Şimdi Ara

BOUN YBS SIRALAMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • The Prince of Dorne kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an bir üniye kayıtlıyım bildiğim kadarıyla Bilkent bir üniversitede kayıtlıyken kazananlara tam burs vermiyor.
  • sonmatbükücü S kullanıcısına yanıt
    hocam nereden duydunuz bunu?sadece bilkentte ogrenciyseniz vermiyor.o dediginizi koç yapiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabricioramirez -- 1 Ağustos 2020; 13:2:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kapsamlı burstan mı bahsediyorsunuz. yoksa tam bursu sadece bilkentten bir bölüme kayıtlıysan veya başka bir üniden mezun olduysan vermiyor. kapsamlıyı hiç bilmiyorum.

zaten boun yazın önemli olan bölümün adı değil ki yüzde 70i işletme dersi zaten. mühendislik okumuyorsunuz sonuçta hem farklı bölümlerden aynı sektörde çalışmak boun geleneği gibi bir şey oldu.

Hocam lisans mezunu ya da daha önce bilkent'e kaydolmamış olmak lazım diye biliyorum ben bir öğrenci işlerini arayıp sorarsanız daha iyi olur

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    yök atlasta yerleşme koşullarında şöyle bir madde var hocam "Bazı yükseköğretim kurumları, kendi öğrencisi veya başka üniversitenin öğrencisi olup ayrılanların veya ilişiği kesilen/ilişiğini kesenler ile bir yükseköğretim programından mezun olanların, YKS sonuçlarına göre burslu veya indirimli programlara yerleşmeleri halinde yükseköğretim kurumunun kendi mevzuatı doğrultusunda sadece ücretli veya diğer indirimli statülerde kayıt yapabilmesine izin verebilir; Üniversite, bu durumda olanların sadece ücretli veya diğer indirimli programlara kayıtlarını yapma hakkını saklı tutar."
  • o sıralamaya da yazılmaz bence boun politika filan tutar
  • bingeathome B kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam mühendis olup ekonomiyle alakalı danışmanlık şirketlerinde dahi çalışanlar var
    ben de kayıtlıyım ve yeditepe düşünüyorum, aradım sordum yok öyle bir şey dediler. isteyen yapıyor ama yapan yok. sadece mezun olursan ve ikinciyi okumaya kalkarsan hiç bir vakıf burslu okutmuyor.

bilkent, buna ek olarak bilkentin bir bölümünde okuyup kayıt sildirirsen vermiyor

edit: koç yapıyormuş arkadaşlar, en iyisi arayıp sormak. ama çoğu yapmıyor, belki tek yapan koçtur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bingeathome -- 1 Ağustos 2020; 13:8:28 >
  • melihceliktas kullanıcısına yanıt
    bakalım hocam ikisi de aklımda ama ybs bir tık ağır basıyor.
  • ut hakkında tahmini olan var mı?

• bingeathome B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam
    900lere gitmez, o civardaki öğrenci boun ybs'den daha iyi alternatifler bulur.

Ama yine de hafiften ilerleyeceğini düşünüyorum. Bence 2K gibi bir yerde kendini sabitler. Başıma bir şey gelmeyecekse şunu da söyleyebilirim belli bir süre sonra sıralaması bence gerileyecek popülerliğini yitirdiğinde ama asla eski sıralamalarını görmez.
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Bölüm işletme derslerinin bilişim ile birleştirilmiş hali. İşletmeden çok daha yararlı bir ders programı var. İşletmelerin ve diğer iibflerinin sıralaması bu haldeyken sıralaması normal, düşerlerse birlikte düşerler.
    hocam bölüm çok hyplandı ben 1.5-2k arası 1.5'e daha yakın bekliyorum.
  • kombl K kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Ben de Boun/MIS aşığı biriyim.

• huysuzbiradam kullanıcısına yanıt
    Hocam her yıl hype’lanıyor ama artık yukarılara tırmanmanın en zor olduğu seviyeye geldi.

sjsjsjsjjjsjs
    alternatifler nedir hocam?

• Helbram kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.