Şimdi Ara

Botech Cihazlar | Genel Konu | Soruları bu konuya sorunuz. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
5
Favori
81.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eurosatbase.com dan takip ediyorum.. o halde loduru yüklemek şart değil.. ???
  • @müverrih,

anladığım kadarıyla özellikle sonradan yaptığınız güncellemeler sonrasında cihazdan memnunsunuz
    ben de samsung 40c650 aldım ve en hd yayın için alternatifleri araştırıyorum

kullandığınız cihaz ile trt hd haricinde HD yayın alabiliyor musunuz? özellikle yerli ve ulusal kanal var mı?
    veya toplam kaç tane hd kanal alabiliyorusunuz?

çok soru ile sizi baymak istemiyorum ama geçen süreyi genel olarak değerlendirirseniz cihazı tavsiye ediyormusunuz, mesela resetleme sorunu veya devam eden daha başka sıkıntı var mı? sizce başka alternatifleri de araştırmalı mıyım?
  • Sn. erkanerkan evet cihazdan şimdi daha memnunum. Kendiliğinden kapanıp açılma sorunu giderildiğinden beri başka hiçbir sorun yok çok şükür. Ben pek tv izleyen kanal arayan takip eden biri olmadığım için kaç tane hd kanal var bilmiyorum.. Bir de sadece türksat uydusuna bakan tek çanağım var o nedenle de hotbird de veya diğer uydulardan hangi hd yayınlar alabiliyor bu cihaz bilemiyorum.. ama bu cihazın kanal listesinde yanlış hatırlamıyorsam 8-10 tane hd kanal var ama şifreli yani ücretli yayın olduğundan görüntü yok.. ve zaten şifreli olanların hepsini de kalabalık etmemesi için kanal listesinden silmiştim.. fiyatı bununla aynı veya çok yakın olan cihazlar varsa tabi incelemek de fayda var ama bu rakama hd cihaz hem de bu media oynatma vs özellikleri ile f/p açısından gayet güzel bir cihaz..
  • Arkadaşlar bu Emu Açma Emu Kapatma Emu Menüsü nedir neye yarar bu açarsak ne olur ne kazanırız, açmazsak ne kaybederiz? Twin Protokol nedir neye yarar?
  • cevabınız için teşekkür ederim.
  • Bu uydu alıcıyı lcd tv'ye hdmi ile bağladığımızda sd yayınlarda scart ile oluşan kalite kaybını hdmi ile yaşamayacağımızdan dolayı daha iyi görüntü elde etmiş oluruz değil mi ?
  • Scart çok eski bir veri aktarım yolu ve eski teknoloji denebilir.. Ben ikisi ile de denedim hdmı daha başarılı.. Bu arada emu açma kapama filan neye yarıyor bilen yok mu?
  • bende hdmı kablo ile 40c650 ye bağladım gayet memnunum kayıtlarıda gayet güzel son güncellemesinide yaptım herhangi bir sorun yaşamadım bir sorum olacak diğer şifreli kanalları bir şekilde açmanın hiç yolu yokmu trthd gayet güzel diğer hd kanallar için
  • Sn. ehemmena siz şifreli kanalları da izleyebiliyor musunuz? Mümkünse nasıl yaptığınızı bana da anlatabilir misiniz? Güncelleme yazılımı indirdiğim pakette update.key diye bir dosya da vardı, cihazın menüsünden key güncelleme ye girip güncelledim ama şifreli kanalların açıldığı filan yok.. beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müverrih

Sn. ehemmena siz şifreli kanalları da izleyebiliyor musunuz? Mümkünse nasıl yaptığınızı bana da anlatabilir misiniz? Güncelleme yazılımı indirdiğim pakette update.key diye bir dosya da vardı, cihazın menüsünden key güncelleme ye girip güncelledim ama şifreli kanalların açıldığı filan yok.. beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim..

bende zaten trthd yi izleyebiliyorum diğer şifreli kanalların nasıl açıldığını bilmiyorum
  • ah şunu bilip anlatacak biri çıksa...
  • Bende bu cihazdan sipariş ettim. inş. pişman olmam
  • hayırlı olsun erdinc222 güle güle kullanırsınız inşallah..
  • Bende bunu 2 hafta oldu sanırım alalı... Bu başlıktan nasıl kayıt yapabileceğimi öğrenmiş oldum.. Şuan fiyat/performans a göre çok çok iyi bir cihaz çıktı...

Server olayına girmek istemeyenlerin kaçırmaması gereken bir cihaz.
  • Cihazı iade etmeyi düsünüyorum. :( Bazı kanallarda sinyal yok diyor. kanal üzerindeyken cihazı kapatıp açınca görüntü geliyor. Benim beklentim mi yüksek yoksa bu cihazın özelliği mi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc222

Cihazı iade etmeyi düsünüyorum. :( Bazı kanallarda sinyal yok diyor. kanal üzerindeyken cihazı kapatıp açınca görüntü geliyor. Benim beklentim mi yüksek yoksa bu cihazın özelliği mi bu

Son yazılımı yüklediniz mi?
  • Hemde kaç kere. Sanırım arızalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdinc222

Hemde kaç kere. Sanırım arızalı.

Daha önce de sinyal yakalama konusunda pek başarılı olmadığını yazanlar olmuştu. Bazı receiverlar zayıf sinyallerde çuvallayabiliyor, tabii arıza da olabilir. Belki çanağa ince ayar yaparsanız sorun azalabilir ya da tamamen geçebilir.

İmkanınız varsa aynı kabloyu başka bir receivera takıp sorunlu kanalların sinyal seviyesine bakın isterseniz.
  • Kabloları kontrol ettim. Anten ayarlarıyla oynadım. Daha önce kanal aramada star kanald gibi kanallar cıkmıyordu. Şuan sorunum çözüldü gibi. Yalnız show tv kanal aramada bulunamıyor. Manuel ekleme sansımız yok mu? Cahillik başa bela.
  • Tamamdır show tv dahil tüm kanalları buldu. Şuan cihazdan cok memnunum. İyiki almışım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.