Şimdi Ara

Bot Koridor Şampiyon Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben arkadaşım ile birlikte sürekli bot pre oynuyoruz ve arkadaşım sürekli jinx oynuyor başka adc şampiyona eli pek yatkın değil. Ben ise genelde karşı takımın seçimine göre support alıyorum öyle tek bir şampiyonda takılı kalmıyorum. Ama en çok puana sahip olduğum support blitz. Böyle böyle arkadaşım ile gold 3 e kadar yükseldik.
    Sanki jinx karakteri biraz oyun başlarında pasif kalıyor gibi ya sorun benden kaynaklanıyor yada jinx yanına aldığım supporttan dolayı da olabilir. Arkadaşım oyun başlarında bir iki kill aldığı zaman oyunu kontrol etmeye başlıyoruz botta ondan yana sıkıntı yok. Bana kalırsa jinx herosunu istemiyorum yanımda ama arkadaşım onu oynadığı için yapacak birşey yok deyip ona destek oluyorum.

Jinx ile uyumlu support var mı ? Varsa hangileri jinx ile aynı lane de oynarken nasıl davranmalıyım bir support olarak. Oyuna başlayalı bir sene olmustur hemen hemen. Sizden tavsiye bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo Wakabayaşi -- 3 Haziran 2019; 15:4:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Korumacı herolar lulu, janna gibi yada disable herolar iyi olabilir alistar, leona vs.

• Archer the Archer A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabın için. Bir denemekte fayda var.

• Peel çar al oyun sonu bufflarsın taşır. Jinx hypercarry'dir lane'de ormancı falan gelmeden çok bir şey yapamaz.

• Aynen hocam dediğim gibi pek etkili değil gibi jinx. jungle veya mid etkili bir şekilde gelip bota katkı sağladığı zaman üstünlük sağlayabiliyoruz. Ama genelde bu böyle olmuyor malum Gümüş - Gold arası eloda oynuyoruz ve genelde tek başımıza birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Cevap icin teşekkür ederim

• Gece 3 oyun Jinx - Rakan oynadık botta ve 2 zafer, bir bozgun ile kapattık dereceliyi

Rakan oynadığım zaman hem tf lerde hemde botta etkili olduğumu fark ettim. Hem takimima sağladığım kalkan, karşı rakibi w skili ile yakalamam ve ayrıca ultisi ile rakibi kısa süreli etkisiz hale getirmem rakan karakterini sevdiren sebeplerden oldu. Bir kaç hafta rakan deneyeceğim arada istisna olarak karma deneyeceğim karma da hoşuma gitmeye başladı biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.