Şimdi Ara

Botlara Karşı Oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Botlara karşı oynamak normal oyuna göre daha az ip ve xp mi veriyor arkadaşlar ? yeni bir üyelik açıp sıfırdan başlayasım var ve en azından 20 levela kadar da normal oyun atmak istemiyorum.Sürekli botlara karşı.Sizce kaç günümü olur ?

edit:iftar vakti işte ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AllahDiyenOt -- 15 Temmuz 2013; 18:57:44 >

• botlarla oynayınca rp mi veriyor la
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForWin

Botlara karşı oynamak normal oyuna göre daha az ip ve rp mi veriyor arkadaşlar ? yeni bir üyelik açıp sıfırdan başlayasım var ve en azından 20 levela kadar da normal oyun atmak istemiyorum.Sürekli botlara karşı.Sizce kaç günümü olur ?

Öncelikle ranked normal bot hiçbirisi rp vermiyor. İp 'ye gelirsek arada çok fark olmuyor en fazla 25-30 ip
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirLethe

botlarla oynayınca rp mi veriyor la

-botlarla oynamak veriyor da, 20-30 ip falan değmez yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 15 Temmuz 2013; 18:58:11 >
  • Rp vermiyor. İp ve Exp verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirLethe

botlarla oynayınca rp mi veriyor la

İftar vaktine yaklaşınca işte şey :(
  • Anla işte xp demek istemiş evet daha az gelir 1 aydan fazla sürer gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • West'te 1 aydır normal game atmıyorum sadece first win için bot gamelerle oynuyorum. TR'de diamond olmaya çalşıyorum S4 hediyeleri için (belki challanger). TR'de işim bitince West döneceğim tekrar, champion yok TR'de. Hiç oynamadığım championlarla ranked giriyorum.
  • Az ip ve exp veriyor ama oyunu kazanıyorsun. pvp oynarsan ne olacağı belli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip takviyesiyle 360 geldi ama ss almadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0-10 arası beginner botlar
    10-20 arası intermediate botlar
    20-30 arası normal gameler daha çok ip-xp veriyor diye duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoryGamer

ip takviyesiyle 360 geldi ama ss almadım

Ben de sürekli XP boost kullanarak ilerleyeceğim.oyun bilgisi konusunda ortalama bir bilgim var.Onda da pek sıkıntım olacağını sanmıyorum ama TR'deki troller yüzünden oyundan soğuyorum.En azından botlara karşı girip level alıp 30a kadar gitmek :) Herkese verdiği bilgiler için teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.