< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BOÜN Endüstri vs ODTÜ EE vs İTÜ Ceng vs Oto Sanayi (2. sayfa)
-
-
Sebep hocam?
-
Hocam bence ya İTÜ ya Boğaziçi. ODTÜ EE zor bir bölüm hem okul hem bölüm zor. İki bölüm de sizi memnun eder.
-
Boğaziçi adı İTÜ'ye göre çok fark atıyor mu?
-
up up
-
Qs sıralamasında gayet yüksek bi seviyede
Yurtdışına çıkmak istiyormuşsun yanlış hatırlamıyorsam itü ceng mezunlarının %40ı yurtdışında çalışıyordu. Endüstri bölümü amerikada lisans değil yüksek lisans bölümüdür bizim ülkemizde 4 yıllık yapma karar verilmiş yine de yurtdışına çıkabiliyolar ama kendi işlerini yapmıyolar genelde.
Sektörde itü ismi boğaziçinden aşağıda değil hatta sağlam mühendislikte öne geçiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Microsoft Apple ve benzeri yerleri kast etmiştim hocam.
-
https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-m-yurtdisi-oranlari-apple-microsoft-calisan-sayisi-dev-rehber-guncellendi--149854588
hocam bu veriler ne kadar doğru bilmiyorum ama buradan göreceğiniz üzere İTÜ düşündüğünüz kadar kötü değil. Ha ben yazılım isteyen biriysem bu hiç umrumda bile olmazdı ama bölüm olarak emin değilseniz gerçekten zor bir seçim. 3 seçenekten de çok iyi yerlere gelen insanlar çoktur şüphesiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refine1e -- 3 Ağustos 2022; 16:44:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boun ie diğerlerine göre sanırım daha kolay ortam olarak da bir kısmı görmezden gelirsen gayet iyi
-
Hocam kendinize göre cevaplayın demedi ki Ben de endüstri seçmem ama ilgisi varsa yazılabilir yani
-
3 tane bölümden hangisi sana uygunsa ona gitmeni öneririm.
Eğer hepsi de olur diyorsan üniversitelerin özelliklerine göre tercih yap.
-
Peki hocam sağolun
-
neden hocam
-
Bu tarz karşılaştırmalar "kendine göre cevaplamaya" varıyor. Elma ile armut hangisi daha iyi sorusuna ben elma seçerdim diyorum.
Elmalar arası karşılaştırma olsa şu tarz elmalar seçmeye çalış dersin.
Tabii ki endüstri yazabilir.
Oto sanayiyi de seçenekler arasına koydum kimse önermedi
-
Hocam öyle de hangisini tercih etmeliyim denildiğine göre mantıklı bir sebep sunmak lazım. Endüstri sevmiyorum diye endüstri seçme demek mantıklı gelmiyor bana. Endüstri şöyle böyle dersin önermezsin o zaman olur ama
-
Ben "sebep yok" diye mesajımda yazmıştım zaten. Yani mantık aramanızı beklemiyordum. :|
Hocam OTO Sanayiden yazılıma kayılıyorsa neden olmasın
-
hocam yaralı bir pandanın üzerine gitmemenizi tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X