Şimdi Ara

Cat veya Timberland bot alıcam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bot alıcam ve aklımda 2 marka var, cat veya timberland. Cat almayı düşünüyorum fakat Cat ve Harley Davidson'ı yeşil üretiyormuş yani Türkiye üretimi ve bunlar yurt dışında üretilenler gibi kaliteli değilmiş sanırım, var mı bilgisi olan eğer Türkiye'de üretilenler kaliteli değil derseniz Timberland alıcam.

• 6.sinifta babam yurtdisindan cat almisti. Universite 3 e kadar giydim. Hala daha duruyor heralde.
    Uni 3 te markafoni veya trendolun birinden bir daha cat aldim.
    Bende duymustum cat artik turkiyede uretiliyor diye, aldigim urun hindistan uretim cikti. Hala daha saglam oda. Araba yikama makinasi varya basincli su sikan, onunla ustunu yikadim 5 cm uzakliktan su almadi icine dedim helal olsun. Babam tipini pek sevmiyordu ama her turlu goturuyor.
    Demem o dur ki, ithal olduguna eminsen cat al derim. Ama o klasik sari bagciklilar turkiye uretim diye biliyorum.

Eski botum buydu.

Yenisi bu.

Ozet: Turkiye uretimler hakkinda bir fikrim yok, banada eskisi gibi degil dediler, o yuzden bilmiyorum kardesim, ama ithal denk gelirse al. 2 tane aldim ikiside yillardir tas gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklımda klasik sarı renkli olan var, cat ve timberland'in bu tarz botu var, timberland zaten tr'de üretimi olmadığı için aklımda soru işareti yok fakat cat'lerdeki sarı renkli olanların sadece Türkiye üretimi olduğuna emin misin? Almak istediğim bot:

veya cat olan:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 9 Ekim 2015; 16:38:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beistrich

Aklımda klasik sarı renkli olan var, cat ve timberland'in bu tarz botu var, timberland zaten tr'de üretimi olmadığı için aklımda soru işareti yok fakat cat'lerdeki sarı renkli olanların sadece Türkiye üretimi olduğuna emin misin? Almak istediğim bot:

veya cat olan:

Aynen bunlar tr diye biliyorum AMA Emin degilim haci,
    Sanirim internetten alacaksin
    Yok mu bi avm oraya gidip baksan, nerenin uretimi oldugunu botun icinden kendin ogren garanti olsun. hemde dene numarasindna emin ol.
    Yada hic riske girme bas timbayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Timberland 6 inc Erkek Bot
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.