Şimdi Ara

BOTCAN--LV 70-- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bot kullanmadı diye biliyorum union içi öyle söyleniyor görmediğim için burda yorum yapamam hakkımda deil lütfen sadece görenler konuşsun dikkat ettimde bikaçkişide görmeden herkes botçu diye sallıyor burda bende alınırım alnımın teriyle kasıyorum bota vercek param olsa alırdım oda ayrı mesele ama henüz bot kullanmışlığım yok...

dediğim gibi bir kişi şu adam bot kullanıyor der arkadaşlarıda ona güveni tamdır oda çıkar kendi görmüş gibi başkalarına bu adam bott çu dur der. demek istediğimi herkes anladı deilmi bu yüzden sadece bire bir görenlerin yazması taraftarıyım mümkünse bott kasarken skilsiz kasılan ss ler varsa görmek isterim...
  • hani başka botla kasıp lvl 70 olan türk yokmu zevkli oluyo madalya vercem yaff :D
  • ahaaaa bu topik silinmemişmiydi silent hortlattın gene topiği allah iyiliğini versin. ama ben kaçıyorum sonra adımız çıkıyor.
  • YA O BU HERSEYI GECTIMDE BOTU NERDEN BULUYORSUNUZ YAAA.
  • o guildde handsome bot kullanmıyor,adamın hakkını yemeyin beyler.68 e kadar emeğiyle kastı.Guild içindede birkaç kişi dışında bot kullanan kişi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kakarikikiri

o guildde handsome bot kullanmıyor,adamın hakkını yemeyin beyler.68 e kadar emeğiyle kastı.Guild içindede birkaç kişi dışında bot kullanan kişi yok.

kullanmıyor olabilir ama lv68 e kadar adamı hiç biryerde görmedim cavede bile
    masterda botçu çıkınca insan şüpheleniyor ama kullanmadıysa emeğiylen kastıysa kendisinden özür diliyorum
  • hayır kullanmadı.1ay önce serbest oldu bot kullanımı türkler guildinde.handsome 65ti zaten o zaman.Ben bir iki kişi yüzünden neden bu kadar gidiliyor türkler guildinin üstüne anlamadım.Haksızlık etmeyelim insanlara...
  • Botla lv70 oldukdan sonra ben 70 oldum diyen adam karaktersizin daniskasidir bunu kendide bilir Bot 70 olmusdur aslinda kendisi daha lvl2 olamamisdir Ancak ben bot sayesinde biryerlere geldim şöe şöle yapdim dese ki (gururuna yediremez demez) en azından kendini ve baska insanlari kandirmamis olur ve gider pasa pasa botunu acar devam eder kasmaya ßirde taßi forum yöneticilerininde buna cok etkisi war belki bu kadar sıkı olmasalardi suan arkadaslar bülbül gibi ben bot kullandim diceklerdi suan nolur dislanilir küfredilir niye? forumda öyle ögretildigi icin. Neyse ne botterlar gördüm yapmadim diip serefi üzerine yemin edipde bot acan etmedim yapmadim diipde bot acan. o yüzden fazla takmiyorum herkez kendine ßanane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 27 Temmuz 2006; 5:56:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

her zaman online hiç cvp vermeyen bir yiğen yabancı ülkede yaşıyor bu botcan

herkese inanırımda kanuninin botsuzluğuna inanmam
    toxic aynı guildde kaç defa botlan yakaladım
    handsome aynı guildde adamın adını ancak lv68 de gördüm uzaydan indi adam resmen

tarihlere bakmadım en son ne zaman gönderilmiş mesaj ama değinmeden duramadım.
    kardeş ToxiCity ile ben oynuyorum. beni kaç kere yakaladın botla kasarken ?
    ben 2 bilemedin 3 saat botla kastım. şu crack olanla denemek için. ve benden iyi kasamadığı kesin!
    benim nasıl kastığımı herkes bilir char şu anda 68 yaklaşık 1.5 aydır aynı lvl de eğer bot kullansam 70 olmuştu. oyuna girmediğim zamanlarda bırakırdım ;) sence yanlışmı düşünüyorum ? ayrıca senin nickin ne oyunda?
    bilenler bilir bu 2. char benim diğeri kredi kartından dolayı banlandı (MİLLET GİBİ BAŞKASININ KREDİ KARTINI HACKLEYİP İTEM MALLDAN ASTRAL / IMMORTAL EKLEYIP +5 / +6 /+7 SILAH BASIP SATMADIK 100m DAN). önceki char banlandığında lvl 53, günde 7 saat kasıyodum. ToxiCity ide aynı şekilde kastım. hatta daha fazla kafeci arkadaşımla birlikte kastım. gündüz o gece ben kasıyodum.
    Bu forumda BOT MU ? BAN BAN YAZANLAR önce kendilerini bi hesaba çeksinler...
    saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: silentking

