Şimdi Ara

Botanikecza %15 indirim fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
3
Favori
2.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Protein tozu ararken biraz da olsa sıcak bir fırsata denk geldim,

botanikecza.com'da 29 Ekim gece saat 24:00'a kadar geçerli %15 hediye çeki buldum. Aldığım ürün 80 TL 'yi geçtiği için kargo da bedavaya geldi. Daha önce buradan Scholl Velvet ve Hardline protein tozu almıştım. Kargo hızlıydı, shaker eksik gelmişti onu da müşteri hizmetleri ile çözmüştüm Fırsat bana az da olsa sıcak geldi. %15 hiç yoktan iyidir. Kod :29ekim

Umarım birinin işine yarar

• teşekkürler zma alacaktım ggdan 49.90 a gelıyordu
    42.15 oldu sayenizde burdan ;)
  • McOrco kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Hocam,
    amaç paylaşmak , faydalanmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efes

Rica ederim Hocam,
    amaç paylaşmak , faydalanmak.
    Kahretsin ya 200 liralık aminoasit almıştım bugün geldi en az 30 lira zarara girdim durduk yere.
  • Diffarensiyel kullanıcısına yanıt
    Hocam açmadıysanız iade edin buradan sipariş verin 30 lira iyi para.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLO %50 İNDİRİM GÜNÜ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitkilavuz

http://www.mediprocenter.com.tr/catinfo.asp?src=zma&imageField2.x=0&imageField2.y=0

hocam burada 40 + kargo
    oradan kuponla 42 ye kargo dahil geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Orijinalden alıntı: umitkilavuz

http://www.mediprocenter.com.tr/catinfo.asp?src=zma&imageField2.x=0&imageField2.y=0

hocam burada 40 + kargo
    oradan kuponla 42 ye kargo dahil geldi

Alıntıları Göster
    1nox,2promera creatine,1tanede musclemeds beef amino aldım,çok teşekkürler

nox 109liraya geldi çok iyi fiyat

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

botanikecza.com'da 29 Ekim gece saat 24:00'a kadar geçerli %15 hediye çeki buldum. Aldığım ürün 80 TL 'yi geçtiği için kargo da bedavaya geldi. Daha önce buradan Scholl Velvet ve Hardline protein tozu almıştım. Kargo hızlıydı, shaker eksik gelmişti onu da müşteri hizmetleri ile çözmüştüm Fırsat bana az da olsa sıcak geldi. %15 hiç yoktan iyidir. Kod :29ekim

Nuvo geciyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Nuvo geciyor mu?
    şampuan alacaktım, işime yaradı teşekkürler

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel bir müşteri hizmetleri var, ben havale ile almıştım. Ararsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum, bilgim yok bu konuda.
  • Benim de kullandığım vitaminler bitmişti, %15'lik indirim ile iyi denk geldi
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    nuvo geçiyor.
  • semih055 kullanıcısına yanıt
    Promera nin faydasını gordunuz mu ben kullandım hiç bi etki alamadım.
  • hocam ben memnundum 3-4aydır bulamıyordum. bodybuilding.com'da 2012nin en iyi creatini seçilmişti.
    ama şöylede bir gerçek var her supplement her sporcuda aynı etkiyi yaratmıyor herkesin metobolizması farklı sonuçta
  • Botanikecza'da 4D Whey Phase 160 TL'ye geliyor. Toplam 1560 gr protein içeriyor ve tamami whey protein. Bodylab24 1600 gr içeriyor o da n11'de %10 çekle 165 TL'ye geliyor. Su anda bulabildigim en mantikli protein tozlari bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih055

hocam ben memnundum 3-4aydır bulamıyordum. bodybuilding.com'da 2012nin en iyi creatini seçilmişti.
    ama şöylede bir gerçek var her supplement her sporcuda aynı etkiyi yaratmıyor herkesin metobolizması farklı sonuçta
    Site üzerinden 3 adet Pharmaton Kapsül almak istediğimde TOPLAM TUTAR :94.10 TL tutuyor,molinza.com dan almak istersem indirim vs.. yok 86,70 TL tutuyor !

http://molinza.com/pharmaton-efervesan-40-mg-20-efervesan-tablet 28,90 TL

• 1 yıldan fazladır kişisel bakım vb ürünleri bu siteden alıyorum. Zaman zaman bu indirimleri yapıyorlar haber aldıkça paylaşırım burada, böyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum yeni gördüm

Şampuan deodorant diş macunu fırçayı toptan sipariş verdim bugün, kargoda ücretsiz iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfenxx

nuvo geçiyor.

nuvo kullandım fakat güvenlik smsi gelmedi. %25 iade olur mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.