Şimdi Ara

BOUN YBS SIRALAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sıralamam 1070. Sizce boun ybs olma ihtimali kaç?

• up
  • neden peki üstad anlatsana
  • Tavan siralamasiyla girersin
  • kanka ondan değil ya sabah forumda bir başlıkta okudum adam ilk 900 falan girer sadece yazmış
  • hahahahaha
  • Son iki senederi tavan sıralama 1200 lerde bunu geçmesi için de sabancıyı bilkenti geçmesi lazım .
  • kanka o kadar da degil daha onunde bir suru yer var sen politikaya bile girersin
  • Boun iktisattan hemen sonra gelir,böyle bir fırsat kaçmaz.
    Boun ybs+udemy direkt Avrupa kapısı açıyor.
    İlk 700 kapatır.
  • Ben yükseleceğini zannetmiyorum hatta ulaşabileceği üst sınırlara ulaşmış vaziyette. Ayrıca 1k sıralama yapıp da koç sabancı bilkent boğaziçi gsnin iibf leri varken insan neden boun ybs zorlar onu da anlamam
  • AvşalıTavşan kullanıcısına yanıt
    hocam boun'de iibf belki siyasetten gelebilir ama sabancı da yönetim bilimleri 700 küsür sanat ve sosyal bilimlerde 900 lerde gs'de düşünmediğimden bu bölüm yakın geldi.
  • Geçen sene 3.9k 'ya tavandan girersin demişlerdi..

Boun YBS 2.6k ile kapadı.

Bence yine yükselecek.

Bildiğin adamlar meslek yüksekokulu olmasına rağmen okulun iktisat ve işletmeden sonra 3. babası oldu.
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    hocam meslek yuksekokulu cok farkli bir sey.

ayrica okulun statusunun bir dezavantaji yok.fakulte'ye donmesi de okul istedikten sonra cok basit bir sekilde oluyormus.eger dezavantaji olsa coktan fakulte yaparlardi
  • Hocam bence bölümü bi araştırın. Bu bölümün bu denli patlamasının en büyük nedeni ismi BOUN olması. Bana göre Bilkent İşletme yazsanız daha iyi
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Sizin bir tahmininiz var mı hocam bana göre 900 lere kadar da gitmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.