valla ben onu bunu bilmem türkler guild i diyolar masterleri kinglevent ti enson ben 45 ken 20 bilemedin 25 filandı tradelerde yardım istiyodu benden tabi oyuu bıraktıkya millet ilk 70 filan oşmuş gitmiş bundan 2 ay öncesinin başlıklarına bakın lvl 48 char satılıyodu oyunu bıraktığım günlerde filandı sp farmlı kasaları full ozamanlar ben kanuni diye birini hiç duymadım şimdilerde ise maymuncu guild i olarak tanınan türkler guildinin başı olmuş ilk guildlerinide maymun satarak aldılar ha nerde para toplıyacaklar nede olsa item mall var scool maymun dana deve derken bakın karşımıza nasıl çıkıyolar botsuz lvl 70 oldum O_o anca şaşarım botsuz sen benim olduğum zamanlarda olsaydın bile lvl 70 olamazdın imkansız istersen ticket var maymun var de gene olamazsın ben bot kullanmadım mı botu kullanan ilk türkümdür belki oyundaki çoğu türkede ben yaydım benim kullandığım zamanda 32 kullanıcısı olan bi takım forum arkadaşlarının bulduğu bi programdı şimdi ise bi dünya para kazanılan bi yer olmuş nede olsa ilk lvl 70 ben oldum diyebilmek için her şey yapabilen insanlar var ama sonuçta bu bir oyundur ben hiççç iplemem istersen 1000 ol bak ilk ben 1000 oldum has..tir banamı 1000 oldun der geçerim şimdi sen sanıyonki lvl 70 oldum oyun benden sorulur yok anam yarışamazsın sen yavurlarla oyunu yapan onlar çünkü donunu ters giydirirler haberin olmaz çekik gözlü insanlardan korkmak lazım bu devirde dünyada 7 tane olan ferrari yi kopyalıyo herifler bu oyunda havada uçar karada çakar bunu bilir bunu sölerim sen güçlü geziyom de sene aynı adam çıkar karşına tickettan alır %20 dmg % 20 def sende bakarsın beni kessede gitsem diye sen bende alırım desen nereye kadar yetişemen onlara adamlara ucuz geliyo çünkü adamlar bundan 2 ay önce ilk 70 lerini çıkardılar onların torunları 70 oldu sen anca gelip bide ilk türklerden 70 ben oldum demen anca bende bunu sağladı zuhahahahahh başka bişey yok

sana hiç bişey demiyorum. sadece oyunu nasıl oynuyosunuz diye soruyorum ?
    bide yok onu hiç görmedim yok bunu hiç görmedim. yok lvl 60 çıktı piyasaya yok lvl 90 çıktı piyasaya millet size kardeş bak bu benim charım ben burda kasıyorum yarın bigün aleyhimde konuşma diye hesapmı vericek ? insanlar kendilerini size göstermek zorunda değil... sizde görmek zorunda değilsiniz... he şayet göremiyosanız hatayı kendinizde arayın. belkide siz BOTCAN dasınızdır heh ? AFK lol

• oha lwl 70 hortlatma !
  • Ja bunlar botu nerden buluyor ??

bedava mi?
    NAsil yapiyorlar ???

