Şimdi Ara

Botanikecza %15 indirim fırsatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
2.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sorun olmaz. EPOS olarak ekstrede görünüyorsa iade yatacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

quote:

Orijinalden alıntı: sfenxx

nuvo geçiyor.

nuvo kullandım fakat güvenlik smsi gelmedi. %25 iade olur mu?

3d ile odeme yapmadiginizdan guvenlik sms i gelmemistir. Siparis onay maili geldi ise siparisinizin odemesi alinmistir. Nuvonun %25 iade kampanyasi mi var bilmiyorum ama iade banka ile ilgili? kampanya dahilinde iadesi olur heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 parca ürüne ihtiyacim vardı iyi oldu.paylasim icin teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 406SP

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfenxx

nuvo geçiyor.

nuvo kullandım fakat güvenlik smsi gelmedi. %25 iade olur mu?

3d ile odeme yapmadiginizdan guvenlik sms i gelmemistir. Siparis onay maili geldi ise siparisinizin odemesi alinmistir. Nuvonun %25 iade kampanyasi mi var bilmiyorum ama iade banka ile ilgili? kampanya dahilinde iadesi olur heralde.

sipariş onay maili gelmedi ama hesaptan cekilmiş gözüküyor. sipariş sayfasında da bekleyen sipariş olarak görünüyor. garip bir durum

• quote:

sipariş onay maili gelmedi ama hesaptan cekilmiş gözüküyor. sipariş sayfasında da bekleyen sipariş olarak görünüyor. garip bir durum

Mail adresinizin doğruluğundan emin misiniz ? Genelde yanlış yazmalarda gelmez bu tarz mail. Müşteri hizmetlerine bir danışın isterseniz, baya yardımcı oluyorlar böyle durumlarda.
    Neticeyide paylaşır mısınız ? Merak ettim durumu, bilgi edinelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 406SP -- 30 Ekim 2015; 11:41:45 >
  • quote:

quote:

Mail adresinizin doğruluğundan emin misiniz ? Genelde yanlış yazmalarda gelmez bu tarz mail. Müşteri hizmetlerine bir danışın isterseniz, baya yardımcı oluyorlar böyle durumlarda.

Mail adresi dogru yandex oldugu icin olabilir diye dusundum...aramadim ama kargoya verilmis

• quote:

quote:

quote:

Mail adresi dogru yandex oldugu icin olabilir diye dusundum...aramadim ama kargoya verilmis

O zaman bir sıkıntı yoktur. bu tarz sitelerde yoğunluk olduğu zaman faturalandırma için beklemede diyebilir. Belki sizinki de o yüzden beklemede kaldı.

• 2-3 yıldır müşterisiyim. Hem fiyatları düşük hemde orjinal ürünler.
  • Kod bugünde geçerli mi?

• Firma tırt çıktı. Tam eczane mantığı. Hersey var ama hiçbir şey yok. Arayıp o yok bunu verelim diyorlar. Yoksa neden siteye koymuşsun bilader

• hakikaten hiçbişey yok..siparişimde olan dalin çamaşır deterjanı bile yok o derece yani..desitin yok..chicco bardak almıştım miniğe, o da yok tabiki..humana still çay almıştım diğerleri olmazsa bende yokum demiş.. :D yaptıkları ayıp kesinlikle...bir de kampanya yaptık diye geçiniyorlar..
  • aldığım ürünler geldi
    2 adet zma kargo bedava sınırını geçti
    76 liraya geldi

her yerde tek kargo hariç 49 :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma elinde olmayan urunleri sitesinde varmis gibi gosteriyor. Sonradan siparisi iptal ediyor. Ustelik olmadigini belirttigi urunleri sitesinden kaldirmiyor. Siparis vermeyi dusunen arkadaslara uyarimdir.

• Firmadan onlarca ürün aldım bir kere sorun yaşamadım. Bir keresinde firma elinde olmayan ürün yerine daha kalitelisini gönderdi mağdur etmemek adına. Böyle bir firmadan alış veriş yapacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.