STR isen Light açmanın bir mantığı yok,sadece hızlı koşmak için 100 lvl mastery mantıklı gelmiyor...Colddan alınacak defans daha fazla işe yarar... Arkadaşın biride cleric ile defi kapatabilirsin demiş...Bard bir arkadaş bularak hızlı koşma işinide çözebilirsin ki...Yanlız olsan bile hızlı koşmanı sağlıyacak NPC drugları var...Ama def yok
Light'i Bir Hızlı gitme aracı olarak gören kişilere gülüyorum , Light'in Parry Ratio'sunun ne işe yaradığını bilmeyen kişilerede açıyorum, Parry Ratioyu elbiselerde sağlamaya kalksan sun alacak paran gider fakat bunun bir caresi var Light'i acıp Parry ratio'u uplamamız Ve light'in Parry Ratiosu, Speedi ve Magic damage veren skilleriyle vazgecilmez bir Yaşamdır
Arkadaş cevabı vermiş zaten benim cevap vermeme gerek kalmamış Bu arada merak ettiğim birşey str bir charda lightteki magic buff işe yarıyormu? Ben bi etkisini göremedim
Kullandığın imbue (el yakma) mag atak yapar. Onun için işe yarar
quote:
Orijinalden alıntı: shruikan
quote:
Orijinalden alıntı: _Vengeance_
Light'i Bir Hızlı gitme aracı olarak gören kişilere gülüyorum , Light'in Parry Ratio'sunun ne işe yaradığını bilmeyen kişilerede açıyorum, Parry Ratioyu elbiselerde sağlamaya kalksan sun alacak paran gider fakat bunun bir caresi var Light'i acıp Parry ratio'u uplamamız Ve light'in Parry Ratiosu, Speedi ve Magic damage veren skilleriyle vazgecilmez bir Yaşamdır
Elbiselere parry basana kadar sun parası harcıyor isen, o senin şanssızlığın.
Asıl gülünç olan, 336 phy. defans puanı yerine 72 parry puanını seçmektir!
EDIT: düzenleme
light yerine cold seçmek daha mantıklı fakat parry nin gücü küçümseniyor bence bu arada da arkadaş sanırım blue olan parry den değilde bide elbisenin içindeki normal parry i arttırmaktanda bahsediyor. ben o parry i arttırayım derken 100-150m gibi bir para gitmişki ki 90capta (arttıramamıştımda) 10dg için ise daha çok para gider.
ama ben ;
100pac 100fire 100 cold +protector diyorum.
tabi bunları yaparken şöyle yapabilir ilk zamanlarda kasarken 30-40 light açıp daha sonra 100 e yaklaşınca (ki 80+ lvllerde drug alacak parası olur) düşürüp coldu 100 e çekebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: _Vengeance_
quote:
Orijinalden alıntı: YateQo
STR isen Light açmanın bir mantığı yok,sadece hızlı koşmak için 100 lvl mastery mantıklı gelmiyor...Colddan alınacak defans daha fazla işe yarar... Arkadaşın biride cleric ile defi kapatabilirsin demiş...Bard bir arkadaş bularak hızlı koşma işinide çözebilirsin ki...Yanlız olsan bile hızlı koşmanı sağlıyacak NPC drugları var...Ama def yok
Lighti parry için aççaksam gider force aaçrım karşıdakinin parrysini düşürürüm ve ayrıca attack ratingide düşer...Üzerine debufflar ilede gayet iyi pvp yaparım...Ayrıca biz parry işe yaramıyor demiyoruz ama colddaki defans parryden daha iyi işler çıkartır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme