Şimdi Ara

Boun isletme mezunu ne kadar kazanir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kaynak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim baslangic 2k+yemek karti gunde 500e yakın saniirm. Hafta sonu filan yukluyorlar mi emin değilim ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    3k alanlarlar undergrad yeni mezun değildir bence, tecrubeli filandirlar. Yanilmiyosam trde maaslar asiri yükselmiyo zaten, cok iyiyse amerika subelerine filan yolluyolar

• Calisan tanidik, liseden ust donem

• rekabetten başarılı şekilde çıkan çok yüksek maaşlarla başlar dolar üzerinden en kötü 2k diye umuyorum

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam peki bu insanin hayati iskolik sekilde mi geciyor

• Su an öyle

• bos zamanlarda,tatillerde felan is mi dusunuyor yani

• O başlangıç zor biraz

• neden

• Tatili neredeyse yok ki 

• 15-20k civarıdır ortalama. Sonrası seçtiğin alana, pozisyona, yurt dışı eğitim-çalışma tecrübesi, şirketin uluslararası olması vs. değişir

haftasonu,bayram tatili vs. yok mu ?

• Bir itü mezunundan fazla kazanamaz

• Sırf adı var diye bir yerden mezun olmak sana birşey kazandırmaz.Ha seni öne alırlar ama sonrası işte sana kalıyor.

Ayrıca böylesi bir yerde baya sosyal olman lazım çevren geniş olmalı faaliyetlere katılmalısın ki iyi bir kazanım elde edesin.

Öyle şu kadar maaş alıyor bu kadar maaş geliyor diye bakmayın.Maaşınızın çok üst skalada olması için ciddi sorumluluklarınız olması lazım.Başınızı kaşıyacak zamanınız olmaz.Stres yükü ağırdır.Genellikle Türkiye'de maaş skalası bellidir.Öyle 40-50 100 bin diye uçmayın bu maaşlar hayal.Sorumluluklarınız özelinde maaşınız artar.İş yükü ve stresinizde.Türkiye'de böyle.

Zaten kişinin çevre + dil ve yurt dışında yaptı ise Türkiye'de kalmak gibi bir durumu olmaz çıkar bu kafadaki insan ülkeden.Ha yalakalık particilik ayakları varsa Türkiye'de çok eksantrik ummadığı noktalarada gelebilir.

• Bayramlari bilmiyorum da basta haftada 6 gun calisiyodu. Pozisyon arttikca gun sayisi azaluyodur herhalde, zaten cogu iyi eleman 2 yilda kendini yurt disi merkeze atabiliyor

data scientistlere de aynı parayı mı veriyor acaba? 2 bin dolar yeni mezun için büyük para. bir de ben türkiye'dekilerin dolarla maaş almasını illegal diye biliyorum, bunu nasıl çözüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 27 Ekim 2022; 17:56:7 >
  • doktorlara kafayı takan bir üye daha, şaşırmamak gerek 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.