Bildirim
Bot tavsiyesi ( Hangi botu almalıyım acil içeri )
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sbot kullanıyorum ben diğerlerine nazaran daha stabil çalışıyor. Öneririm. -
alma -
Gelen cevaplara bak, çocuk musunuz arkadaş ? -
Doğru düzgün cevap vericek varsa yorum atsın. İnci sözlük zannettiniz heralde. -
Botları göremedim ama ben Timberland öneririm. 3. yılına giriyor botum hiç daha birşeyi yok. Verdiğin paranın hakkını alıyorsun.
Cat ve Docker'a da güzel diyorlar. -
Arow dan şaşma derim ben kardeş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _ultima_
Bakanlığın açıkladığı zehirli ayakkabı markası
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Docker kullaniyorum botun 2.senesi hicbi sekilde su gecirmiyor eskime yirtilma herhangi bi yerinde hasar yok tavsiye ederim.
Bence 3 ve 5 numara.
Hangisi dersen de, 3 derim.
slazenger alma ben aldım. 1 alana 1 bedavaydı. hb da altı çok kayıyor, hava almıyor.1 ay garantisi vardı.karşında sitesine girip bakacağın bir firma yok. bu civarlarda scooter al en kötü.
su geçirme konusunda bir şey dememiş ama
http://www.ydsshop.com/?urun-215-22-metis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 9 Aralık 2014; 15:01:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: -iltimas-
quote:
Orijinalden alıntı: _ultima_
Bakanlığın açıkladığı zehirli ayakkabı markası
Lütfen yanlış bilgi vererek insanları yanlış yönlendirmeyin, bakanlığın açıkladığı zehirli marka ayakkabılar ; hotiç, cat, harley davidson, sarar ve derimod
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X