Lütfen yardim ....

xD
  • Manyakz Oyundaki Adını Serverini Versene
  • bakın şimdi bi post yazıcam herkes baarcak bana ama ciddi bi şekilde yazıorum herkes ciddiye alsın

Beyler şu bot olayı nası oluo bi anlatabilecek baba yiğit warmı? pls rica etsem bi yardım en azından pm den bi yardım saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hateofblade

quote:

Orjinalden alıntı: nickyoksunu

her zaman online hiç cvp vermeyen bir yiğen yabancı ülkede yaşıyor bu botcan

herkese inanırımda kanuninin botsuzluğuna inanmam
    toxic aynı guildde kaç defa botlan yakaladım
    handsome aynı guildde adamın adını ancak lv68 de gördüm uzaydan indi adam resmen

tarihlere bakmadım en son ne zaman gönderilmiş mesaj ama değinmeden duramadım.
    kardeş ToxiCity ile ben oynuyorum. beni kaç kere yakaladın botla kasarken ?
    ben 2 bilemedin 3 saat botla kastım. şu crack olanla denemek için. ve benden iyi kasamadığı kesin!
    benim nasıl kastığımı herkes bilir char şu anda 68 yaklaşık 1.5 aydır aynı lvl de eğer bot kullansam 70 olmuştu. oyuna girmediğim zamanlarda bırakırdım ;) sence yanlışmı düşünüyorum ? ayrıca senin nickin ne oyunda?
    bilenler bilir bu 2. char benim diğeri kredi kartından dolayı banlandı (MİLLET GİBİ BAŞKASININ KREDİ KARTINI HACKLEYİP İTEM MALLDAN ASTRAL / IMMORTAL EKLEYIP +5 / +6 /+7 SILAH BASIP SATMADIK 100m DAN). önceki char banlandığında lvl 53, günde 7 saat kasıyodum. ToxiCity ide aynı şekilde kastım. hatta daha fazla kafeci arkadaşımla birlikte kastım. gündüz o gece ben kasıyodum.
    Bu forumda BOT MU ? BAN BAN YAZANLAR önce kendilerini bi hesaba çeksinler...
    saygılar

Dark_SmokE1 ile oynarken seni bot kullanırken görüyordum vede bunu yaptığınıda söyledin ne cevap vermemi bekliyorsun

şimdi tibette oynuyorum
    venicede kendi charım seagle_tr idi 1.5 aydır boş duruyor ondan ulaşamazsın oyundan bana tibet serverında ulaşabilsin

• beyler bana bot lazım bi yardım edin yaw... bi pm pls
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayserili_kral_turk

Manyakz Oyundaki Adını Serverini Versene

Abi sana PM atim bana MSN ni yolla konusalim ;-)

Insallah Bot fela buldun bana :-)
  • bu botlarin sitesini bone.strike@gmail.com adesini msn e ekleyip gonderebilecek olan war mi
  • Evet bana da lütfen

manyakz_@hotmail.com
  • walla siz böle diyonuz ama ben tibet de oynuyorum kendim bu gün 31 lv oldum sadece kendim kasmam la ama her taraf bot nereye gitdsem hangi görevi yapacak olsam bot var ya düşünebiliyon mu lvl 48 lik adamlar dolasşmaya başladı ben günde 15 saat bu oyunu oynuyom durmadan kasıyom ama yinede adamlar bizi geçiyor sizce neden ve bu bot kullananlar ban lanmıyor neden sizce neden banklanmıyolar istese joymax bu botlareı 1 saat de ama kendi sattiği için bo botları buradan para kazanıyolar o yüzden banlamıyolar bu banlananlarda beleş bot bulup kullananlar he ben bot kullanırmıyım olsa neden kullanmıyım ama bot kullanarak lvl 70 olupda ilk türk die yazmam ama bot u sadece lvl 48 lik adamlara yetişmek için kullanırım bunun başka yolu yok arkadaş banlanömıyolar paraları var botları kullanıyolar hatta onu da geçdin adamlarda para bol ticket basıyo bide bot u açiyor birakıyor oooooooooo bot 12 saat kassa 2 lvl atlıyo hemen hemen ne anladım ben bu oyundan şerefsizim can sıkıntısına oynuyom dükkanda kafayı sıyırcam ama haksızlık yaw walla.heeee bide şey sölim bot kullananlar banlanır inşallah demenize gerek yok banlanmaz onlar hiç kendi kendinizi yormayın çekik gözlüler böle parayı kırıyolar beyler ben şikayette bile bulunmayı düşündüm ama iice araştırınca şikayet bile etsem banlanmıcaklarını anladım boşu boşuna kendimizi yormaya gerek yok hiç ....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.