Şimdi Ara

Botech D-smart Cihaz Bozuldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 42'' lcd de iyi güzel kullanıyorduk. Sorunum tam olarak şöyle rpg çıkışta /Scart çıkışı) Üst ve altan kırmızılık yapıyor bunu en net kanal değişiminde görüyorum ama yayında da çokca oluyor. Başka recever ile denedim çok şükür tvm sağasağlam. Şimdi ben bu ürünü nereye götürcem kim gelecek kim ilgilenecek ne kadar sürecek... Ben o kadar para verdim cihazsız mı kalıcam tamir olana kadar... Cihazın yaklaşık 5 ay daha garantisi var 2 yıl dolmasına...

• botech servisine götürmeniz yeterli cihazınızı..

botech yerine arçelik beko next vestel gibi markalardan seçim yapsaydınız serviste bir adım daha önde olabilirdiniz gibi sanki..
  • O zaman botech vardı d-smart shopta aslında next alacaktım öyle oldu. Sonuçta hepsi aynı cihaz ama botech te iyidir iki tane cihazı var. Servisi kötü olacak ta değildir. Ama Ne bilim d-smartında digi gibi servis sistemi olması lazımdı...
  • Ben de Dsmart cihazi olarak Botech kullaniyorum..

Kampanya sirasinda bayide baska cihaz olmadigi icin ben de mecburen Botech cihaz almıştım.

Benim sorunum ise cihazın çok geç reaksiyon vermesi...Ses açıyorsunuz, kanal değiştiriyorsunuz.. Cihazda reaksiyon yok.. ardan 15-20 sn geçiyor.. Bir anda daha onceden bastığınız tüm işlemleri ardarda yapmaya başlıyor..

Bu durum gün içinde 3-5 defa tekrarlıyor..

Keşke botech değil de Next, vs gibi başka bir marka cihaz alsaymışım...
  • O sorun yazılımsal dostum hepsi aynı cihaz.
  • Dostum peki bu botech cihazi servisine gotursek ve yazılımını tekrar yukletsek veya guncelletsek.. sorun hallolur mu ne dersin ??
  • Olmaz tekrar güncellemek istiyorsn fişi çıkar tak ilk mavi ekranda geri geri 2485 yap aynı yazılımı yükler....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.