Şimdi Ara

Bot kullananlar dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bot kullanıyordum gece bırakmıştım sabah kalktım ban yemişim bot kullananlar şimdi bıraksın sizde ban yemeyin.

not: bot kullandığımı kimse bilmiyordu yani oyunda ben bot kullanıyorum falan demedim.

• Iyi olmus hak etmissin hic darilma 1 ay sonra acilir hesabin

Insanlar emek verirken k bakma ama emek hhirsizligi yapanlar bu oyunun icine etti sirf cikan son 3 guncelleme bunun nasil onunu kesecegiz diye diger kjllanicilarada eziyet etmekle gecti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi botu kullanıyordunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modlu oyun kullanmadıkça botu tespit etmesi pek mümkün değil özellikle akıllı saldırı ile yapıyorsanız. dün bütün gün açıktı bende yine henüz bir sıkıntı yaşamadım. muhtemelen şikayet edilmişsiniz incelenmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucidDream

modlu oyun kullanmadıkça botu tespit etmesi pek mümkün değil özellikle akıllı saldırı ile yapıyorsanız. dün bütün gün açıktı bende yine henüz bir sıkıntı yaşamadım. muhtemelen şikayet edilmişsiniz incelenmişler.

hocam hangi botu kullanıyorsunuz ?
    edit ; bir de yeni başladım da tam anlamıyorum, modlu oyun nedir ? :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalman133 -- 18 Ocak 2016; 10:15:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Bot kullanıyordum gece bırakmıştım sabah kalktım ban yemişim bot kullananlar şimdi bıraksın sizde ban yemeyin.

not: bot kullandığımı kimse bilmiyordu yani oyunda ben bot kullanıyorum falan demedim.

siz hangi botu kullanıyordunuz ? bir de yukarda arkadaşın dediği gib "modlu" mu oynuyordunuz ? ne demek bilmiyorum ama :D
  • cocbot kullanıyorum ben.
    modlu oyun dediğim gizli tuzakları, teslaları falan gösteren modlar oluyor.
    siz görmemeniz gereken tuzaklardan kaçarsanız anlaşılıyor yani mod kullandığınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erkek Bot Tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.