Protein tozu ararken biraz da olsa sıcak bir fırsata denk geldim,
botanikecza.com'da 29 Ekim gece saat 24:00'a kadar geçerli %15 hediye çeki buldum. Aldığım ürün 80 TL 'yi geçtiği için kargo da bedavaya geldi. Daha önce buradan Scholl Velvet ve Hardline protein tozu almıştım. Kargo hızlıydı, shaker eksik gelmişti onu da müşteri hizmetleri ile çözmüştüm Fırsat bana az da olsa sıcak geldi. %15 hiç yoktan iyidir. Kod :29ekim
Umarım birinin işine yarar
teşekkürler zma alacaktım ggdan 49.90 a gelıyordu 42.15 oldu sayenizde burdan ;)
McOrco
kullanıcısına yanıt
Rica ederim Hocam, amaç paylaşmak , faydalanmak.
quote:
Orijinalden alıntı: Efes
Rica ederim Hocam, amaç paylaşmak , faydalanmak.
Kahretsin ya 200 liralık aminoasit almıştım bugün geldi en az 30 lira zarara girdim durduk yere.
botanikecza.com'da 29 Ekim gece saat 24:00'a kadar geçerli %15 hediye çeki buldum. Aldığım ürün 80 TL 'yi geçtiği için kargo da bedavaya geldi. Daha önce buradan Scholl Velvet ve Hardline protein tozu almıştım. Kargo hızlıydı, shaker eksik gelmişti onu da müşteri hizmetleri ile çözmüştüm Fırsat bana az da olsa sıcak geldi. %15 hiç yoktan iyidir. Kod :29ekim
Nuvo geciyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: aslimdayok
quote:
Orijinalden alıntı: Efes
Arkadaşlar merhaba,
Nuvo geciyor mu?
şampuan alacaktım, işime yaradı teşekkürler
aslimdayok
kullanıcısına yanıt
Hocam çok güzel bir müşteri hizmetleri var, ben havale ile almıştım. Ararsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum, bilgim yok bu konuda.
Benim de kullandığım vitaminler bitmişti, %15'lik indirim ile iyi denk geldi
aslimdayok
kullanıcısına yanıt
nuvo geçiyor.
semih055
kullanıcısına yanıt
Promera nin faydasını gordunuz mu ben kullandım hiç bi etki alamadım.
hocam ben memnundum 3-4aydır bulamıyordum. bodybuilding.com'da 2012nin en iyi creatini seçilmişti. ama şöylede bir gerçek var her supplement her sporcuda aynı etkiyi yaratmıyor herkesin metobolizması farklı sonuçta
Botanikecza'da 4D Whey Phase 160 TL'ye geliyor. Toplam 1560 gr protein içeriyor ve tamami whey protein. Bodylab24 1600 gr içeriyor o da n11'de %10 çekle 165 TL'ye geliyor. Su anda bulabildigim en mantikli protein tozlari bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: semih055
hocam ben memnundum 3-4aydır bulamıyordum. bodybuilding.com'da 2012nin en iyi creatini seçilmişti. ama şöylede bir gerçek var her supplement her sporcuda aynı etkiyi yaratmıyor herkesin metobolizması farklı sonuçta
Site üzerinden 3 adet Pharmaton Kapsül almak istediğimde TOPLAM TUTAR :94.10 TL tutuyor,molinza.com dan almak istersem indirim vs.. yok 86,70 TL tutuyor !
1 yıldan fazladır kişisel bakım vb ürünleri bu siteden alıyorum. Zaman zaman bu indirimleri yapıyorlar haber aldıkça paylaşırım burada, böyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum yeni gördüm
Şampuan deodorant diş macunu fırçayı toptan sipariş verdim bugün, kargoda ücretsiz iyi oldu
quote:
Orijinalden alıntı: sfenxx
nuvo geçiyor.
nuvo kullandım fakat güvenlik smsi gelmedi. %25 iade olur mu?