Şimdi Ara

Bot tavsiyesi ( cat mi timberland mı )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sıralar kendime bi bot alıcam ama tam karar veremedim bide size sorayım dedim.
    Mobilde olduğum için ss veremiyorum ama şu sarı botlar çok hoşuma gidiyor, cat ve timberland en iyi marka sanırım. İnternetten 210 liraya orjinal sarı timberland mı alsam, yoksa mağazadan 200 liraya cat mi alsam bilemedim. İkisi arasındaki kalite farkını bilmiyorum ve hangisi rahattır onuda bilmiyorum. Geçen gün timberlandi denedim içi baya sertti, ama giydikçe rahatlaşır heralde.

Ayrıca sarı renk iyi değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 210 liraya timberland ilginç, deriden veya timberland mağazalarından başka yerden alınmaz bu bot bence.

• timberlandi 210 a bulsam hemen alırdım 1 ay önce çok araştırdım ama yok. Piyasada çakması çok türedi kış geleli. Güvenilir siteden veya mağazadan almazsan uzak dur bence timberland dan. Yakındaki bir mağazadan cat da alabilirsin. O da üzmez seni ancak timberland daha güzel bence
  • Bambide falan var kafan rahat etsin istiyorsan oralardan bak. Cat ben geçen sene aldım sapasağlam hala kullanıyorum.
  • ben olsam harley bakardım.sarı botlar herkeste var arkadaş farklı olun biraz derim..
  • Şekil yapayım derdinde değilsen,bot dediğin Cat dir
  • ilkokul 8 de timberland bot aldim su an 22 yasindayim ayakkabi kaydi falan ama hala giyiyorum siritmiyor gecen sene de cat aldim o da iyidir onu da giyiyorum gayet kaliteli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GREYDER Mİ CAT Mİ?
    8 yıl önce açıldı
    Cat veya Timberland bot alıcam
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de 2003'te alınma harley var hala giyiyorum ve taş gibi , hiç bir yerinde zarar yok ayakkabının. Timberland'te güzelde onun boku çıktı herkesin ayağında olan şeyleri giymek hoş olmuyor.
  • Harley

• 5 yıldır cat giyiyorum ve çok memnunum. Harley almaya kalkma sakın kar yağdımı yerde bulursun kendini.

• 2005 senesinde harley almistim goren herkes yeni mi diye soruyor

• Cat botumun 4 ya da 5. senesi hic sorunum yok. Sen timber kullananlara sor bence

• 210 liraya Timberland ancak imitasyon olur.
  • timberland amerikada falan 100 dolar gibi bi fiyata satılıyo, yani o kdr da zor değil 210 a bulmak, zaten kapıda ödeme seçeneği varmış, bana cazip geldi.
    Catte gayet güzel bi ayakkabı, ikisi arasında kaldım işte, timberlanda biraz daha bakayım, olmadı gidip cat alıcam sanırım

• Türkiyeden timberland alınmaz boşuna yapmayın paranıza yazık kuzenim minesotadan geldi babam ve bana getirdi timberland tanesi 43 dolar siz düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

ilkokul 8 de timberland bot aldim su an 22 yasindayim ayakkabi kaydi falan ama hala giyiyorum siritmiyor gecen sene de cat aldim o da iyidir onu da giyiyorum gayet kaliteli

ilkokul 8 deki ayakkabı numaranla 22 yaşında ki ayakkabı numaran aynı mı
  • Lise 1'de Timberland aldım, 4 kış dolu dolu giydim, botta ne açılma ne renk atması vs olmadı. Sadece sık kullanımdan deformasyon ve birkaç çizik oldu. O da normaldir, Kasım ayında giymeye başlayıp Mart'ın sonunda çıkarıyordum. 2 sene önce kışın ayağıma olmadığı için yenisini almak zorunda kaldım. Yeni aldığım botta da herhangi bir açılma, şekil kayması, yırtılma vs. olmadı.

Ek olarak ayağı çok sıcak tutar. Kalıpları benim Dockers, Cat, Camel Active, Greyder gibi botlardan daha çok hoşuma gider. Renk seçenekleri daha çeşitlidir. Modelleri kendine özgüdür.

O yüzden Timberland'in parasının hakkını verdiğini düşünüyorum. Şuana kadar hiçbir sorununu görmedim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4JM3R

quote:

Orijinalden alıntı: injection

ilkokul 8 de timberland bot aldim su an 22 yasindayim ayakkabi kaydi falan ama hala giyiyorum siritmiyor gecen sene de cat aldim o da iyidir onu da giyiyorum gayet kaliteli

ilkokul 8 deki ayakkabı numaranla 22 yaşında ki ayakkabı numaran aynı mı

yeap büyük almıştım seneye de giyerim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 8 Ocak 2013; 14:31:16 >

• Camel aldım da, denerken ne cat kaldı ne timberland Marmara Forumdaki Camel mağazasında 160 liraya kadar iniyor, ben aceleye getirdiğim için biraz fazla verdim ama yine de memnunum, müthiş bir bot
  • timberland karı kız ayakkabısı diğerini seç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.