Şimdi Ara

Timberland Bot Giyenler Buraya Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
27.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurtdışından Timberland bot siparişi verdim bu botların kalıpları nasıldır ? ben 42 giyiyorum timberland botların kalıplarının yarım numara büyük olduğu söyleniyor doğru mudur ? Ona göre 41.5 siparişi vereceğim acil cevap lütfen zamanım yok. ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Timberland Bot Giyenler Buraya Acil

Timberland Bot Numaranızı Nasıl Bulursunuz?

Timberland botlarınızın numarasını belirlemek için şu adımları izleyin:

• Ayakkabının Dilini Kontrol Edin: Ayakkabının dilinin içine veya altına bakın. Numara genellikle burada basılıdır.
    • Tabanlığa Bakın: Ayakkabının tabanlığını çıkarın. Numara bazen tabanlığın altına basılıdır.
    • Numara Tablosunu Kullanın: Timberland'in resmi web sitesinde veya perakende mağazalarında bir numara tablosu bulabilirsiniz. Ayak uzunluğunuzu ölçün ve tabloyu kullanarak karşılık gelen numarayı bulun.

Timberland Bot Kalıpları Nasıl Olmalıdır?

Timberland bot kalıpları, rahat ve destekleyici olmalıdır. İşte dikkat etmeniz gereken bazı özellikler:

• Kalıp Genişliği: Ayakkabının parmak ucu bölgesinin ne kadar geniş olduğunu ifade eder. Geniş ayaklarınız varsa geniş bir kalıp tercih etmelisiniz.
    • Kalıp Uzunluğu: Ayakkabının topuktan ayak ucuna kadar olan uzunluğunu ifade eder. Doğru kalıp uzunluğu, ayaklarınızın rahatça oturmasını sağlar.
    • Kalıp Yüksekliği: Ayakkabının tabanının yüksekliğini ifade eder. Daha yüksek bir kalıp ayaklarınızı daha fazla desteklerken, daha alçak bir kalıp daha esneklik sağlar.

İpuçları:

• Botları satın almadan önce mutlaka deneyin.
    • Kalın çoraplar giyerek botları deneyin.
    • Botların ayaklarınızda rahat ve destekleyici olduğundan emin olun.
    • Botların numara tablosuna göre numaranıza uygun olduğundan emin olun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Evet kalıpları büyük oluyo.Bende yurt dışından almıştım başka tabanlık takarak kullanıyorum.
  • yarım numarayla bir numara arasında büyük olabilir bende netten almıştım biraz büyük geldi
  • Ohh yüreğime su serptiniz sağ olun arkadaşlar. Ben 43 siparişi vermiştim şimdi değiştirip 41.5 yaptım kalıbı büyük olduğu için benim giydiğim numara 42 ye tekabül ediyor.
  • Normalde 46 giyerim.Timberland de 45 tam oldu ama 45,5 daha rahat oldu o yüzden 45,5 aldım.
  • AKLIMA NEDENSE BAŞLIGI OKUYUNCA BU ŞARKI GELDİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Neymar Jr.

AKLIMA NEDENSE BAŞLIGI OKUYUNCA BU ŞARKI GELDİ

Konu mu şenlendirmişsin sağ ol Neymar Jr.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Timberland 6 inc Erkek Bot
    2 yıl önce açıldı
    Converse ayakkabılar rahat mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• bir numara küçük alsaydın muhtemelen o da büyük gelecek. ben de normalde 42 giyiyorum ama 42 numara timberland aldığıma pişman oldum şimdi çift havlu çorapla giyiyorum :D
  • dostum hangi siteden aldın
  • Ordaki ayak numaralari burdaki.gibi değil. Bende 42giyiyorum. Buda 9M'ye karşılık geliyor.
  • Ben eastbay dan aldım güvenilir bir site olduğu söyleniyor bakalım güvenilir mi göreceğiz? Botun fiyatı 89 dolardı 36 dolarda kargo parası aldılar.

Ayrıca us 9 42 değil 9 43 e tekabül ediyor. 42 ise 8.5..
    Ben us 8 siparişi verdim o da 41.5 numara.
  • marka fni den alıcam şimdi normalde 44 giyiyorum acaba bana kaç numara olur ?yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebay.abd

marka fni den alıcam şimdi normalde 44 giyiyorum acaba bana kaç numara olur ?yardım ederseniz sevinirim

Hemen senin yerine kapacağım 45 tl ye timberland bot var hahahaha
  • alırsın 50 numarasını bulursan :D
  • evet kalıpları büyük, normalde 46 giyiyorum, Timberland bot aldım 45 numara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 45 normal 46.5 spor giyen birisi olarak 46 timberland bot aldım. umarım geri göndermekle uğraşmayız :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hubifrit

quote:

Orijinalden alıntı: Neymar Jr.

AKLIMA NEDENSE BAŞLIGI OKUYUNCA BU ŞARKI GELDİ

Konu mu şenlendirmişsin sağ ol Neymar Jr.

• Arkadaşlar ben genelde 42 giyen biriyim ancak adidasta 43 oluyor buradaki konuyu açtıktan sonra yurtdışından tavsiyeler üzerine 41.5 aldım küçük geldi ve sattım sonra 42.5 aldım tam oldu.
    Belki timberland in ayakkabı ya da bot kalıpları farklıdır ama bana tam tersine büyük numarası tam oldu. Bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben normale 47,5 48 giyiyorum acaba klasik botta 12 numara alsam olur mu? yurtdışından getirteceğim. kalıpları büyük olur diye düşünüyorum ama bilgilendirebilirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.