greyderden dün 130 liraya bot aldım bugün giydiğimde ayağıma vurdu yara yaptı şimdi gitsem bi numara büyüğü ile değiştirirler mi ?
ona bunun onur kırıcı bişey olduğunu söyle ----------------- ayağın koku yapmıştır değiştirmezler
quote:
Orijinalden alıntı: impetuslu
ona bunun onur kırıcı bişey olduğunu söyle ----------------- ayağın koku yapmıştır değiştirmezler
quote:
Orijinalden alıntı: mayishaziran
Alıntıları Göster
peki o zaman ayağıma vurmaması için ne yapmalıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: o şahıs
pilot kalem sapla ----------- gitti o kadar paran giyeceksin artık
quote:
quote:
bari zamanla genişlesede ayağım rahat etse
quote:
quote:
quote:
bari zamanla genişlesede ayağım rahat etse
Alıntıları Göster
bir güzel temizle ayakabıyı kullanılmamış görüntüsü ver ve gidip küçük geldiğini değiştirmek istediğini söyle
quote:
Orijinalden alıntı: gespenstfahrer
bir güzel temizle ayakabıyı kullanılmamış görüntüsü ver ve gidip küçük geldiğini değiştirmek istediğini söyle
ayak kokusunun gitmesi için makinaya atması lazım ki o zaman yıpranır
quote:
Orijinalden alıntı: ibluever
Alıntıları Göster
Greyder botların ayağa alışma süreci malesef biraz kötü oluyor. en fazla bir kaç giyimden sonra alışacaktır. ama 20-30 daha verip cat alabilirsin. şu an cat kullanıyorum ve gerçekten rahat.
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Elbette ki değiştirirler; soru mu bu?
quote:
Orijinalden alıntı: Blind Guardian
Elbette ki değiştirirler; soru mu bu?
Alıntıları Göster
faturasıyla götür..bu ayağımı acıtıyor de ve değiştir
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
faturasıyla götür..bu ayağımı acıtıyor de ve değiştir
Alıntıları Göster
faturasıyla gidip değiştirmeyi deneyim inşallah sorun çıkarmazlar...
Yandan vuruyosa zamanla acilir. Yoksa iade et
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
yandan sorun yok ayakkabı küçükde değil arkada 1 parmak boşluk kalıyor ama sol ayağıma vuruyor özellikle merdiven inerken acıtıyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
yandan sorun yok ayakkabı küçükde değil arkada 1 parmak boşluk kalıyor ama sol ayağıma vuruyor özellikle merdiven inerken acıtıyor.
Alıntıları Göster
o zaman ayağını yan yatır
---------------------------------------------
mağazadakilere söylersin ayağıma vurdu, su topladı çok fena diye. Değişimini yaparlar.
ooo 2 sene öncesinin konusu.... :) değiştiler mi bari.... :)
quote:
Orijinalden alıntı: 0rmantik
ooo 2 sene öncesinin konusu.... :) değiştiler mi bari.... :)
şu anda ağır bir hort yaptım harbiden :d Benimde yeni aldıgım botlar ayağıma vuruyor ama sadece sağ bişe batıyor gibi ayakkabıcı yaparmı acaba :D :D
greyderden 2 ayakkabı aldım ikisi de ilk gün ve sonraki gün ayağıma çok kötü vurdu sonra birkaç gün giymedim o ayakkabıyı yara iyileşince bir daha vurmadı ve gayet rahatlar şu an. Tamamen alışma meselesi ki bu greyderle alakalı da değil ayakkabıların ilk gün vurması çok doğal.
quote:
Orijinalden alıntı: Pompeimuftusu
greyderden 2 ayakkabı aldım ikisi de ilk gün ve sonraki gün ayağıma çok kötü vurdu sonra birkaç gün giymedim o ayakkabıyı yara iyileşince bir daha vurmadı ve gayet rahatlar şu an. Tamamen alışma meselesi ki bu greyderle alakalı da değil ayakkabıların ilk gün vurması çok doğal.
saçlarımdan tut önce beni yerlerde sürükle canım acısın boşver benim için bu bir zevk
fantazi dünyam rengarenk bu daha hiçbir şey korkma benden sal kendini bebeğim dediğim anda vur banah