büyütsem bilemedim tavsiyeniz ne olur? Genelde engebeli arazide kullanacağım büyütme işi sıkıntı yapar mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: getbusy06

Amerika dan getirttiğim Timberland 7630a botum ayağıma bi numara küçük geldi 44,5 No / 10,5 us. Normalde 44 giyiyorum ama bu bot 43 giyenler için iyi olur gibi geliyor. Botu satsam mı yoksa kalıba mı sokup büyütsem bilemedim tavsiyeniz ne olur? Genelde engebeli arazide kullanacağım büyütme işi sıkıntı yapar mı??

Bot boydan olmuyorsa kalıp işe yaramaz ama yanlardan olmuyorsa açma yapabilir.
  • Merhaba arkadaşlar 45 numara bota ihtiyacı olan varsa sıfır elimde 1 tane mevcut. ARzu eden pm den ulaşabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_110757345/f_//tm.htm#110757345
  • Tum sayfaları okudum kumaş altına giyilebilecek dockers haric bi bot önerisi gelmemiş... ilgili bilgili arkadaşlar bi yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbvdk

Tum sayfaları okudum kumaş altına giyilebilecek dockers haric bi bot önerisi gelmemiş... ilgili bilgili arkadaşlar bi yardım edin

Su geçirmez özelliği arıyorsanız başka alternatif bulamadım hocam. Dockers bile kaba duruyor. Şöyle kibar, kumaş altına giyilecek, bir de ayağı sıcak tutacak pek alternatif yok gibi.

• Farketmez hocam dairede rahat giyebilecegim sağlam bi ayakkabı tavsiyesi istiyorum bot köşesi diye yazayım dedim tavsiye gelmedi kış yaz farketmez hangi markalar sağlamdır genel anlamda bi değerlendirme yaparsanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: MVP24

Outdoor bot günlük giyilir mi tarzı sorum vardı ama kimse dönmedi? Goretex, vibram falan nedir bu terimler?

dostum outdoor botlar adı üstünde şehir dışı kullanım için tasarlanan su geçirmez, nefes alan, tabanı, astarı vs. ile belli bir aktivite için tasarlanmış ayakkabılardır (tırmanış, yürüyüş gibi) bu faaliyetler için haliyle sağlamlık ve kullanışlılık önemli bu sebeple ayakkabılar biraz kaba görünümlü ve estetikten uzak oluyor. yani kimileri için bedava verseler giymem denilecek tarzda ayakkabılar oluyor.

bu aralar en kötüsü 500den başlıyor jack wolfskin, the north face, merrell gibi markalar bu sporun adidas-nike-puma'sı gibiler. scarpa, millet, asolo, bestard, salewa, dolomite gibi markalar ise fiyat olarak uçuk günlük kullanımdan ziyade daha profesyonellerin tercih ettiği markalar, 2-3 sene giyersin ayakkabı eskimez sen sıkılırsın atmaya kıyamazsın. yazın 40 derece sıcaklıkta yün çorapla bile giysen terletmez koku yapmaz (abartmıyorum) hortumla su tutsan 1 gram su geçirmez (tabi 1-2 sene sonra bu özellik azalıyor)

goretex, vibram, waterprof gibi ifadeler ise birer teknolojidir ve marka değeri vardır. goretex nefes alabilen gözenekli membran astarlara deniyor, vibram ise bu ayakkabıların yüzde 95'inin tercih ettiği taban üreticisi, waterprof ise su geçirmez anlamında çoğu ayakkabıda var fakat bu özellik geçici oluyor genelde sprey ile yenilemek gerekiyor. benim bildiklerim bu kadar.

• Arkadaşlar bende cat docker vs almak yerine outdoor bot almaya karar verdim ancak bütcem sınırlı. aşagıdaki ürün hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Alınabilir bir ürün mü
    sizde, 6 aylık garantisi varmış,

• balistik402 kullanıcısına yanıt
    Bunu alacağınıza decathlona bakın derim

• Kangaroos aldim. Scooter icin karar vermistim ama bu bot, hem daha hafif, hem de ayagi daha iyi sarip destekliyor.

Yalniz kalibi biraz kucuk. 44 giyerim normalde, bu markada 45e ciktim.

5 yildir cat kullaniyordum. Bu kis gorecegiz bakalim nasilmis bu botlar...

Hepsiburada da 99 tlye dusmus bir modeli var

www.hepsiburada.com
    Kangaroos Fiyatları ve Modelleri - Hepsiburada
    http://www.hepsiburada.com/ara?q=kangaroos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 19 Ekim 2015; 7:52:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.greyder.com/00674-günlük-erkek-bot-olive

Şu bot çok hoşuma gitti var mı daha ucuzuna rast gelen birileri....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Kangaroos aldim. Scooter icin karar vermistim ama bu bot, hem daha hafif, hem de ayagi daha iyi sarip destekliyor.

Yalniz kalibi biraz kucuk. 44 giyerim normalde, bu markada 45e ciktim.

5 yildir cat kullaniyordum. Bu kis gorecegiz bakalim nasilmis bu botlar...

Hepsiburada da 99 tlye dusmus bir modeli var

www.hepsiburada.com
    Kangaroos Fiyatları ve Modelleri - Hepsiburada
    http://www.hepsiburada.com/ara?q=kangaroos

Bu marka botu hb'den almıştım 1 ayda altı açılıp su almaya başladı 1-2 sene oluyor almıştım.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.